Исчезнати лица

Член од
21 јуни 2019
Мислења
49
Поени од реакции
55
Ау од кај произлезе снимката, ова става клуч на све еве изгледајте ја и нека нема ширење на глупи теории веќе.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.742
Поени од реакции
4.207
Според возилото што го вози типот и возилото што го вози Палевски, не верувам дека во тој однос на струмичанецов му дошло до парите на психото.
Од Српско - Бугарска граница го земал и го однесол до Истанбул, не бил дури до Белград. Ликот од Струмица бил дел од цк на таа тн партија, може му рекле имаме важен состанок во Истанбул со странци за изборите не смеам со мое возило да одам и сл

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.967
Од Српско - Бугарска граница го земал и го однесол до Истанбул, не бил дури до Белград. Ликот од Струмица бил дел од цк на таа тн партија, може му рекле имаме важен состанок во Истанбул со странци за изборите не смеам со мое возило да одам и сл
Состанок со Ердоган имал, додека го бара цела држава, тој струмичанецот ништо не знаел.

Член од
11 мај 2022
Мислења
37
Поени од реакции
33
Кажаа дека сликата била украдена од некој оџа од Албанија од неговиот јавен профил на фејзбук а пораките се напишани пред да соопштат дека го нашле телото.Од истиот профил претходно беше напишано дека девојчето е таму и да одат да си го земат.
Strasno so ova sakale i da prefrlat vina i da napravat meguetnicki tenzi....
Ccc gnasi

Член од
24 март 2010
Мислења
15.329
Поени од реакции
26.278
Сеедно, треба да ми фали цел намештај во глава за да земам над 15 саати да возам низ цел Балкан, за нешто што може да биде 45 минутен лет. И значително поефтин од горивото потрошено за возење. Нема варијанта во која типов не е комплетно испран.

Член од
6 април 2018
Мислења
113
Поени од реакции
97

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.491
Мене не ми е јасна логиката на Палчо да оди до Белград па од таму за Бугарија и Турција. Како да не знаел кај да бега.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Ke vidime kako ke odi taa rabota so ekstradicija od Turcija i kakov e sistemot na isporacuvanje od tamu, valda ne e slucajno sto e izbrana kako lokacija za beganje. Sea slusam eden minister za vnatresni poranesen, potocno zamenik, veli deka ima 3 nivoa na odluka i na kraj Vladata nosi odluka. A za baranje za ekstradicija veli deka mora da se prilozat komplet materijalni dokazi, sipoto minister Loga samo potpisal baranje kako sto izjavija. Mislam deka ne ceka pak edna kolektivna golgota slicna so Smilkovsko, daj boze da gresam.

A dosegasnata verzija za tekot na delata i motivite se apsolutno neizdrzani.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.441
Поени од реакции
8.157
I ne vide deka vejce dva pati e postirana istata informacija?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Според возилото што го вози типот и возилото што го вози Палевски, не верувам дека во тој однос на струмичанецов му дошло до парите на психото.
Познати ми се луѓе кои немаат возило ниту па некаков имот на свое име, ама имаат суми изразени во милиони денари на сметка. Не е никаков показател.

Палчо сигурно не е Орце Камчев, ама верувам дека можел да му искешира сума на човек кој му бил од доверба. Ако тој човек решил на драго срце да го однесе и покрај тоа што знаел што се случило, тогаш Палчо ќе го сметам за гениј.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.429
Поени од реакции
7.131
Состанок со Ердоган имал, додека го бара цела држава, тој струмичанецот ништо не знаел.
Да ја тргнеме на страна вмешаноста на шоферов, дали бил дел од екипава монструми или не знаел ништо, ќе истражат и ќе се дознае, веќе сто пати беше и тука пишано и од медиуми соопштено, Палчо од Македонија искача најнормално, ко слободен граѓанин во тој момент. Палчо во Турција влегува најнормално, ко слободен граѓанин во тој момент, сабота навечер, значи скоро 24 часа пред воопшто да се објави дека е главен осомничен во неделата навечер. Не знам која е тоа цела држава што го бара во сабота навечер. Монструмот воопшто до неделата навечер никој не го ни спомињаше на било кој начин со случајов. Тек во неделата искочија некои шпекулации дека има приведени лица, па и да се сомневаат се повеќе дека детето е киднапирано. Полицијата го сомничи уште од петокот, ама исто и знаеле уште од тогаш дека он веќе не е во Македонија. Така да, кога одат у Туриција, не само што не го бара цела држава, туку никој (освен МВР) не ни помислува дека он има било каква врска со случајов.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Нема да е едноставна екстрадицијата,си има протокол. Со Турција имаме билатерална соработка, нема врска овој случај со тој од Смилковско, таму извршителите беа Албанци и пребегани во Косово.
Турција има најстроги закони за вакви монструми, ги заболе нив за некое старо детало Палчо.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.981
Поени од реакции
11.314
Ke vidime kako ke odi taa rabota so ekstradicija od Turcija i kakov e sistemot na isporacuvanje od tamu, valda ne e slucajno sto e izbrana kako lokacija za beganje.
Друже.. во Турција е фанат! Не во Норвешка!
Сам ќе признае и ќе потпише се, да го вратат тука!
Или не знаеш што пишува на влезот во турски затвор? :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Да ја тргнеме на страна вмешаноста на шоферов, дали бил дел од екипава монструми или не знаел ништо, ќе истражат и ќе се дознае, веќе сто пати беше и тука пишано и од медиуми соопштено, Палчо од Македонија искача најнормално, ко слободен граѓанин во тој момент. Палчо во Турција влегува најнормално, ко слободен граѓанин во тој момент, сабота навечер, значи скоро 24 часа пред воопшто да се објави дека е главен осомничен во неделата навечер. Не знам која е тоа цела држава што го бара во сабота навечер. Монструмот воопшто до неделата навечер никој не го ни спомињаше на било кој начин со случајов. Тек во неделата искочија некои шпекулации дека има приведени лица, па и да се сомневаат се повеќе дека детето е киднапирано. Полицијата го сомничи уште од петокот, ама исто и знаеле уште од тогаш дека он веќе не е во Македонија. Така да, кога одат у Туриција, не само што не го бара цела држава, туку никој (освен МВР) не ни помислува дека он има било каква врска со случајов.
Заборавате една работа а тоа е дека ние дознавме за Палчо во Недела, можеби внатрешните органи знаеле од претходно за неговата вмешаност затоа и не откриваа никакви детали.

Kajgana Shop

На врв Bottom