Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Дали повторно прикажаа феноменална тактика како тогаш кога извадоа 0-0 против Ливерпул?
Свесен си дека постовите ти се поочајни од моменталната игра на Јунајтед? А за тоа треба да си посебно надарен.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.383
Поени од реакции
9.586
Јунајтед да играа секое коло со Челзи шампиони ќе беа.
Што доволно кажува колку се очајни Челзи со Д Тодфадр.

Инаку, интересна работа, се уште Тен Хаг има најдобар % на успех во пост-Ферги ерата (нели, Гигс и Керик не ги рачунаме)

За да падне од ова место, Тен Хаг треба да не победи во натпреварите со Астон Вила дома и со Нотингем Форест на гости.

Така да, чинам ќе остане и на следниве две утакмици, ако и тука не извади победа ваљда ќе лета
Нема да има промени додека не се довлечка инцестот во управата.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.958
Поени од реакции
8.143
Свесен си дека постовите ти се поочајни од моменталната игра на Јунајтед? А за тоа треба да си посебно надарен.
Сестра ти и мајка ти веќе можат да ти потврдат колку сум надарен.

Пред да ме банираат модераторите, можат фановево од УТД игноре да ми стегнат и да не се замараат со мене

Член од
14 август 2022
Мислења
1.402
Поени од реакции
1.720
И од скаусерите не изгубивме. :D

Уште кога го купивме реков успех ќе биде ако успее да даде 15 гола у сите конкуренции.
Ваков шпиц се купува кога имаш стандарден и константен шпиц.
Браво што не изгубивте од скаусерите.

FB_IMG_1703347145555.jpg

Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Сестра ти и мајка ти веќе можат да ти потврдат колку сум надарен.

Пред да ме банираат модераторите, можат фановево од УТД игноре да ми стегнат и да не се замараат со мене
Што си толку исфрустриран бе токмак?
Фановите на Јунајтед можат само да им го стегнат на понежната половина од твоето семејно стебло.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.402
Поени од реакции
1.720
Проект опстанок.
Ок одете утре кај вците да ве прцаат и они. ;)
Ако не не прцнат ќе сме на минус 3 од Јунајтед. :LOL:
Потоа следи жустра битка меѓу овие два клуба ко некад, само овај пат не за титула него за 9то место.:D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Тен Хаг со цел памет го купи Ентони, пред Кудус. А ги тренираше и двајцата.
Автоматски споено мислење:
Кудус се разигра во Ајакс од септември 2022 година, кога Тен Хаг стана тренер на Ман.Јун (јули 2022 година).
Претходно Ајакс го потпишале од Нордсјеланд, но на стартот под Тен Хаг не се вклопува веднаш и поради повреди нема голема минутажа, па откако си отишол Тен Хаг уствари се вклопува и му започнува добрата форма (без повреди).
Така да не би му замерил на Тен Хаг зошто Кудус не го ангажирал наместо Ентони.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.958
Поени од реакции
8.143
Што си толку исфрустриран бе токмак?
Фановите на Јунајтед можат само да им го стегнат на понежната половина од твоето семејно стебло.
Еден месец се прави психоанализа на мислењата мои. Си има посебна тема за тоа ебаве секта глупа. Ова е за фудбалот и тимовите во Премиер Лига. Тажни, среќни, очајни, тие се. Ако не сакате да ме читате, игнор, ако не ќе правиме анал изи со вашите сестри и мајки.

Kajgana Shop

На врв Bottom