Pa naravno da je pogasio konkurencijuNesvadjam se ja nego samo mu kazem sto je takav covek jer dok mu dajes ok cim nesto kazes on te blokira ne samo mene nego sve clanove i sve dobre liste je on pogasio jer znam to odlicno.
Pa naravno da je pogasio konkurencijuNesvadjam se ja nego samo mu kazem sto je takav covek jer dok mu dajes ok cim nesto kazes on te blokira ne samo mene nego sve clanove i sve dobre liste je on pogasio jer znam to odlicno.
Nemoze on nista pogasit,pagasio je ljudima,samo nedaj boze da sad ovo dode novo u njegove ruke jer bice dar mar za servere.Bolje da nikad ne sazna.Pa naravno da je pogasio konkurenciju
OK! Onda evo tebi jedna od mene.(Unlimited) Uzivaj!Luge neznam zasto ste fokusirani kaj mene deka unistuvam listi koga istive listi i poveketo od toa sto gi imam skenirano se na google, izguglajte malce ke vidite deka, istive listi gi imate i po drugi forumi..
Ne znaci tuka ako spodelam deka odma ke ugasni, celta ne mi e da unistuvam listi tuku da spodelam i drugive da imaat nesto, (i po poraki dosta spodeluvam) nema potreba da dosadam vo temava kako nekoi.. bidejki sekoj den ima sto baraat, a nazalost poslednive godini vo grupava nema mnogu so postiraat listi tuku samo filozofiraat..
Znam deka sega uste 10 stranici ke ogovarate koj od koj po pameten da izleze..
Pozz..
http://premium-ks.vip:2082/get.php?username=Metiiptv&password=P4CGrZk9zdheuehdidk@gdhdsjzsokizs945156&type=m3u_plus
Jesi li Ti to bio na groblju?
PPPozdrav svima.Nov sam na forumu.Da li bi mogla jedna lista ex-yu kanala u pp.
Hvala
Ima vas maheri svaka cas najaci ste ...nazalost neradi nista ali imate alate ..najaci ste pozdravDobra ti je fora, ajde da nebudes sam evo jedna takva visekonekcijska sa geoblokom za neke...ko moze neka uziva...
Код:http://alternator.pro:80/get.php?username=TeBIHlist4&password=TeBIHlist4loc&type=m3u_plus
Krivo si napisao imali su al se razbucalo zbog para.Sad se zivi na staroj zalihi.Ima vas maheri svaka cas najaci ste ...nazalost neradi nista ali imate alate ..najaci ste pozdrav
Od one 3 koje si nam podelio preko PP, samo ova radi mada na sd i 720 kvalitet bolje, a na 1080 steka svaka 7-10 s, ostale dve vec su stale...