Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.376
- Поени од реакции
- 4.918
Деновиве имаше некоја случка.Koga toa?
Деновиве имаше некоја случка.Koga toa?
Не дека е жив(изваден од контекст е муабетот)туку дека е убиенПа види има доста глупости лупано како на пример дека Тоше Проески е жив
Kocano go znam licno i deckoto e spremen 3ca nemozat protiv nego 3 pati deno trenira masina e i edno ke kazam so nego coek da ne si fati rabota so boro od felicija se tandem ubistven neznam dali nekoj mozi da mu parira vo gradot momentalno. Se sekjavam na Edna slucka pred edno dobri 6 7 godini Kocano bese obezbeduvanje vo apeks i kako gi mavase edni letaja vo mileniumPretepan e Nikola Josifov od Kavadarci vo kafanata Putnik.
Uste e na bolnica so teski telesni povredi.
Kako so se zbora nekoj od kelnerite borcel pari kaj Nenad Kocan…
Nikola Josifov sedi na masa so kelnerot i mu se javuva na Kocano da mu kazi deka parite nema da gi dobie.
Kocano go prasva kaj e i za kratko vreme slegva so Iljo i Dare. Site 3ca poznati stari vratari niz Bitola.
Nikola gi precekva so noz, pa valjda i zaradi to tolku krvnicki e tepan. Ima video kruzi po privatni poraki okolu 4 minitu.
Nikola vekje 1 god dvizi niz grad so Baircani i ekipata obezbeduvanje na Arena Gaming Slot. Nekoj zborat deka bil kako shef na obezbeduvanjeto a i imal i debelo dosie.
A tepacite gorespomenati se del od ekipata na obezduvanje na Gold Felicia (kjutukot).
Pred nekoj mesec isto imase i kolenje, clen na obezbeduvanjeto na Gold Felicia izdupi clen na ekipat od Arena gaming slot.
Taka da zakontrena e rabotata skroz, nema da zastani na ova.
Nema nisto po mediumi. Dali e poradi stekli kako sto zboreaУтрово од 05часот претреси на многу локации во Грчец, цело село блокирано од специјалци.
Оти се ѓупци и селани и покажуваат моќ и сила. Во мртов град како Битола, е место каде се перјат тие шо мислат дека се нешто.bev na docek nova godina lani vo felicija i ne mi bese jasno zosto tolku mnogu obezbeduvanje, mi padna vo oko eden kako irokez sisan mislam tetoviran pod okoto i cela ekipa vo crni maici nabildani, sepak mi izgledase premnou obezbeduvaci, bas me interesira koi se gazdite i zosto takva ekipa?
E toa i bash ke go pisev.Оти се ѓупци и селани и покажуваат моќ и сила. Во мртов град како Битола, е место каде се перјат тие шо мислат дека се нешто.
Па не баш, ако знајш шо проблеми имаше Ќутукот претходно со екипата од арена гаминг слот, ќе знајш зошто собрал таква екипа. Има пари, има моќ, има и работа, па можи да си дозволи.Оти се ѓупци и селани и покажуваат моќ и сила. Во мртов град како Битола, е место каде се перјат тие шо мислат дека се нешто.
Ха, не работи уцената негова на таков начин. Ако тој пише за тебе дека си дупел коза, во гроб ке идеш како Генералот, козоебачот, без оглед дали е вистина или не, зашто нашиот народ суди без да знае факти.Доколку работиш според закон и по правила никој и со ништо нема да те уцени, најмалку овај отепаниот.
Da bea jaki ke mu idea 1 po 1 a ne 3ca na 1 tolku se jaki ne mislam znam deka posle ova ke gi maskiraat mnogu..Pretepan e Nikola Josifov od Kavadarci vo kafanata Putnik.
Uste e na bolnica so teski telesni povredi.
Kako so se zbora nekoj od kelnerite borcel pari kaj Nenad Kocan…
Nikola Josifov sedi na masa so kelnerot i mu se javuva na Kocano da mu kazi deka parite nema da gi dobie.
Kocano go prasva kaj e i za kratko vreme slegva so Iljo i Dare. Site 3ca poznati stari vratari niz Bitola.
Nikola gi precekva so noz, pa valjda i zaradi to tolku krvnicki e tepan. Ima video kruzi po privatni poraki okolu 4 minitu.
Nikola vekje 1 god dvizi niz grad so Baircani i ekipata obezbeduvanje na Arena Gaming Slot. Nekoj zborat deka bil kako shef na obezbeduvanjeto a i imal i debelo dosie.
A tepacite gorespomenati se del od ekipata na obezduvanje na Gold Felicia (kjutukot).
Pred nekoj mesec isto imase i kolenje, clen na obezbeduvanjeto na Gold Felicia izdupi clen na ekipat od Arena gaming slot.
Taka da zakontrena e rabotata skroz, nema da zastani na ova.
Изгледа сепак Зоран Буре беше во право, акцијава изгледа беше планирана за некој ден порано ама пошто браќава што бараат процентуално застапување во институциите не им држи газот да си ја работат работата, се одложи акцијата за денес.Утрово од 05часот претреси на многу локации во Грчец, цело село блокирано од специјалци.
Pa ne e bas taka, imase slika na Fb objaveno od istata vecer od Nikola kaj so sedi so druga ekipa, del od so tie so dvizi i da bea tamu valjda ke ripnea. Mozi i zato slegle ovie 3ca.Da bea jaki ke mu idea 1 po 1 a ne 3ca na 1 tolku se jaki ne mislam znam deka posle ova ke gi maskiraat mnogu..