Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Што е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?
Колку глупости изнатреска не ми се верува, МВР по ескпресно нема работено и искрено сум изненаден што го најдоа девојчево, буквално ги искористиле сите ресурси како што кажаа.

Далеку е Миленко од реалноста, ама дека МВР работело експресно муабетот е слично на него.
Минатиов период имав едно такво искуство со нив и шетање по нивните шеми (како оштетен) и тие ликови таму се надреални, таква бахатост, несериозност и страв да ти е кога гледаш кој се е задолжен за јавна безбедност, лично познавајќи некои, а и доста ги собраа со бришани досиеја со препорака од различни партии.Секоја чест на исклучоци, ама една ластовица не носи пролет.

Лепотане тие комуњари денес ти се преоблечени во најголеми патриоти и ги викаат својот народ северџани. Направи свое истражување имаш интернет што се случува навистина во државава и ќе ти биде лесно да осознаеш кој работи за добро а кој за лошо. А дека Ахмети, Ковачевски, Груевски, Апасиев и новианриве како Алфа и Инфомакс работат на таа страна, треба да си стварно глуп за да не сфатиш

О, Боже, што е со луѓево

Да не го местат палчо, човекот знае многу работи па да не помати нешто му го направиле ова,не ми се верува дека е до толку ментален да убие девојче од чиста мира.Да почекаме уште се муабети само и рекла кажала е работава,кој знае може едното и другото убиство немаат никава врска само се скоцкани да изгледаат како да се едни сторители,смрди работава ептен.
И јас сеуште неможам да поверувам....можно е да е местенка.

Се збори за син на еден кафанџија заглаен на жуто од времето дека е умешан исто. Абе гној гној од народ.
Чудно ми е при толку умешани луѓе, и тоа све познати ликови, при лихва и уцена, што точно истражуваа браќава 7 дена? Не делуваат овие баш на Јакуза, па да не моеш да ги разбиеш у 1 ден.

Е така, знаеш колку е саат. Ајде сега у штаб иди да ти дадат инструкции што статуси да пишуваш и гитла
Па дај за сите шо се притеснуваш.Штапски бот ми кажува да сум се врател во штаб,ајдее.И едните и другите и се посравте на државава.

Да не го местат палчо, човекот знае многу работи па да не помати нешто му го направиле ова,не ми се верува дека е до толку ментален да убие девојче од чиста мира.Да почекаме уште се муабети само и рекла кажала е работава,кој знае може едното и другото убиство немаат никава врска само се скоцкани да изгледаат како да се едни сторители,смрди работава ептен.
А зошто тогаш избегал уште од средата? Како ќе знаел дека би му спремиле вакво нешто кога дури во петокот ги прведеа првите осомничени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom