Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
21 мај 2021
Мислења
795
Поени од реакции
1.669
Па ти дадов кладилница бе, Pinnacle нема да те лимитира и ќе те исплати и 100.000€ да фатиш. Како не ти поможив во случајот? То прогресијата ми е чиста глупост и не ни читам шо пишите.
Автоматски споено мислење:

Ми се има десено ама јас играв Бурунди, Нигерија, Барбадос левел лиги Кенија, Мкд баскет, втора лига фудбал. А за топ5 лиги кај сакаш можиш да уплатиш колку сакаш во Азиските кладилници и на Exchange посебно.
Колку можеш максимум да уплатиш на сингл во Pinnacle и азиските кладилници?

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.754
Поени од реакции
4.242
Бешикташ - Фенербахче
Аталанта - Милан
Двете ГГ @ 3 коеф

Сите екипи имаат солидни напади даваат голови, а одбраната не им е баш на високо ниво. Плус се повредите на дефанзивните играчи пример Милан се без Калулу, Тиав, Кјаер не е сигурен за настап. Кај Аталанта Џимшити и Толои се под знак прашалник за вечер.
Бешикташ веќе неколку утакмици без Масуаку и Росиер, Фенер исто така без Бразилците во одбрана Луан Перес и Бекао

Член од
24 септември 2023
Мислења
71
Поени од реакции
346
На Илз не се коцкам му трае максимум 24h. Ќе прочитате утре ,,одиме вечер сите пари на Клиперси оган утакмица ќе биде ова"

Член од
21 мај 2021
Мислења
795
Поени од реакции
1.669
Jas povekje ne se kladam/kockam, niti pak ke pratam sport.
Mnogu imam izgubeno i mnogu sum propushtil vo zivotot poradi sranjevo, vo kombinacija so gandza.
Uste sum relativno mlad 26-7 god, moram da zavrtam nov list duri ne e prekasno, da go fatam posledniot voz vreme e za promena.
Терај си бизнисот, главен дилер си на Балканот, немаш потреба од коцкање.Кладилници се за ситни луѓе.:D

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.206
Поени од реакции
12.008
Јас и верувам на математиката
Абе телетабис, зошто не и веруваше во 7 коло до 11 коло кога не влезе X?
Ти веруваш бате на импулсивно коцкање по муабетот, ако проџе проџе.

То прогресијата ми е чиста глупост и не ни читам шо пишите.
Знам дека не читаш, понекогаш само имаш потреба да се напрајш паметен, али ако... ехааа шо нема видено форумот.

Не' еба Јунајтед у старт (n)
Да имаше мадиња НЕКОЈ тука да ја уплати X сега минус 500 еур ќе беше. Арно ама има НЕКОЈ тука шо сака само да џавка и да набедува други да уплатат нешто шо нема смисла.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.250
Поени од реакции
1.928
Ne, nema da
На Илз не се коцкам му трае максимум 24h. Ќе прочитате утре ,,одиме вечер сите пари на Клиперси оган утакмица ќе биде ова"
Ne be batka od sea definitivno ne igram.
Samo na zafrkancija moze da vlezam vo kladilnica da pijam kafe I da uplatam eden tiket kako ovaj za 10 evra.
IMG_20231209_181921.jpg

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.223
Абе телетабис, зошто не и веруваше во 7 коло до 11 коло кога не влезе X?
Ти веруваш бате на импулсивно коцкање по муабетот, ако проџе проџе.

Знам дека не читаш, понекогаш само имаш потреба да се напрајш паметен, али ако... ехааа шо нема видено форумот.

Да имаше мадиња НЕКОЈ тука да ја уплати X сега минус 500 еур ќе беше. Арно ама има НЕКОЈ тука шо сака само да џавка и да набедува други да уплатат нешто шо нема смисла.
250е требаше првата уплата
наредно 500 со Ливерпул

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.206
Поени од реакции
12.008
250е требаше првата уплата
наредно 500 со Ливерпул
Доста бе шанкуре. На вилица сите јаки сте. Оди уплати да те видам.

И со ИЛЗ се силеше дека ќе му примаш уплата па кога почна да ти крева влог испичкари пошто си рече чекај бе овај ако ме здрви еднаш од кај ќе го исплатам, а ќе дојди милум или силум ќе ми ги земи.

Екипа цела година лани шо изиграла 6 нерешени, тој СЕГА му се сонило дека следните 4 утакмици ќе излези нерешено, притоа пиши и статистики вади колку имало изглед за тоа.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.223
Доста бе шанкуре. На вилица сите јаки сте. Оди уплати да те видам.

И со ИЛЗ се силеше дека ќе му примаш уплата па кога почна да ти крева влог испичкари пошто си рече чекај бе овај ако ме здрви еднаш од кај ќе го исплатам, а ќе дојди милум или силум ќе ми ги земи.

Екипа цела година лани шо изиграла 6 нерешени, тој СЕГА му се сонило дека следните 4 утакмици ќе излези нерешено, притоа пиши и статистики вади колку имало изглед за тоа.
Илз се покака кај мене вика дека ќе уплати во 14:00 а потоа покажува уплата во кладилница истиот тип во 10:00 и ги изгуби сите пари. Кур така на две места ќе си играме. Инаку сигурно ќе биди минус само не ми се замара да следам статистики со нефер луѓе.

Прегледај го приврзокот 394440

Не знам кога имаш гледано ама моментално на таа граница имаш поголем коефициент.

Во секој случај овој пост го пишувам дека прекинувам со оваа игра без да треба да ми ги даваш тие 400е. Причини има неколку.

