парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 4.571
- Поени од реакции
- 24.497
Има ли порелевантна историја од тој некој близак да ти раскаже што му се десило. Па почиста историја нема.Сигурен сум дека многу поубав живот живеам од тебе.
Човек шо не разбира историја, политика, склон е на пропаганда, а виси на политичка тема, чисто колку да колне и да пцува, мислам дека разумно е да се претпостави дека е глуп.
Лол, у тема кај што над 99% се Путинисти и од не повеќе од 30 активни членови над 90% ќе гласаат за Левица, па некој значителен процент за ДПМНЕ,
тој статистички заклучил дека нивното мислење било битно или веродостојно.
Ебати твојта статистика.
За разлику од тебе што трубиш што ти диригираф од штаб.
На коју пропаганду сам изложен ја жити сфе. Па триес године не дупи запад да попуштимо сфе и сфашта на соседи, амери и шиптаpи ни гу зимасфа државу и сфе тој за некакфи си датуми за преговори, за улаз вамо онамо.
Па Саша Матиќ е телескоп за тебе, толко ли си слеп што ни се дешава од како постоимо. Ајде и бугари у устаф и што? Што? Ајде кажи што?
Европска Македонија? Бедна и празна, млади нема, просперитет неамо, вести да не пуштимо да видимо на какф не ти цирку су спремни овија кумуњари.
И вмрофци исто. Само дудлате западњачки и сечени курови за фотељу и некој денар плус.
Такој ли се води држава и се стфара иднина?
Како бе моеш да каеш дека бугари не су фашисти кд у конвенционалну историју убаво си стои нс чиву страну биле у ww2.
Алоооо дедо ми е ранет од бугари.
Алоооооооооооо
И ти сакаш у устаф да ги ставиш. Јебала те и ЕУ и Нато и сфе да ти се испонаебемо сфи!
МАЈКА ТИ АКО ГИ ЧЕКАЛА НАТРТЕНА БУГАРИ, НЕМОРА ДА ЗНАЧИ ДЕКА СФИ МАЈКЕ СУ КАКО ТФОЈУ.
Кој кур те родила бе изроду бедан!

.

, не успеа да се дообјасниш и сега мора да се служиш со бош муабети за тоа кој кого платил, кој нанесувал штета.