Исчезнати лица

Член од
14 август 2018
Мислења
4.981
Поени од реакции
11.314
Полека, полека, по трагот и до Ватикан идеме…

А сиротињана сценаристи во америка протестираа против АИ!
Море каков црн АИ… да знаат еден профил да си отворат тука, најмалку 2 сезони им се сервирани на тацна, и идеи за до 7-ма сезона!

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.429
Поени од реакции
7.131
Скоро па нереално е мајката да ја убива па овие само да ја земат да ја закопаат. Ако не се лажам, со обдукцијата може да се утврди приближно времето на смрт. Како и да е, не би бил изненаден да дојде до некој пресврт во истрагата, мајката да е таа која дала информации. Е сеа таквата приказна има една битна фалинка. Кој би и бил мотивот? Пари, становите од таткото (ако е точна шпекулацијта дека мајката на мајкава купува стан на име на таткото), некој тука пиша дека во катастар становите стојат на име на таткото? Во тој случај, зошто би пријавила после саат време во полиција дека Вања е исчезната. Епрен нелогично е мајката да е вмешана во ситуацијава, освен ако е некоја будалетина ко екипава на Панчо.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
МВР имаше 10+ моменти каде можеше Палчо да го пикне во затвор и да остане таму 10тина години и најверојатно и пензионерот ќе беше жив и Вања. Овој што го сметаат овде на форум за професионалец и дека МВР реагирало е затоа што јавноста се дигна и стана актуелно. Од тој МВР му се даваа снимки каде ги пушташе и доверливи информации да уценува и го толерираа намерно и оставија да треска глупости. Убаво некој напиша, ние ги санираме последиците од нефункционален и корумпиран систем и ништо не правиме за да ги спречиме.
Додади и дека парите поради кои се случува целото срање се дојдени од тој корумпиран и нефункционален систем (ако е поради пари), особено ако дедовците биле директори, па уште и на царина како што имаше некој пишано...

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Искрено ова индијански филм ќе биде...Не ми е јасно како тоа разведени се, мајката живее во станот а станот се воде на поранешниот сопруг...
Ништо нема да ме зачуде ако се докаже на крај спротивно дека мајката била во врска со палчо...Па нешто тргнало наопаку и овој манијако умоболен палчо решава да ја киднапира и ликвидира керката нејзина како одмазда.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
6.168
Горан Момироски на Алфа се закани дека ако Спасовски не каже детали што се случувало пред влезот во зградата тој по секоја цена ќе ги објавел снимките од камерите кои работеле во тој дел и на кои јасно се се гледало.Инаку еднаш веќе се обиделе да ја грабнат но безуспешно.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Mene navistina me interesira, dali vo postapka na ekstradicija koga podnesuva baranje ednata strana, vo slucajot naseto Ministerstvo za pravda mora da bide ispratena kompletna dokumentacija so zatvorena istraga? Zasto ako e taka, Loga podnel baranje bez izvestaj od Institut za sudska medicina za pricini za smrt kaj devojceto, odnosno ova ke bide uste edno dobro zamajavanje i ebanka na lugevo.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.491
Па нека ги објави што чека? Или си собира само политички поени моментално, па за месец дена ќе се заборави што рекол.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
6.168
Па нека ги објави што чека? Или си собира само политички поени моментално, па за месец дена ќе се заборави што рекол.
Правници го предупредиле дека може да заврши во затвор ако тоа го направи но овој е решен да оди до крај.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Majkata nema sanasi da ja pogubila. Nego majkata ima sansi da znae deka bi mozelo takvo nesto da se sluce od palco umobolniot...Zatoa i klasnata ima i javeno deka ja nema na prv cas. Realno gledano taa partija e sostavena od umobolni mentalno sizofreni likovi so niska inteligencija...Se bi mozelo da se sluce od takvi likovi.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.467
Поени од реакции
4.602
Значи прекини
А добро, нема право човекот на свое мислење? Не викам дека мајката си ја убила ќерката, ама мајката во ниеден негативен контекст не се спомнува. Прво испадна дека биле супер функционално семејство, угледни луѓе, после дека таткото бил коцкар и наркоман, па после дека тие живеат во стан на негово име што нема никаква логика. На крај којзнае што ќе испадне, ама не е чист/очигледен случај ова. Ако Палчо прозбори и објасни што се дешавало, ваљда тогаш ќе се знае се.

Kajgana Shop

На врв Bottom