- Член од
- 3 јуни 2022
- Мислења
- 1.754
- Поени од реакции
- 4.241
Па девојчињава од Чаир ги најдоа после 5-6 дена ако не се лажам, ако е со дечко и сл веројатно и шансите да се крие подолго и подобро се зголемуваат. Овие што ги уапсиле и ги испрашуваат по мене се видено во исто друштво или кола со девојчево и дечкото (?). Чим е уклучен интерпол има шанси да се избегани или планираат да бегаат во странство, мислам на крај се ќе заврши добро ќе ја најдатПа или покреативни или поверодостојни со оглед на тоа што веќе јавноста е запознаена и се дознава кои и што се луѓето.
Затоа реков, нема никогаш да ја дознаеме апсолутната вистина без разлика каков и да биде исходот на крај.
Мене ми држи вода ова на Стекот, тоа дека избегала со дечко ми е помалце веројатно со оглед на тоа што МВР барале низ манастири и коритото на Вардар и вклучувањето на Интерпол. А и пријавата на мајката саат време откако не ја добила на телефон, дека се сомнева дека е киднапирана.
И да избегала со дечко, до сеа ќе се предомислеа, преголем е притисокот за никој да не ги дознае и најде.
Мала средина сме сепак, МВР сигурно имаат конкретни траги сознанија ама нормално нема да откријат се во јавност. Приказниве за лихвари, киднапирање за да се врати долгот и слично ми се претерани мали се шансите за такво нешто