Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По каталог и ако е ептен нов моторот можно е да троши толку мада не сум сигурен баш до толку да е економичен овој тип на мотор.4.5 литри на сите им троши.
По каталог и ако е ептен нов моторот можно е да троши толку мада не сум сигурен баш до толку да е економичен овој тип на мотор.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Знам, сите лажат дека им троши толку па малце шала![]()
A shto ce pravish ako kupish kanacka Ford, shto troshi na 110km/H po udolnica vo 5ta na Avtopat 7 Litri?не разбирам кој е моментот да се фалиш дека малку ти троши колата, не ги разбирам луѓево. Глеаш ти троши, на сервис и го средуваш проблемот. Дур се прави и се исплати да ја правиш ја оправаш, на крај или нов мотор или шиткаш.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Затоа ја продаваш и купуваш само Мерцедес, нема друго.A shto ce pravish ako kupish kanacka Ford, shto troshi na 110km/H po udolnica vo 5ta na Avtopat 7 Litri?
Vo gradska 11. A Ford ti vika od 7 Litri ne mrda.
Sojmas be ti protiv ford a a a ?A shto ce pravish ako kupish kanacka Ford, shto troshi na 110km/H po udolnica vo 5ta na Avtopat 7 Litri?
Vo gradska 11. A Ford ti vika od 7 Litri ne mrda.
Заш не е МерцедесSojmas be ti protiv ford a a a ?
Sojmas be ti protiv ford a a a ?