...фино, така сум рекла, како монтирате значи,
...јас напишав дека е фарса патувањето, дека никаде не отишол, според логиката на кој начин, со кого, за да побегне или да се скрие, затоа да бев О ќе кажев јавно зошто бил во Белград, кој здравствен проблем имал и кој зошто посетил болница, доктор, консултација ли, операција ли?
... дали навистина патувал за здравствен проблем, кој не бил решлив таму, па му препорачале итно во Турција, шпекулирам, за оперативна (онколошка) интервенција?
....прашање, според нештата, зошто заминал токму за Баликесир, а не било кој друг град во Турција или во било кој правец авионски да го снема во Бурунди, ако бегал?
Прегледај го приврзокот 400330Прегледај го приврзокот 400331
....кога отворив инфо во тој турски град Баликесир покрај другите препораки, спомнати се и еминентни турски онколози кои работеле во неколку болници и онколошка лабораторија што градски што приватни едни до други сконцентрирани централно во градот, не мора да значи поврзаноста, но според начинот на патување и правците што не би можело да биде така?
...зошто никој не испита и да ја информира јавноста каде бил во Белград и дали бил за здравствен проблем кај некого?