Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
VIKSA pa jel istih radi i na sdroid box,znas li sigurno
sigurno ne znam nisto, ama ocekuvam deka ako baram da kupam pezo nema da go najdam vo prodavnica za mercedes.

ako ss-iptv ja razvile taa aplikacija (a ne gledam nekoj drug da go napravil toa) kaj niv ke najdes kade taa aplikacija e napravena da raboti kako i instalacioni fajlovi za istata.
Bi ti preporacal da ne instaliras od drugo mesto osven od oficijalnata strana na tie sto ja razvile ili od oficijalnata prodavnica (vo tvojot slucaj google play store)

Me zainteresira clientportal, imam par makovi od koi Samo eden uklucuva, istite se aktivni, dava crn ekran pri punenje na stb emu, ako ima geoblok obicno ke kaze your stb is blocked, ova Samo crn ekran dava, se raboti za nekoja druga zastita ili ima nekoj trik, pozzz

Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk

Me zainteresira clientportal, imam par makovi od koi Samo eden uklucuva, istite se aktivni, dava crn ekran pri punenje na stb emu, ako ima geoblok obicno ke kaze your stb is blocked, ova Samo crn ekran dava, se raboti za nekoja druga zastita ili ima nekoj trik, pozzz

Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk

komsija gledat pricekaj malce hahhhaha
negu otvara neki listi stm emu

Zdravo...nekoj ako saka da mi prati Config za openbulet 1 posto so moite sto gi imam vise ne mozem da najdem liste preku niv... I ako nekoj znae posto zvjerka serverot najverojatno e isklucen koj se negovi alternativi ?

Ima netko neki kontakt od baklje? Pitam za frenda :p može u p.m.

Знаете ли некој сајт кај што може да се гледаат македонски телевизии во странство, особено МРТ1?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom