Шефкет РамаданиKoj e najjak boss od albanskive ekipi momentalno?
Фрли го пушката бе!Шефкет Рамадани
Ова дете работи во странство,и воопшто не бил тука тоа време.Лично го познавам.Прегледај го приврзокот 397809се пушти муабет дека овој оукал на раде и на колумбо
Суљо Цури. Нема конкуренција ги дрма сите клановиKoj e najjak boss od albanskive ekipi momentalno?
за која партија навиват?Суљо Цури. Нема конкуренција ги дрма сите кланови
Барон. Од секогаш е јак паметен играч. Бизнис се знае што може да биде. Комшија ми е од чаир. Цел чаир има почит без разлика од која партијаза која партија навиват?
во кој клан е?
шо бизнис терат?
од кое село е?
која генерација е?
многу прашалници
ако е од чаир значи урбано детеБарон. Од секогаш е јак паметен играч. Бизнис се знае што може да биде. Комшија ми е од чаир. Цел чаир има почит без разлика од која партија
Не одговори на прашањата на членот.Одговори конкретно да ни биде јасно кој е типов.Барон. Од секогаш е јак паметен играч. Бизнис се знае што може да биде. Комшија ми е од чаир. Цел чаир има почит без разлика од која партија
Не си од чаир ако не го знаеш суљо цури. Мозокот на барон за мене е лично он.Не одговори на прашањата на членот.Одговори конкретно да ни биде јасно кој е типов.
Dalii e ovoj aqif jusufi glavniot?Не си од чаир ако не го знаеш суљо цури. Мозокот на барон за мене е лично он.