Ska Maniac
Бараба
Дерман се вика беАтлетико со Реал се паднал осминафиналето од купот, четири градски дербиња оваа сезона засега
Ферман да се немало![]()

Ферман е официјално соопштение од султанот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дерман се вика беАтлетико со Реал се паднал осминафиналето од купот, четири градски дербиња оваа сезона засега
Ферман да се немало![]()
Аутокоректот ме поебалДерман се вика бе![]()
Ферман е официјално соопштение од султанот.
AhhahahahahaahaАутокоректот ме поебал
Кој аутокорект има ферман хаха, признај си барем еднаш кога ке погрешиш нема ништо лошо во тоа.Аутокоректот ме поебал
Зошто да не признаам за таква банална глупост жити очиКој аутокорект има ферман хаха, признај си барем еднаш кога ке погрешиш нема ништо лошо во тоа.
Не знам зошто ставаш видеа од екипи што не се никаква закана сезонава.3:00 педерски изведен пенал од Левандовски. Залет во 5/8, пајдушко стил.
3:35 машки изведен пенал од Барбастро. Пуцање какво што може само на шуто дупе да се види.
Таа е разликата во класи.
Така ми сака, и не сум СтефанијаСтефанија, зошто си волку преокупирана со Барселона?
Не си ни така ми се сакаТака ми сака, и не сум Стефанија![]()
И тоа пола тим повреденРеал сезонава има само 1 пораз а одиграно 27 утакмици и тоа баш од Атлетико. Во каква форма се сите играчи страшно,секоја чест особено за Анчелоти што сјајно менаџира.