Пророкот
Ќе ме биде...
Хммм...„Зоќе„ и „памет„ ми се некако неспоиви феномени...
А „Зоќе„ и „опинок„ е веќе друга, поверојатна комбинација...и поприродна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne ti krsam film no tie shareno kurtonskite likovi sto gi spomnuvas i sto ne se opametija, sega vo najgolem del ako ne i site se Levica.Болестите, како и обично, не мора да бидат само телесни...а тие се најопасни. На пример, болеста „изрод„ е неизлечива.
И добро е што ликот веќе е „прочитан„ во неговата намера и учество на форумов, дури и да е „за без пари„, во што се сомневам...
Се чини дека шарено-куртонско-револуционерните ликови не се опаметија и продолжуваат со нанесување што поголема штета и на Македонија и на македонците.
Zar i ti sine Brute stana nebanjat. Mi teknuva na vremeto od banja ne izleguvase od so bese banjatРената Дескоска, министерката во владата на Заев, вели дека катастрофална е состојбата во државата.
Сите небањати станаа...
.
Tuka si se istite, ne se sekiraj. Cim vidis akaunt kreiran okolu 2018 2019 ili potoa ili od bog znae koga so tri mislenja vo 100 godini, znaci ili kreiral nov ili go aktiviral rezervniot, ali vo osnova istite likovi seВо исчекување на новиот ШарпШутер што ќе го пратат од штаб...
![]()

Da ne ti krsam film no tie shareno kurtonskite likovi sto gi spomnuvas i sto ne se opametija, sega vo najgolem del ako ne i site se Levica.
Istite muabeti, istiot nacin na diskusija, rezoniranje, vie glupi nie banjati go imaat i denes, nisto posebno ne im e promeneto.
Slobodno proveri si ako ne mi veruvas kakov bese nacinot na diskusija togas i sega. Samo nikovite i akauntite im se promeneti, se drugo isto.
Автоматски споено мислење:
Zar i ti sine Brute stana nebanjat. Mi teknuva na vremeto od banja ne izleguvase od so bese banjat.
Dodusa togas edno o pomalce imase vo nikot, izgleda do ke da bese![]()

Tie shto se zamaraaa ce gi najdish nekade niz germanija, shvedska, italija....Државава е до толку отидена во неповрат и пука по сите шавови што веќе луѓево не ги дираат ниту лоши резултати на патот кон ЕУ, нит некој се замара со скандали и слични ствари ко до пред 5 - 6 години. Тотална апатија, дури мислам и дека тие што имаат останато тука се тешки мазохисти или воопшто не отвараат медиуми да не си го расипуваат раатот. Ко брод без кормило сме, а се сеќавам пред некои си 25 години имаше луѓе кои молеа да дојде време во кое нема да се смара толку со политика и битката меѓу СДС и ДПМНЕ (Бане и Љубчо). И вистина дојде такво време, тотално небитно е кој е на власт.
Za da se bavis vo MK so dnevni nastani I politika trebit odnapred da imas rezervirano mesto vo Demir Hisar, cumu ti toj luksuzTie shto se zamaraaa ce gi najdish nekade niz germanija, shvedska, italija....
A tie shto ostanaja ili ne se bavele nikogash ni 1% so politika i dnevni nastani ili se roditeli na ovie prvite i ne gi interesira nishto osven decata da im se zdravi i zhivi tamu nekade po beliot svet.

Барав тема за Скопје но не можев да најдам па ајде тука нека биде.
Вака на хартија изгледа многу ветувачки но мислам дека многу тешко и многу долго/бавно ќе се прави. ЕТА 2035.
Гази Баба гревовите никаде ги нема.
Прегледај го приврзокот 397362
Прегледај го приврзокот 397363
...уште „само„ 70 миљони кредит, на веќе постоечката внатрешна и надворешна задолженост, која станува немерлива и неподнослива и за економски посилни држави...„севернава„ не е.