Outersprint
rags to riches
- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 99
јас мислам дека Џорџ Сорос стој позади целава ситуација
јас мислам дека Џорџ Сорос стој позади целава ситуација
Исти сељандурски муабети ко од другата тема, гарант куртонот кој ја води страната ги чита "мафијашките авантури" на нашево "подземје"Бришете ова не дај не трескајте глуписти леееееееееелеее ретардиран народ мајко мила. Ццццццц
Да им ебам све најмило и на овие Патриотско кои и да се куртони мртви. Мамето да ви го ебам ако читате, а читате пички глупи.
Сè е можно, нека покаже истрагата кои се куртони, а кои не.Бришете ова не дај не трескајте глуписти леееееееееелеее ретардиран народ мајко мила. Ццццццц
Да им ебам све најмило и на овие Патриотско кои и да се куртони мртви. Мамето да ви го ебам ако читате, а читате пички глупи.
Мене уште не ми е верно родител свесно да се нафати на ваков начин за изнудување пари, сопствено дете да користи како алатка. Инаку, за некој да е спремен да ти убие член на фамилија, не мора да изгледа профи, доволно е да е дебил безмозочен, како овие.Пишував и претходно вакво сценарио. Можда таткото бил заглавен кај Палчо и единствен начин да се спаси и да го врати долгот е да ја жртвува ќерка му да биде киднапирана за да земат пари од дедото.
Мене не ми е верно дека овие ликови толку му се заканиле да овој мора принудно да се реши на таков чекор. Види ги какви се, едноставно не одговараат на профил на сериозен киднапер и убиец. Овие да ми се заканат по дете, има со шамари да ги убијам.
Нема потреба од секаква случка да се повлекуваат паралели со тајни служби, странски држави, дефокус на јавноста и слични забегани теории.Сè е можно, нека покаже истрагата кои се куртони, а кои не.
Ако мојава хипотеза ти е пробивање на дно..Ja pratam temava od pocetokot i ne ni planirav da pisham vo nea ama ova e edno mislenje koe mi ostana vo memorija i e slika i prilika za toa kakvo dno probivame nie kako lugje i nacija.
Си бил во контакт со коцкар и наркоман па да видиш од прва рака колку не имаат никаква емпатија и додир со реалност?Мене уште не ми е верно родител свесно да се нафати на ваков начин за изнудување пари, сопствено дете да користи како алатка. Инаку, за некој да е спремен да ти убие член на фамилија, не мора да изгледа профи, доволно е да е дебил безмозочен, како овие.
Доколку било закана, ме чуди како не успеал да надмудри вакви дебили, зошто посегнал по ваков очајнички потег!? Толку ли бил усран и не успеал да размислува рационално!? Мислам дека има уште нејасни нешта во овој дел, се надевам ќе се откријат наредниве денови, засега има само шпекулации и испревртени информации.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007889807137 - велибор маневКој е петиот што е осомничен?
Палчо,Влатко,Велибор,Таткото, и ?
Патриотите не ги барајте помеѓу луѓе кои биле на позиција генерални секретари на СДСМ. И ти и онаа алкаедана чослмо или како и да се вика.Druze ako ova se patriotite na Makedonija, cuvari na se sto e Makedonsko togas najpametno da se samoraspushtime kako drzava.
Brishi narod, brishi ime, spakuvaj se i site da si begame po negde.
Ако исчезнал уште некој у меѓувреме пријави у полиција.Каде има тема Исчезнати лица? Сакам да постирам за исчезнати лица, ова е случај на убиство, а не исчезнати лица. Зошто во меѓувреме исчезнуваат уште.
Незнае да се изрази човекот, нема течна мисла, има долги паузи меѓу одредени зборови и нема целина неговиот говор. Сето тоа раѓа фрустрации и за тоа го напаѓаатНезнам зошто во овој случај се напаѓа министеров, иако и јас сум против неговата партија сосема е нормално да ги немаат сите информации за предметот кој сеуште се истражува, толку многу луѓе се инволвирани и убиства што се случуваат на разни локации, до целосна слика што навистина се случило може да трае од денови, недели, месеци а некогаш и години.
Te molam ne postiraj influenseri.