Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.919
Поени од реакции
9.325
Сега ко за беља ќе направи хет-трик Арнаутович со умренине, за да речат од управа дека немаме потреба од нови напаѓачи.
Во светот на бајките.. Реалноста е дека нема да даде ни гол, а пак ќе речат дека не ни треба нов напаѓач.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.797
Поени од реакции
44.293
Lecce i genoa, toa e jedino dobro ama i vaka se zgolemija sansite za gubenje bodovi. Imame momentalno samo dvajca zdravi bekovi od koi edniot, Darmijan, site minuti gi izigra zadnji 2.

I samo dvajca napagaci, i Lautaro ne e eden od niv. Tesko ke e ova, oslabeni sme mnogu, ocekuvam nekoi improvizacii od Inzagi, realno i neophodni se, i napred i po stranite.
 

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
9.604
Поени од реакции
59.719
Време е да испорача Аугусто, стај го Фратези десен бек, стај го Миктаријан у напад и чао, повлечи некој од Примавера мајку му ебам на крај краева.
Лече и Џенова и со младинци треба да ги тепаш ти ебам гнасните екипи, ќе дое Џилардињо ќе продава фудбал со тоа плавото лесно фризурче полузамрсено.
 
Член од
16 април 2014
Мислења
7.237
Поени од реакции
11.496
Не знам зошто ама мислам дека ќе го цицниме вечер. Дај боже да сум грешка. Махери сме да се сопниме на веќе добиени утакмици со вкалкулирани бодови.
 

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.439
Поени од реакции
6.657
Лече игра отворен фудбал пред се очекувам голови. Ја би ја играл ГГ 3+.
Од аспект на кој ќе го добие дуелот мислам дека ќе ги сотреме, 3 или 4 комада ќе им се бутне, пошто секое коло примаат голови, слаба им е одбраната, на гостински терен се уште послаби. Тоа што не игра Лаутаро е проблемот, ама мислам дека со тоа што остатокот од екипата е тука дека ќе се креира доволно шанси и Арнаутовиќ да даде некој гол. Јбг и слепата кокошка збоднуе по некое зрно. Без нервози лигата ни е таргет број еден сезонава, мислам дека ќе ги стегне Инзаги да се тепа денеска по секоја цена.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.797
Поени од реакции
44.293
Доста јадев гомна за Арнаутович, искрено очекувам многу од него во следни две утакмици, дека е да се биде или не за него, останува секако тука до крај ама буквално така треба да влезе во овие два натпревари и да одговори на сите критики на начинот на кој и се очекува да одговори, а тоа е да остави срце и душа на терен.

Не значи дека мора гол да даде, небитно е тоа, нека бидат и тројца стопери запишани на листа на стрелци, ама активно да учествува во игра, да креира акции, да асистира и да отвара многу простор за играчите од средината или Турам.

Он треба да е еден од факторите за вадење на добар резултат следни 2 натпревари, он ако е потонат и практично бескорисен мислам дека би имале огромни проблеми, оние Џенова умрените сеа им текна да влезат у некаква форма, критично е све ова што следи нареден период, ама имаме капацитет да го преживееме и да дојдеме до победи.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.534
Поени од реакции
59.076
Пуштив Атлетико - Севиља додека чекав да почне Интер, Симеоне направи измена, братот што го уфрли во игра за 5 минути ладнокрвно направи црвен картон во стилот на Балотели, онака ничим изазван нагази противнички играч, нога ќе му скршеше. Најмногу што ме плаши од овие копачи не е дека ќе испаднеме од нив туку дека ќе ни повредат клучни играчи и ќе ни ги искомплицираат работите во Серие А.

Да се фокусираме сега на тоа како ќе го расшљакаме омилениот тим на Scirea. :kafence:
 

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.139
Поени од реакции
12.882
Дај нека го утепа некој ова говедо смрдено!

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.797
Поени од реакции
44.293
Бисек мега јак талент, изненаден сум како игра мада уште е млад склон е на грешки гарант, не е да се потпреш на него на долг рок у моментов ама дефинитивно има иднина овој у фудбалов, само нека не се сјебе да прифати повик од Камерун сеа зимоска, нека остане нека игра за Германија све да не му ебам.

Арна катастрофално промашување од зицер од кој потешко е да се промаши, он ај што утна шанса, цел гол промаши од тука, и тоа бајаги, нереално, не знам што повеќе сакаше од ова, тренинг гол требаше да биде тоа.

Многу појаки во прво, бар со 2 гола требаше да водиме, што секако мора да е случај у второ зашо убеден сум дека задна фаза од меч уморот ќе не удри и лошо ќе браниме ко тим.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom