Recent Content by Луси

 1. Луси

  Предигра - прст или јазик?

  Секако, габична ептен упорна инфекција. Инаку на темава, и двете секако, некако прво прсти па јазик, тоа ептен нападно ќе му дое одма меѓу нозе да ми влезе со глава..
 2. Луси

  Kajgana Song Contest #158 - Песна чиј наслов не се состои во текстот

  https://m.youtube.com/watch?v=sfR_HWMzgyc
 3. Луси

  Предигра - прст или јазик?

  Кандида и ХПВ се две различни работи, од второто се добива рак на грло.
 4. Луси

  Што готвите во моментов?

 5. Луси

  Фото хумор и интересни фотки!

 6. Луси

  Фото хумор и интересни фотки!

 7. Луси

  Женско здравје

  Замор и гадење подолг период, но истите симптоми можат и во други дијагнози да се забележат, така да редовни контроли и ехо на дојки, мамограм.
 8. Луси

  Женско здравје

  Рани знаци на рак на дојка се менување на формата на брадавиците како и крвав исцедок, грутки околу и во градите, отечени лимфни жлезди.
 9. Луси

  Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

  Мој е, одам до маркет да зеам марамици да забришам расплакани навредени членови.
 10. Луси

  Снаа Vs Свекрва

  Во време каде што многу жени бираат да останат немажени, фамозните снаа вс свекрва треба да се во минатото, плус многу брачни парови сега живеат без родителите. На крајот на денот, мајка е и таа, ако некогаш преќутиш и пробаш да смириш ситуација на најкултурен начин, никој нема да изгуби...
 11. Луси

  Kajgana Song Contest #157

  https://m.youtube.com/watch?v=rgN7gUcmfp4
 12. Луси

  Денов звучи како...

  Пошо недеља.. https://m.youtube.com/watch?v=tHlJAPa55E0
 13. Луси

  Добитници на лотарија за САД

  Да.
 14. Луси

  Kajgana Song Contest #156 Дуети

  Кого и да одберете поштувам, ама овој дует е безвременски! https://m.youtube.com/watch?v=QzmMB8dTwGs
 15. Луси

  Операција на крајници

  Овде ги прават со ласер, tonsillectomy and adenoids, 10 минути зафат, кај постарите е малку подолго и зависи колку scar tissue има пациентот, толку е потешко за хирургот да ги извади крајниците.
На врв Bottom