- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.869
- Поени од реакции
- 7.102
Волфс се таргетирани оти тренерот јавно ги критикуваше, 3 натпревари по ред ги унакажуваат со апла грешни одлуки
Само на Џејмс Парк и има некаква атмосфера во ПЛ. Другите се театар прав ко тенис да се игра.Добра атмосфера на Сејнт Цејмс Парк.
Da ne ti e televizorot na mute ? Ili imas rasipani zvucnici ?Само на Џејмс Парк и има некаква атмосфера во ПЛ. Другите се театар прав ко тенис да се игра.
Ај кажи на кој друг стадион има таква атмосфера???Da ne ti e televizorot na mute ? Ili imas rasipani zvucnici ?
Etihad - City , London stadium - West ham , Emirates - Arsenal.....Ај кажи на кој друг стадион има таква атмосфера???
Ливерпул не го рачунам, после невер волк алоне на почеток на утакмица се слуша птици како цврчорат.
Премиер Лига во споредба со било кое дерби во Полска, Грција, Турција е како гробна тишина.Etihad - City , London stadium - West ham , Emirates - Arsenal.....
Ima promena so moze ne si ja procital , za da sprecat vulgarnosti da se slusat od publika vo zivo prenosi , microphonite se zavrteni so fokus kon terenot, zatoa gi slusame ovie glumci kako sw derat koga ovkat i se valat kako zakoleni, ili pak koga ke puknat topkata se slusa kako top.
Da ja slusam you'll never walk alone na Enfield mi e na " to do lista " za ovaa sezona
Премиер Лига во споредба со било кое дерби во Полска, Грција, Турција е како гробна тишина.Etihad - City , London stadium - West ham , Emirates - Arsenal.....
Ima promena so moze ne si ja procital , za da sprecat vulgarnosti da se slusat od publika vo zivo prenosi , microphonite se zavrteni so fokus kon terenot, zatoa gi slusame ovie glumci kako sw derat koga ovkat i se valat kako zakoleni, ili pak koga ke puknat topkata se slusa kako top.
Da ja slusam you'll never walk alone na Enfield mi e na " to do lista " za ovaa sezona
Drygar temava e premier liga.......Премиер Лига во споредба со било кое дерби во Полска, Грција, Турција е како гробна тишина.
Автоматски споено мислење:
Премиер Лига во споредба со било кое дерби во Полска, Грција, Турција е како гробна тишина.
Кај најде Емтихад да го треснеш они јадни неможе да го наполнат не па атмосфера да прават.Etihad - City , London stadium - West ham , Emirates - Arsenal.....
До некаде разбирливо. Не верувам дека има друга лига во светот во која има толку туристи по мечевите. Плус додај дека има огромни казни ако направиш било каков кикс на стадион, нема стоење.Премиер Лига во споредба со било кое дерби во Полска, Грција, Турција е како гробна тишина.
Автоматски споено мислење:
Премиер Лига во споредба со било кое дерби во Полска, Грција, Турција е како гробна тишина.
Тие што ги наброја се со најмртва атмосфера. Вест Хем беа додека играа на Аптон Парк. На новиот стадион после дување на балончиња владее мртвило. Сити незнам по кој критериум си ги набројал???Etihad - City , London stadium - West ham , Emirates - Arsenal.....
Тоа што имаш сезонска на Брајтон не го менува фактот дека имаат мртвило атмосфера. Ги гледаме поради квалитетот на фудбалот. За некој да осети фудбалска атмосфера, пре би го посоветувал да оди на друго место.Drygar temava e premier liga.......
Primer imam sezonska za Brighton , sekoj tret natprevar e poln stadionot , i se slusa do doly do moreto, ama ajde ke zborime za polska , turcija ili pa grcija ......
Drygar sakav da kazam utakmicive koga mozam gi gledam vo zivo i tamy sym za da znam kakva e atmosferata,eci cel grad, da padnato e nivoto ne e kako sto bese, ama daleku e od ova so go pretstavyvate . I celiov fudbal im stana biznis , bas zatoa i zapnaa kazni i gluposti...edno podprasanje do @Saka Zulu kombinirano site utakmici vo edno kolo na grcka i polska liga na svetski ramki dali se barem 5% gledanost kako utakmicive vo premier ligata. Logikata ti e vo brojkite , potocno vo parite .Тоа што имаш сезонска на Брајтон не го менува фактот дека имаат мртвило атмосфера. Ги гледаме поради квалитетот на фудбалот. За некој да осети фудбалска атмосфера, пре би го посоветувал да оди на друго место.
Тоа со туристите и не е толку изговор, едноставно културата на навивање е таа + ригорозните казни за секој инцидент на стадион.