- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.551
- Поени од реакции
- 4.353
Pa neli sve znaes.. cel den potparol na Panče izigravas..Нема што да мислам… едноставно не знам.
Pa neli sve znaes.. cel den potparol na Panče izigravas..Нема што да мислам… едноставно не знам.
Он спомнува и нов досега непознат на јавноста соучесник бар јас така го разбрав, но голема е веројатноста Палчо да е со него во колата!Нема што да мислам… едноставно не знам.
Уште го исмејува, човекот имаше говорна мана мислам!Pa neli sve znaes.. cel den potparol na Panče izigravas..
Па еден ден дојдов да напишам три поста.Pa neli sve znaes.. cel den potparol na Panče izigravas..
Не ми беше намера да го исмејувам, лесна му земја.Уште го исмејува, човекот имаше говорна мана мислам!
Koja glupost ! A Palco im go prodal stanot i ima prostorii vo zgradata do dev denes!Па очигледно не знаеле девојчето како точно изгледа, но и ја знаеле рутата и каде живее.
не е точно дека каратистот е цвеќе за мирисање, има јако минато како десна рака на лихвари, закани уцени итн. Ама не значи дека ако не пишува на интернет дека сите треба да ги направите светци.сеа и каратистот на мравка не газел па е осомничен. У главном сите се такви освен палчо од групава. Сеа ние можеме да збориме за некого врз тоа каков впечаток ни оставил, но има и друга страна на паричката.
Горе долу еден месец се на вештачење... Има ли некој познавање за тоа колку би требало да трае вештачење на два пиштоли?
Anyone?
И да е готово не би ни кажале нас сега за сега (или никогаш)Горе долу еден месец се на вештачење... Има ли некој познавање за тоа колку би требало да трае вештачење на два пиштоли?
Anyone?
Затоа што информацијата од вештачењето нема да биде во корист на власта. Чисто се сомневам дека и воопшто нашле 2 пиштола. На дете од 5-6 години ќе му текне да сокрие некаква играчка. Го запалиле автомобилот ама заборавиле два пиштоли позади? Кој кого јебе у здрав мозок?И да е готово сигурно нема да ни кажат (сега за сега, или никогаш)
Никој не рече дека еден од тие пиштоли е искористен за убиствата! Рекоа само дека се нљјдени и се вештачат.Затоа што информацијата од вештачењето нема да биде во корист на власта. Чисто се сомневам дека и воопшто нашле 2 пиштола. На дете од 5-6 години ќе му текне да сокрие некаква играчка. Го запалиле автомобилот ама заборавиле два пиштоли позади? Кој кого јебе у здрав мозок?
Автоматски споено мислење:
Како тоа Вања е пријавена за исчезната а Палчо си тера подкаст три дена потоа? Има ли логика? Пошто оние што ја смислиле оваа шаховска сложувалка во позадина секогаш ќе им се најде некоја слабост или грешка кога ќе направат потег...
Купишта невистини за грабнувањето и убиството на Вања
Објавата шири низа невистини во врска со грабнувањето и убиството на Вања. Не е вистина дека имало втор обид зwww.google.com
Zakonski vo rok od 30 dena treba da se izvestacatГоре долу еден месец се на вештачење... Има ли некој познавање за тоа колку би требало да трае вештачење на два пиштоли?
Anyone?
Зурла ова врз основа на тракингот од мобилниот значи на камера нигде ја нема дека излегла од зградаПрегледај го приврзокот 403235
Постот веќе не постои за жал...
Прегледај го приврзокот 403235
Што сакаш да кажеш?
Да не им се само за колекција?
????Прегледај го приврзокот 403235
Да не им се само за колекција?