- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.029
Океј не сум се препознал значи хаха. Злато вредна снимка.
Океј не сум се препознал значи хаха. Злато вредна снимка.
Другата е 18+ со командат шрапнели на лице место. Побарај на тубе мислам дека уште стои.Океј не сум се препознал значи хаха. Злато вредна снимка.
Ја имам гледано одамна, затоа и за аватарот не бев сигурен дали е бумбарот или сум се препознал. Има и уште една слика од вакви бумбари, на некој протест во '92 на Бит пазар, исто добра за да знаеме дека некогаш било и поразлично од ова на што сега сме навикнати.Другата е 18+ со командат шрапнели на лице место. Побарај на тубе мислам дека уште стои.
Интервенцијата во Диво Насеље од безбедносен аспект е извршена успешно. Терористичката група која беше закана по животот на граѓаните беше неутрализирана (дел погребани на косово со воена чест, дел уапсени) без цивилни жртви.Акцијата беше тежок дебакл. Идиотите ги пратија полицајците директно пред пушка. Со таа акција се виде колку се способни Грујо и братучедот. На полицајците им било речено дека ќе апсат нарко дилери а не тешко вооружени терористи.
Тоа се тие "братство единство, албанците ни се браќа, и они се луѓе, има добри и кај нив..." генерации растени и учени во Југослвија дека шипците стварно ни се браќа и соживот е можен со нив, ете под водство на такви луди глави 32 години стигнавме до оваа ситуацијаNam tuka mozebi ni e jasno so kakva sorta si imame rabota, ama sto praime so tie koi posle 22 godini uste ne ukapiraa sto nam ni mislat Albancite?
Најлудо е тоа што албанците ја имаат најголемата подршка од бугарите а наследниците на комунистите се прават пријатели и со едните и со другите, до кога вака незнам.Тоа се тие "братство единство, албанците ни се браќа, и они се луѓе, има добри и кај нив..." генерации растени и учени во Југослвија дека шипците стварно ни се браќа и соживот е можен со нив, ете под водство на такви луди глави 32 години стигнавме до оваа ситуација
И никогаш нема да застанат, мозоците им се толку испрани за 45години во претходниот систем што шиптаpите и да тргнат со пушка на нив овие пак ќе им нудат леб, не научија и никогаш нема да научат дека ако на шипо му дадеш прст он ќе ти ја бара цела рака
Mislis si ja znaat sopstvenata istorija deka bugarite gi imaat strelano vo site sela?Најлудо е тоа што албанците ја имаат најголемата подршка од бугарите а наследниците на комунистите се прават пријатели и со едните и со другите, до кога вака незнам.
Особено оние во чашка што сакаат да присвојуваат територија и училишта, во јаболчиште таков масакар им направиле бугарите ама они пак со нив, ретарди.Mislis si ja znaat sopstvenata istorija deka bugarite gi imaat strelano vo site sela?
Tuka izmisluvaat nekoi jugoslovenski masakri, u mozokot im se desava spoj.
Албанците присвојуваат територии.Што е ова?
![]()
574K views · 6.7K reactions | Тензично во Чашка: Полицијата едвај ја спаси директорката од револтираните и гневни граѓани | By Kurir | Facebook
Тензично во Чашка: Полицијата едвај ја спаси директорката од револтираните и гневни граѓаниfb.watch
Значи ништо ново.Албанците присвојуваат територии.