Фото натпревар број 332 (Новогодишна елка) - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Patience.
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за елката на ...?

• Вкупно гласачи
    25
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Држ се @Goyathlayyy, ќе тепа антикапиталистичката елка на владе, ќе има интересна тема после Нова година!
Mnogu sum srekjen za Vlade kako se realizira na forumoff, edvaj mu ja cekan temata... osekjam kje bide neshto koleno ili stapala.....

Држ се @Goyathlayyy, ќе тепа антикапиталистичката елка на владе, ќе има интересна тема после Нова година!
Nema da bide interesna voopsto tuku ke prodolzam so serijata, nesto vo smisla bozikjna trpeza ili taka nesto, taka da ne stiskajte palci za dzabe i glasajte go @Goyathlayyy ako sakate nesto poprovokativno.
Da ne recite vaka taka, ne vi e kazano ili neznam sto.

Nema da bide interesna voopsto tuku ke prodolzam so serijata, nesto vo smisla bozikjna trpeza ili taka nesto, taka da ne stiskajte palci za dzabe i glasajte go @Goyathlayyy ako sakate nesto poprovokativno.
Da ne recite vaka taka, ne vi e kazano ili neznam sto.
Shteta, nema da moze da ucevstvuvam so trpezi ovo ono... pogoden od muabetite od proshlata tema se razbudi u mene antikonzumeristot.

Драги форумџии,
Последниот фото натпревар за 2023та го завршуваме со победа на наједноставната, воедно и буџет френдли во времиња на економска криза, less is more елка на @мкд владе
Честитки и ја чекаме темата за првиот фото натпревар во новата година.

Драги форумџии,
Последниот фото натпревар за 2023та го завршуваме со победа на наједноставната, воедно и буџет френдли во времиња на економска криза, less is more елка на @мкд владе
Честитки и ја чекаме темата за првиот фото натпревар во новата година.
Nisto pametno ne mi idi za sledna tema, a i me mrzi iskreno , da ne se lazime sega( nemav ni namera da ucestvuvam tuku radi ovaa @Patience. so me isprovocira so tie elkite od na rabota :mad:) taka da ke se povikam na clen 16, stav 7 od zakonot za foto natprevari i obvrskata ke mu ja prefrlam na vtoroplasiraniot, a jas ke gi prevzemam site posledici od mojata odluka propisani so zakon.
Sprema toa @volare_g spemaj tema :toe:
P.s clenot od zakonot na koj se povikuvam
Edno dodatno pravilo da predlozam. Ako pobednikot ne saka da predlozi tema ili ednostavno iscezne kako vo posledniot slucaj, da mu se zabrani ucestvo vo slednite 3 meseci.
Ako vtoroplasiraniot isto ne postavi tema, da mu se zabrani ucestvo eden mesec.
Pod zabrani mislam na ban od opstata tema za fotografii, ne samo od ovaa.
Sekoj koj ucestvuva unapred treba vekje da ima smisleno tema vo slucaj da pobedi, taka da dali bil prv vtor ne menuva mnogu. Ako e vo guzva, imal obvrsi, ok ne e problem, ke ima tri ili eden mesec da si gi zavrsi na rajat pa posle neka se vrati svez i odmoren.
Автоматски споено мислење:

Pfff.
So ne ja klade pa strucnoto ziri da ja oceni, vaka fali me usto oti ke te iskinam :sneaky:

Последно уредено:
Nisto pametno ne mi idi za sledna tema, a i me mrzi iskreno , da ne se lazime sega( nemav ni namera da ucestvuvam tuku radi ovaa @Patience. so me isprovocira so tie elkite od na rabota :mad:) taka da ke se povikam na clen 16, stav 7 od zakonot za foto natprevari i obvrskata ke mu ja prefrlam na vtoroplasiraniot, a jas ke gi prevzemam site posledici od mojata odluka propisani so zakon.
Sprema toa @volare_g spemaj tema :toe:
P.s clenot od zakonot na koj se povikuvam

Автоматски споено мислење:

Pfff.
So ne ja klade pa strucnoto ziri da ja oceni, vaka fali me usto oti ke te iskinam :sneaky:
Касно ја видов темата

Крадете фотки и неќетњ да давате нови теми…како сте ме разочарале денес, значи цела година ќе ме разочарувате :(
Cekaj , aludiras na toa deka fotkata od elkata mi e ukradena :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom