Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
22 мај 2022
Мислења
138
Поени од реакции
309

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.202
Поени од реакции
9.922
Полека другари.
Не мешајте баби и жаби. Албанци, Арбанаси, Арванити, Арнаути се локалното население на југо - западен Балкан.
Старото име на територијата на денешна Албанија било Ематија и било населено со т.н "словенско" или македонско население. Од кога твоите Албанци,арванити,арнаути се локално население или жители на југозападен "Балкан"? Ако се од после 15 век во ред ама сигурно не се домородни.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Да беа презимињата на жртвата и убиецот сменети 15 години не му бегаа на каурот.
Еве ти пример, знаеш колку дена лежела оваа на затвор?
Автоматски споено мислење:

Види не ми смета, си лупеташ глупости и ме смееш, продолжи така. Да масакрите што ги извршиле овие што ги постирав е чиста потреба за преживување и борба против комунизмот.

Па глувци сте бе Африм, штетници, бубашваби, што тука не е точно? Нема ден на темава да не се жалат од вас секаде каде ве има повеќе од 500 души. Швицарска, Немачка, Англија, Италија. Дури и во факинг Еквадор. Кажи ми што не е тука точно? Нели е точно дека сте криминогена, дивјачка, неписмена педомухамеданска орда? Дека правите пустош каде и да стапнете? Дека се понашате како орките од Господарот на Прстените? Дека имате склоност кон насилство, агресија и величање на работи од кои нормален човек би се срамел? Како на пример возење брзо во населени места, вадење на деца од 5 години од прозор на кола во движење, борби на кучиња, пукање со оружје, дивеење и кршење и снимање на тик ток и гордеење со тоа, насилство врз девојчиња и нешиптaри, уништување природа, јавен инвентар, криминал, дрога, бело робје, пљачки први во Европа сте во тоа и во топ 3 во затвори.

Ете кажи тоа и тоа не е точно да дискутираме. Посочи што не е точно.
Го најдов твојот пост на англиски во сајтов, од тука се инспирираш.
"presenting "Jews" as the source for a variety of political, social, economic, and ethical problems facing the German people. The Nazis used racist and also older social, economic, and religious imagery to this end"

Последно уредено:
Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Еве ти пример, знаеш колку дена лежела оваа на затвор?
Не е темава за тоа. За газење пешак треба максимална казна без олеснителни околности, земаш невин живот со живот ќе платиш овде каур шипац не смееме да мешаме мислам ќе се согласиш со мене.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Најјако е што за секој негов пост каде што глуми жртва и не прави нас Македонците окупатори, насилници итн. имаш одма против аргумент со се линкови слики све да му плеснеш у фаца, како во случајот погоре. :icon_lol:

Се жали дека Македонците ги спречувале да се образуваат, бам линк од Сусаро од официјална статистика на Швајцарија каде што само 0.5% од љопите таму посетуваат универзитети.

Се жали Македонците правеле злодела врз Албанците, бам линк од СС дивизии на Балиситите, линк од 2001 каде што УЧК се иживува врз невино население.

Абе буквално за све што ќе се пожали глупакот можеш да најдеш милион пати полош случај на интернет од нив врз рандом Македонци, Срби, Енглези...

И за крај, за иронијата да биде уште поголема, тие што сакаа да ставаат отров во цел водоводен систем како би се отруле што повеќе Македонци, тие истите терористи што држеа цел град како Куманово 3 месеци без вода, сега пијат нечиста вода во Арачиново полна со бактерии. Абе отрујте се сите како глуфци испоцркајте да видите како враќа кармата.
Види во ниту еден момент не се обидувам за менувам мислење на активните членови на форумов, вие сте хардкор нацисти, и крвта да ви се смени вие пак сте ксенофоби.
Јас лично пишувам за пасивните членови кои се мнозинство и кои навистина немаат поим што се случубало воопшто низ историјата на Македонија.
А вие слободно можете да се испушите меѓусебно, не дозволувајте јас да ви пречам.

