Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The eyes, chico. They never lie.
Така е брату.После толку постови сеуште не сфати дека ги мразам сите партии и генерално политиката од дното на душата.Така де, од како ги донесовте сдс на власт веќе нема потреба да гласаме.
Јас воопшто не ни работам некаде.На друг начин печалам.Колкава плата ќе зимаш зависи од тебе, а не тоа за кого ќе гласаш. За други работи се гласа углавном. Би рекол 3те партии нудат различни опции за тоа каде ќе се движи државата, па наше е да одлучиме.

Они уште не се свесни колку македонците ги мразат, а тоа не беше случај, па дури ни по војната немаше омраза каква што има денес, сега кога пак ќе прават комбинации со сдс, а македонскиот глас по којзнае кој пат нема да се почитува, не зенит ами титаник ќе се случи.Можеби сум само оптимист но ми делува дека ова со Џафери ќе биде зенитот на шиптарлукот и полека ќе почне да се врти тркалото во наша полза
Грешиш. ДУИ останува на власт, а СДСМ може да продолжат само како нивни измеќари - квота 1.01.Џабе се плановите на некои тука, СДСМ останува на власт после 8ми-квота 1.15.![]()

Ќе полните кутии?Џабе се плановите на некои тука, СДСМ останува на власт после 8ми-квота 1.15.![]()
Остај го ти него, деновиве го гледал Љубчо на телевизија и се просветлилЌе полните кутии?
они до толку забегаа што мислат дека удба ќе полни кутии

Џабе се плановите на некои тука, СДСМ останува на власт после 8ми-квота 1.15.![]()
Џабе се плановите на некои тука, СДСМ останува на власт после 8ми-квота 1.15.![]()
Еве СДС ако има испод 40....ни под точка разно несмеат да помислат да се обидат да формираат влада со сите албански партии. Тоа ќе биди крајот на оваа Македонија што ја познаваме
Ако дпне не успее да формира влада, а сдс може да направи со сите албанци јас мислам дека дпне треба да ги остави тоа да го направат, но во тој случај за албанците да не бидат повторно виновниците од запад ќе има понуди дпне да влегува во техничка влада или влада на национален спас, ако дпне го направи тоа се предавници, буквално ќе ги перат албанците.Било СДС било ВМРО да освои многу малку пратеници, ако се патриоти треба да се повлечат од создавање на влада, бидејќи во тој случај ќе седнат во скутот на браќата, после тоа се знае што следува
Еве СДС ако има испод 40....ни под точка разно несмеат да помислат да се обидат да формираат влада со сите албански партии. Тоа ќе биди крајот на оваа Македонија што ја познаваме