Исчезнат 59 годишен маж од Велес. Не знам дали е претходно овде кажано, ако е кажано извинете.
Дај не претерувајте, на жената животот и е пекол.Треба да ја прашат и зошто 5 години се разведени а живее во имот од 100 квадрата а се воде на бившиот сопруг? Малку нелогично е и тоа...
Ете од користољубие, должник и коцкар она живее во негов стан. И каде е тука логиката???Не е за претерување. Други прашање и како е стекнат тој имот? Многу нелогични работи овде има.
И мене ми беше чудно што така брзо пријавила, ама ете очигледно жената знаела со каков човек има дете, па решила да пријави одма. Мајка е, на се ќе помисли. Може ете и мајчински инстинкт е во прашање. Во случајов се покажа тоа како оправдано.Чудно е како мајката одма помислила на најлошото и одма пријавила во полиција, а таткото тек во 11 часот.
Нема ништо логика. Ни па тоа има логика да биде разведена а 5 години да живее во станот на бившиот сопруг...Како??? Едноставно ништо нема логика...Ете од користољубие, должник и коцкар она живее во негов стан. И каде е тука логиката???
Може станот при развод е оставен на децата, има правници нотари знаат како идат овие работи.Нема ништо логика. Ни па тоа има логика да биде разведена а 5 години да живее во станот на бившиот сопруг...Како??? Едноставно ништо нема логика...
Ако човекот навистина бил коцкар без проблем можел да го продаде станот да земе 200.000 евра од станот уште одма без проблем....
Ама од кај ви се муабетите дека човекот бил коцкар, тие се рекла казала муабети.Нема ништо логика. Ни па тоа има логика да биде разведена а 5 години да живее во станот на бившиот сопруг...Како??? Едноставно ништо нема логика...
Ако човекот бил коцкар без проблем можел да го продаде станот да земе 200.000 евра од станот уште одма без проблем....
Боже, божеНе е за претерување. Други прашање и како е стекнат тој имот? Многу нелогични работи овде има.
Само што овој наратив тешко држи вода на кој било начин да го гледаш.Околу случајот, сто пати кажаа дека Панче го поврзале со киднаперите заради долг од 500 евра, така дошле до него, не е Панче убиен за 500 евра, макар шо денешно време некој за 500 денари ќе те отепа ама тука не е случај.
Панче го киднапираат да му го одземат возилото и со истото возило да ја киднапираат и Вања, зошто е тоа така мене ми изгледа како да сакале да го префрлат случајот на Панче, свесни биле дека снимаат тој реон камери па најверојатно полицијата ќе го сомничи токму Панче. Со тоа би добиле и на време, додека овие бараат откуп или што и да им била целта, една врста симулација ама видовме со симулации на Палчо колку му оди.
И тоа не е исклучок, еве замисли ти врзува некој раце, нозе ти става селотејп на уста да не врескаш те бута у вреќа за спиење и у гепек, притоа може да те стави у лоша позиција и да неможеш да дојдеш до воздух.Не знам зошто Ременски дава некој спин на настаните во врска со тоа да е угушено девојчето, кога неколку пати кажаа дека била во вреќа за спиење, што е невозможно да се угушиш затоа што тие имаат отвор...