Здраво, ве молам, за одговор. Сега со вадење на нов македонскиот пасош ( стариот што го поднесов со документите, се уште не е истечен), дали мора да се поднесе лично , дали може преку амбасадата да се поднесе или мора во Софија , и дали треба да се пополнат некои документи за поднесување на новата копија од пасошот ( ако треба кој документ ) ? Благодарам
Здраво, ве молам, за одговор. Сега со вадење на нов македонскиот пасош ( стариот што го поднесов со документите, се уште не е истечен), дали мора да се поднесе лично , дали може преку амбасадата да се поднесе или мора во Софија , и дали треба да се пополнат некои документи за поднесување на новата копија од пасошот ( ако треба кој документ ) ? Благодарам
Комплетно се менува политиката за добивање на пасош и тоа им е алиби да не им даваат, од вчера и мајка ми е со статусот и не е едниствена, се слушнав со луѓе кои разбираат и не е ма добро работата, не се знае шо ќе се случи понатаму
Автоматски споено мислење:
Дури и по пасош од родители да си. Ова им е легален начин да не одбиваат, така ми рекоа, единствено најверојатно би останале студенти и луѓе со вече стекнат престој и статус во Бугарија....
Автоматски споено мислење:
95 проценти од оние кои го земаат не живеат во Бугарија и само бирократија им се трупа, да не говориме за говорот на омраза именно од оние кои го веќе земале ( де готви начин брзо да им се одзема пасошот и ним) така да тоа е нз шо да ви кажам и јас сум во шок
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.