- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.483
- Поени од реакции
- 18.105
Droga vo heroinot, isto ko heroin vo trevata. Sigurno nekoj bi trosel prvoklasen opijat za da go prska po razno razni trevulinja od 300 denari.
Што е најјакото, ваквите муабети ќе ги слушнеш од истите тие луѓе кои секој ден пушат или генерално се дрогираат.
Droga vo heroinot, isto ko heroin vo trevata. Sigurno nekoj bi trosel prvoklasen opijat za da go prska po razno razni trevulinja od 300 denari.
Никој не сака да се нафати да го реши тој огромен проблем, чудна работа, а сведоци сме како рапидно расте бројката на малолетни зависници, исто како и со коцкарниците, кладилниците, никој не им забранува да бидат во близина на училишта, па бројката на коцкари секојдневно расте.На тема џанкери. Оние зомбињата насабајле у установата у К.Вода во се поголем број се.
Сето тоа се одвива позади основно училиште. Врие шприцеви.
Ќе се најде ли конечно некој фраер од сите градоначалници лажговци што ветуваа да го премести тоа чудо. Барем подалеку од деца.
Кажи ма Топла, што те мачи?Никој не сака да се нафати да го реши тој огромен проблем, чудна работа, а сведоци сме како рапидно расте бројката на малолетни зависници, исто како и со коцкарниците, кладилниците, никој не им забранува да бидат во близина на училишта, па бројката на коцкари секојдневно расте.
Не ја разбирам оваа тема на форумов, за што служи, што поучно може да се прочита......ИСПОВЕДИ НА НАРКОМАНИ КОЛКУ УБАВО СЕ ЧУВСТВУВАЛЕ ....
„Поучно“?Не ја разбирам оваа тема на форумов, за што служи, што поучно може да се прочита......ИСПОВЕДИ НА НАРКОМАНИ КОЛКУ УБАВО СЕ ЧУВСТВУВАЛЕ ....
Како ќе се грижи државата за нас околу оваа работа? Со ловење дилери и шверцери?Па не е до тебе работата, туку фактот дека дрога има насекаде. Никогаш не била толку лесно достапна.
Државата која преку даноците ја плаќаме да се грижи за нас - не го прави тоа.
Ако државата неможе да го контролира тој аспект на човештвото, зошто тогаш во ЕУ а посебно во САД, има неспоредливо повеќе дрога отколку во Кина (на пример)?Drzavata, kako i da e uredena vo pogled na drogata, toa coveckoto nikogas nema da go uredi.