Прва и најголема е дека вакво хазардерско играње носи големи загуби. Колку и да се трудам да имам доверба, сепак на крајот може да деактивираш профил, а да станува збор за навистина сериозна сума на пари. Најмногу што сакав е да ти докажам дека на долг рок и со данок и без данок нема леб во оваа работа, ова ќе испадне за 2-3 денови тонење во длабоко, што повторно отвора сомнеж.

Второ, можам вака да те манипулирам, доколку промената во коефициентите е на моја страна да пречутам. Тоа уште повеќе би ми зголемило шанси.

Трето, за една кладилница да биде успешна, мора да има многу луѓе. Ти можеш да имаш и добра серија на погодоци зошто сепак се овие 50-50 ситуации, со 5% маргина тоа значи дека отприлика за 30 денови ќе имаш околу 40-50 натпревари. Доколку просечна уплата ти е 300е, салдото на крај би било -1000 до + 300-400 евра. Сепак со овие прогресии може да појдеш и до -2000 -3000, ќе бидам искрен и ќе кажам дека не ми се ризикува.

Штета што не успеваш да се опоравиш од ова, го разбирам адреналинот зошто порано и јас знаев да играм и да барам стратегии што нормално ниту една не излезе успешна. Можеби би поддржал типување за забава и со помали суми, ама би се тргнал од вакви хазадрески работи.

Поздрав и секое добро, ова ти го пишувам најдобронамерно.
Osnovniot hendikep padna do -11.5.
Imam uplateno 300€ na -20.5 epten se zaebav no ajde moze ke ja dade.

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.206
Поени од реакции
12.008
Илз се покака кај мене вика дека ќе уплати 1000е во во 14:00 а потоа покажува уплата во кладилница истиот тип во 10:00 и ги изгуби сите пари. Кур така на две места ќе си играме. Инаку сигурно ќе биди минус само не ми се замара да следам статистики со нефер луѓе.
Да да, сите бевме тука сведоци како ИЛЗ испичкари, а ти не, мисли си.
Ќе да беше обратно. ;)

Башка негова работа, ако сака на 200 места ќе се клади и 10 пати и по сите пари кои ги има во него.

Ти испадна, маж рекол, маж одрекол.
Тој сакаше да одите до крај.

И овде ќе престанам да те цитирам, пошто не сакам да го сфатиш како навреда, ништо не ми си згрешил ни ти ниту било кој на темава ама не можи бе брат на лик шо иди и прашва дали да го игра Манчестер X во следни 4 натпревари, да му велиш да бе играј мислам дека ќе испадне.
И тоа рачунај нема да го игра за семки, ќе си вложи пари.

Особено што ти не го правиш истото.
Така да, следно, practice what your preach.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.250
Поени од реакции
1.928
Илз се покака кај мене вика дека ќе уплати во 14:00 а потоа покажува уплата во кладилница истиот тип во 10:00 и ги изгуби сите пари. Кур така на две места ќе си играме. Инаку сигурно ќе биди минус само не ми се замара да следам статистики со нефер луѓе.
Drugar kakov muabet ti e ova, ti se otkaza ne jas.
Jas ti nudev da uplatime vlogovi unapred i da se kladime, ti toa go odbi sakase da se kladime na zimi majka, i koga pocnavme naredniot den se otkaza.
Jas ti rekov ok, dobro e sto se otkazuvas nema smisla da se kladime eden protiv drug I da ni se smee cel forum.
Ako bev vo minus posle mesec dena navistina ke te isplatev,, dali odednas ili na rati.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.223
Да да, сите бевме тука сведоци како ИЛЗ испичкари, а ти не, мисли си.
Ќе да беше обратно. ;)

Башка негова работа, ако сака на 200 места ќе се клади и 10 пати и по сите пари кои ги има во него.

Ти испадна, маж рекол, маж одрекол.
Тој сакаше да одите до крај.

И овде ќе престанам да те цитирам, пошто не сакам да го сфатиш како навреда, ништо не ми си згрешил ни ти ниту било кој на темава ама не можи бе брат на лик шо иди и прашва дали да го игра Манчестер X во следни 4 натпревари, да му велиш да бе играј мислам дека ќе испадне.
И тоа рачунај нема да го игра за семки, ќе си вложи пари.

Особено што ти не го правиш истото.
Така да, следно, practice what your preach.
Drugar kakov muabet ti e ova, ti se otkaza ne jas.
Jas ti nudev da uplatime vlogovi unapred i da se kladime, ti toa go odbi sakase da se kladime na zimi majka, i koga pocnavme naredniot den se otkaza.
Jas ti rekov ok, dobro e sto se otkazuvas nema smisla da se kladime eden protiv drug I da ni se smee cel forum.
Ako bev vo minus posle mesec dena navistina ke te isplatev,, dali odednas ili na rati.
Гледај времињата, јас пишувам дека се откажувам кога веќе границите на натпреварот беа намалени, а ти подоцна пишуваш дека на стари граници си уплатил во кладилница. Претпоставував дека правиш така па ако пројди пројди кај мене ако не бришиш акаунт и тоа е тоа а парите потрошени во кладилница.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.250
Поени од реакции
1.928
Brat jas ke igram na kolku sakam mesta, ili obvrzan bev da igram samo kaj tebe ?

Ne ti se zamaralo da pratis statistiki so nefer lugje, ako moze da mi kazis vo shto bev jas nefer kon tebe ?

Si pretpostavuval deka ke sum izbirsel akaunt, epa za da ne pretpostavuvas trebase da uplatime vlogovi unapred, ti ne sakase taka.

Kajgana Shop

На врв Bottom