obicno e znak toa deka ne ti se soodvetni dokumentite pa ne ti gi prakjaatDechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
obicno e znak toa deka ne ti se soodvetni dokumentite pa ne ti gi prakjaatDechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?
Beshe vo ambasada prasha ? Trebashe veke da ti bidi izlezenoDechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?
Ima ukaz 133 proveruvajte...jas uste cekam
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
I ja čekam više od godinu dana ukaz...20613 i 20614 / 2019Cekam popis 15 meseci i dalje nemam ukaz.
Sa kojim dokumentima si aplicirao?
Здраво, на кој линк се гледа кога издаваат Указ
Ne znam u čemu je problem...papiri su mi dobri i idem preko ambasade iz Beograda[КУОТЕ="Љупче Београд, пост: 9984517, члан: 156610"]
Чекам више од годину дана на наруџбу...20613 и 20614 / 2019
[/КУОТЕ] nisi jedini i ja sam od januara 2020... nema za nas srbe ukazi..
Јас бев на интервју во септември 2020 а бројче добив тек во мај 2021.Dechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?
Јас бев на интервју во септември 2020 а бројче добив тек во мај 2021.Dechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?
Јас бев на интервју во септември 2020 а бројче добив тек во мај 2021.
Автоматски споено мислење:
Јас бев на интервју во септември 2020 а бројче добив тек во мај 2021.
Vo Solun ?!Izvini intervjuto beshe na 29ti Mart 2021godina.Se izvinuvam moja greshka.Intervjuto beshe vo Solun.Tamu zakaza covekot koj ja terashe rabotata demek vo EU da bilo
Скоро сите од 2021 се вратени повторно на задолжителна, мој бр. 54../ 04/21, од фин. вратен повторно задолж. во м. 03/ 23, во м. 10/23 повторно финална и м. 11/23 положително , преку родител, поз.Zdravo!!!!!!! podnesov dokumenti vo Sofija Okt. 2021 (prepiska 166..XXX.2021) preku dokumenti so dedo, od togas imav 1 smena na finalna, pa lani bev vratena na Zadolzitelno.
Ima drugi so ista situacija???