- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.242
- Поени од реакции
- 42.989
Значи Палчо имал цел култ околу него. Нешо као QAnon.
Лично за народов, случајов е уште еден случај на киднапирање и убивање .Зема замав од ради реда помодарство. Ти имаш и други случаеви,а кур ги боли .Palco e vlijatelen del od patriotskata sfera vo Makedonija
Да го прогласиш Палчо за влијателен… е ваљда еквивалент да речеш дека и оној Петар Богојевски(или како и да е) е влијателен!Ne smetam deka e dzabe.
Bez razlika sto nema partija, kako sto spomnav pogore Palco e vlijatelen del od patriotskata sfera vo Makedonija, osobeno vo tretite partii. Od ostanatite treti partii i fringe akteri, dosega nikoj ne se ogradi od nego niti go osudi.
Ne samo toa gledas na prethodnite strani oficijalni patriotski profili uste i shirat alternativni teorii za nekakvi stranski sluzbi.
Tuka e problemot. Guilt by association. Nastrana sto pokazuvaat deka ne se vodat od pravilni vrednosti i principi kako i osobeno low IQ.
Ako se vodat od pravilni vrednosti ke se ogradat i ke go osudat, kako sto e red. A ne da dodavaat sol na rana so zagovori i da tvrdat tazi dupka ne e dupka.
Во влез ја чекале и ја ставиле во вреќа за спиење со врзани раце и нозе, после ја товариле така во ѓепек во колата пред зграда. А и во 7 саат освен деца за на школо не верувам некој друг да искача по влезови.Што е жалосно? Госпожата на овој што признал брише коментари од луѓе што ѝ пишуваат на фејсбук и рестриктира кој може да ѝ коментира. Да дознаам дека маж ми киднапирал дете и е индиректен учесник во убиство, ќе му испратам документи за развод во затвор и ќе го зибришам од животов за навек. Нема жалење ако нивните фамилии ги бранат!
Друго не ми е јасно, како во понеделник, најпрометно место и време, врзуваат дете и го ставаат во гепек и нема апсолутно ниту еден очевидец?
ајде бе...Bez razlika sto nema partija, kako sto spomnav pogore Palco e vlijatelen del od patriotskata sfera vo Makedonija, osobeno vo tretite partii.
Го земав за пример, инаку да, има многу полоши профили по фејзбук. Ама овие форсираат меѓуетнички немири, нелогички тези веројатно измислени за грам популизам, во стилот на: "Патриотите дознаваат: Постојат шанси дека биле замешани странски служби". Е од кај дознавте бе деца, Оливер ви се јави? Овие се про-вмровски профили кои сервираат на корист на партијата. Кафанскиот исто, ја користи ситуацијата за меѓуетнички препукувања, од убиство "прешалта" на ПМФЛ и пак назад. По фејзбук е бетер, почнав да блокирам медиуми. Ко ќе почниш од Многу Фината што буквално утепа со статуси, ќе завршиш на Булеварко со цитати за семејни вредности.Зошто боемот? Сега баш листав, све што споделил има споделено од актуелни медиуми како skopje1mk и релно зборува за рубрикиве како инфомакс и курирмк. Има пострашни профили по фејзбук ако отвориш.
Никој не оди на работа во 7 сабајле? Во влез немало бука додека ја врзувале? Никој не излегол да види што се случува?Во влез ја чекале и ја ставиле во вреќа за спиење со врзани раце и нозе, после ја товариле така во ѓепек во колата пред зграда. А и во 7 саат освен деца за на школо не верувам некој друг да искача по влезови.
Па јас кога и отворив профилот на жената дел од коментарите беа дека ќе ја силуваат неа и ќерките и ќе ги заколат. Повеќето беа закани. Сакаш да стои отворено каде секој полуписмен ќе си истура бесот и да чита како велат ќе и ги колат ќерките?Што е жалосно? Госпожата на овој што признал брише коментари од луѓе што ѝ пишуваат на фејсбук и рестриктира кој може да ѝ коментира. Да дознаам дека маж ми киднапирал дете и е индиректен учесник во убиство, ќе му испратам документи за развод во затвор и ќе го зибришам од животов за навек. Нема жалење ако нивните фамилии ги бранат!
Друго не ми е јасно, како во понеделник, најпрометно место и време, врзуваат дете и го ставаат во гепек и нема апсолутно ниту еден очевидец?
Ебaтe бандата ако мораат да убиваат луѓе за да украдат крш од ауто.Можно е он да е убиен не заради долгот туку заради колата, таа кола после да ја искористат за повеќе пари од мајката.
Па ако го слушаше пресот од почеток, ќе слушнеше дека самиот ЈО и Проливер кажуваат дека намерно сега е направен пресот поради огромните шпекулации по медиумите и јавноста.. Значи поради притисокот е направен овој прес, инаку они сами рекоа дека имаа намера да прибават повеќе докази и да излезат после во јавноста.. Ебате глупиот, кога не си го гледал пресот што кур замараш..Да се воздржеа од држење прес и да приберат малку повеќе докази за да може покомотно да одговараат на прашања?
Не кажаа дека знаат кој е мотивот за убиството, туку дека допрва ќе го истражуваат мотивот и дека најверојатно е за пари, бидејќи има разлика помеѓу тоа дека е мотивот за пари и дека е најверојатно.
Кажаа како и каде е киднапирана точно, но јас потенцирам во апсурдноста на тоа како е случено за девојче кое е високо 175цм во час кога голем дел од луѓето одат на работа.
Не реков дека треба ДНК податоци да изнесат во јавност, туку дека треба да приберат за да излезат поинформирани пред новинари.
Поентата е дека требаше да се воздржат од држење прес, или да излезеа на прес без новинарски прашања и потоа да одржат прес кога ќе бидат поспремни.
Нека ги избрише сликите со него, или да го направи профилот приватен и нека си поднесе документи за развод, ако има совест...Па јас кога и отворив профилот на жената дел од коментарите беа дека ќе ја силуваат неа и ќерките и ќе ги заколат. Повеќето беа закани. Сакаш да стои отворено каде секој полуписмен ќе си истура бесот и да чита како велат ќе и ги колат ќерките?
Друже разбирам дека се лудаци, ама да убиеш некој од друг град за кола треба да си тотално ретардиран.Не е убиен поради пари или идеолошка комбинација. Едноставно им требало кола за киднапирањето подоцна, пикираат пензионер самец со кој предходно имале заеднички интереси политика и копање злато. Ништо чудно и самиот да дошол на местото каде што подоцна е закопан близу село Рудник, лесно ќе го намамат чим имаат интерес за копање злато - имаме трага дојди таму и таму и го средиле.
Може и татково да не знаел дека е убиена, кој знае какви филмови му имаат правено Палчо и компанија. Гледаш дека во паника ја убиле и сепак имале план подоцна да бараат пари да ги лажат родителите дека е уште жива, по овој редослед и таткото ќе бил следен за убивање да скријат секаква поврзаност со нив.
Имало снимки Палчо со рено канго (комби) вози напред, овие позади него залепени да не ги „фатат“ камери
На возрасни мажи колку време им треба да совладаат девојче од 50тина кила ? Буквално во една минута максимум може да го изведат тоаНикој не оди на работа во 7 сабајле? Во влез немало бука додека ја врзувале? Никој не излегол да види што се случува?
Не сакам ни да помислам низ што има поминато детево пред да умре.![]()
Само што кју анон тепаја педофилиЗначи Палчо имал цел култ околу него. Нешо као QAnon.
Епа тоа се вика среќа у несреќа, не знам како поинаку да се изразам.Никој не оди на работа во 7 сабајле? Во влез немало бука додека ја врзувале? Никој не излегол да види што се случува?
Не сакам ни да помислам низ што има поминато детево пред да умре.![]()