Не е темава за тоа. За газење пешак треба максимална казна без олеснителни околности, земаш невин живот со живот ќе платиш овде каур шипац не смееме да мешаме мислам ќе се согласиш со мене.
Конкретно за случајов, баш во форумов кога излезе веста за бмв х6 сите дежурни нацисти почнаа да навредуваат затоа што предрасудија каков бил возачот, но кога излезе на виделина презимето сите се скрија.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Види во ниту еден момент не се обидувам за менувам мислење на активните членови на форумов, вие сте хардкор нацисти, и крвта да ви се смени вие пак сте ксенофоби.
Јас лично пишувам за пасивните членови кои се мнозинство и кои навистина немаат поим што се случубало воопшто низ историјата на Македонија.
А вие слободно можете да се испушите меѓусебно, не дозволувајте јас да ви пречам.

Конкретно за случајов, баш во форумов кога излезе веста за бмв х6 сите дежурни нацисти почнаа да навредуваат затоа што предрасудија каков бил возачот, но кога излезе на виделина презимето сите се скрија.
Дечко ти и историја на Македонија никако не можете да се споите. И тој што го цитираш буквално ти ги наброја наци дејствата на твоите љубени учк во 2001 строго против Македонците. Ама слеп си или пак едноставно учк си.

За газење пешак ти кажав што мислам кој сака нека е, најтешка казна.

Твоето расфрлање со наци не ти оди во прилог зашто секој знае кои беа балистите и што сториле во втора светска. Промашена стратегија ти е тоа бре пуно.

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
41.376
Ако ја кажувам вистината не значи дека сум нацист. Јас кажав дека буквално за све што ќе постираш тука, а се однесува на тоа демек Македонците ве угнетуваат и во вршат злодела, имаш милион примери за да се докаже обратното. За све што ќе се пожалиш тука, можеме да ти постираме милион аргументи за тоа дека не е така.

И како сум јас нацист со ова? Македонците не убиваат шиптaри само затоа што се шиптaри. Вие го правите тоа. Македонците не сакаа да ставаат отров во цела водоводна мрежа на Скопје, тој командантот што беше после тоа министер за животна средина сакаше да го направи тоа. Македонците не го оставија Куманово без вода три месеци, УЧК(вие) го направивте тоа.

Кажи што од ова не е точно?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.039
Поени од реакции
51.337
Ама затоа џамијата е со сите потребни документи. Оној Касами ќе испадне поголем крвник и од Али Ахмети. Нема еден асален кај нив, кој од кој полош.
ама ти не разбираш, тоа е дека сме во предизборје, во нормално услови нема да е така. Они така прават за да привлечат гласови, не дека стварно така мислат.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.091
Ќе им го срушат крстот. Мора по закон да биде све. Ова е правна држава, нема трте-мрте.
У Карпош кога бесправно дигнаа џамија, Андреј Петров им ја сруши одма. Кога бесправно дигнаа некаков си молитвен дом, и тој беше срушен одма. СДСМ не е заебанција.

Шала на страна, размислувам на темава и ми личи скроз веројатно, као овие сакаат да го срушат, ама СДСМ да улета, вака пред избори и да го спаси.

Член од
28 јуни 2018
Мислења
820
Поени од реакции
998
вие сте хардкор нацисти
ne sme nie nacisti, nie sme gi pobedile nacistite so koi vie ste bile sojiznici...

nie sme svetla tocka vo istorijata, vie ste nazi balisticki scums... toa i se pokaziva i sega, nemate nikakov sram i uste zborite koj kakov bil namesto da gledate vo pod i da se sramite...

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.755
Поени од реакции
9.356
Ќе им го срушат крстот. Мора по закон да биде све. Ова е правна држава, нема трте-мрте.
У Карпош кога бесправно дигнаа џамија, Андреј Петров им ја сруши одма. Кога бесправно дигнаа некаков си молитвен дом, и тој беше срушен одма. СДСМ не е заебанција.

Шала на страна, размислувам на темава и ми личи скроз веројатно, као овие сакаат да го срушат, ама СДСМ да улета, вака пред избори и да го спаси.
Не можат. Имаат нестабилност во нозете, стегање во стомакот, срцебиење и реакција на борбен замор.

Kajgana Shop

На врв Bottom