Трофеи освоени од Архивист

 1. 20
  Доделено: 20 септември 2014

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 2. 20
  Доделено: 2 ноември 2012

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.

 3. 10
  Доделено: 25 октомври 2011

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!

 4. 7
  Доделено: 8 јуни 2011

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 5. 15
  Доделено: 8 јуни 2011

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 6. 2
  Доделено: 8 јуни 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 7. 25
  Доделено: 29 мај 2011

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 8. 15
  Доделено: 29 мај 2011

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 9. 20
  Доделено: 29 мај 2011

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 10. 10
  Доделено: 29 мај 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 11. 5
  Доделено: 29 мај 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 12. 1
  Доделено: 29 мај 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.