Добра е бе
го направивте човеков . . . ајдееееее
Бил паметен - да.
Благодарение на него имаме наизменичен напон и струја -да.
Ако не бил ќе сме немале. - НЕ !, ќе бил некој друг, не бил само тој ум !
Ми личите како србите кои го прават светец. Никола тесла ова она . . . ПА бил будист, па тоа нивното оммм при медитација е 60 херци па он за тоа ја направил фреквензијата да биде 60 херци во америка и бла бла бла.
Па еднаш ќе се удавел, и видел светлниа и почнал да ја следи и испаднал се спасил. ајдеее. немам поима каде ми се наоѓаат материјалите за есејот инаку глупости имаше колку сакате а ја сум баба овај дедо Ванѓел :poss:
Еееее, ама ако во мистерии е ова па се е дозволено. Мн забегавте :helou:
Човекот се чувствувал многу виновен кога неговиот брат загинал од пад од коњ за што делумно бил виновен тој.
Се залагал за бесплатна енергија, или достапна за сите. Само да пренесуваш толку енергија во просторот, а и така имаме многу зрачење не е здраво. Правел експерименти, немал што друго. Немал жена, се откажал од љубовниот живот и се што носи тој . . . Ајнштајн барем бил женет, мислам и ќерка имал . . . а вој па ништо...
Умрел сам во хотелска соба, сосема без пари. Одма дошле собрале американците се . . .
Имал спор за нешто што создал, во исто време (приближно) со друг научник, мислам италијанец . . . а после смртта донеле одлука дека било негово ...
онака кажав нешто и ништо :nesum: ама држете со реалноста . . .