La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Реакцијата на Лапорта е се што треба да знаете за играта вчера.

1000017449.jpg

А вие по мислевте со Кунде Дунде и остала багра ќе се надигрувате со Реал ?
На Лапорта треба да му е јасно се, истото важи и за овој нашиот искривениот Хил Марин, го имаат манато од страна со топка на фудбал како мал и зато е ваков во фацата
1153087206_740215_0000000001_noticia_grande.jpg
Сакаат титули со трансфери ни видени ние чуени, коса ми се крева кога читам со кој не поврзуваат.
Реал ќе го купи или Халанд или Мбапе, ги имаат Винициус и Родриго, Белингам игра кај сака, тимот му е обезбеден за наредни 10 години.
Ние ќе треба да распродаваме пола тим за да се молиме да купиме некој просек од Аргентина, и после Чоло крив

Уште што им остана да допродадат...?

Спремете се за пак Чоловка фудбал и максимум еден гол на натпреварот, продолженија не се исклучени :D

Нека гледа федерацијата дека фудбалот е за навивачите и треба да се одржуваат сите фудбалски натпревари во Шпанија.
А не онде ми организираат купови успич и не можат еден стадион од 20 000 да го исполнат

Нека гледа федерацијата дека фудбалот е за навивачите и треба да се одржуваат сите фудбалски натпревари во Шпанија.
А не онде ми организираат купови успич и не можат еден стадион од 20 000 да го исполнат
Џабе е, секако ќе изгубите.

Аууу каква голчина, фацата на Чави све говори, резилоци
Автоматски споено мислење:

Пекол

Последно уредено:
Пекол. Изгледа пред да влезе на стадионот ги испровоцирал навивачите секој посебно за вака да се понашаат.

Пекол. Изгледа пред да влезе на стадионот ги испровоцирал навивачите секој посебно за вака да се понашаат.
Да да, махери за вадење работи од контекст, дај видео да видиме кој викал ?
Сто видеа изгледав, на ниедно освен кој не скока мадридиста е, не слушнав на ниедно Реал да се спомни, камоли некој играч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom