Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Поентата ми е дека Ајнштајн рекол:
Две работи се бесконечни: вселената и човековата глупост. За првата уште не сум сигурен.

Ти си пример за втората.

Мој совет, не се бави плс со историја. Неможеш ништо да склопиш, само ќе се збуниш уште толку.
Најди си друга занимација.
Врти на тик ток, сигурен сум дека Путин ќе ти излезе како прави многу стомачни.
Погодив право во живец, а?

Чек сеа, ако некој не ги сака фашистите од Бугарија и Албанија е Фашист o_O

Кои се тие фашисти од Бугарија ?

Ако мислиш за оние шо пумпаат националистичка реторика кај нив, тогаш не гледам некоја разлика од димче апасиев и од сите други про руски ботови у Македонија.
Автоматски споено мислење:

Погодив право во живец, а?
Не. Нема смисла. Секој може да пиши нешто без никаква основа. Што се тиче тебе можеш и кинези да ги направиш :D

Ако мислиш за оние шо пумпаат националистичка реторика кај нив, тогаш не гледам некоја разлика од димче апасиев и од сите други про руски ботови у Македонија.

Не. Нема смисла. Секој може да пиши нешто без никаква основа. Што се тиче тебе можеш и кинези да ги направиш :D
Дедо ми е ранет од бугарски метак у ww2. Сфи знаемо туј дека бугари заедно сс германци, балисти и италијани гу држиф под контролу Македонију, вршиф злодела, илимити у превод фашизам и ск туј ти ке ни се контраш на сфи

Последно уредено од модератор:
Од куде бе курац знаеш дека сам глуп

...

Цццц не ми се веруе какф живот живиш.
Сигурен сум дека многу поубав живот живеам од тебе.

Човек шо не разбира историја, политика, склон е на пропаганда, а виси на политичка тема, чисто колку да колне и да пцува, мислам дека разумно е да се претпостави дека е глуп.

Значи статистички ти си тј што не разбираш и си глуп.

Лол, у тема кај што над 99% се Путинисти и од не повеќе од 30 активни членови над 90% ќе гласаат за Левица, па некој значителен процент за ДПМНЕ,
тој статистички заклучил дека нивното мислење било битно или веродостојно :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.

Ебати твојта статистика.

Сигурен сум дека многу поубав живот живеам од тебе.

Човек шо не разбира историја, политика, склон е на пропаганда, а виси на политичка тема, чисто колку да колне и да пцува, мислам дека разумно е да се претпостави дека е глуп.

Лол, у тема кај што над 99% се Путинисти и од не повеќе од 30 активни членови над 90% ќе гласаат за Левица, па некој значителен процент за ДПМНЕ,
тој статистички заклучил дека нивното мислење било битно или веродостојно :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.

Ебати твојта статистика.

Да се потсетиме; само уште Волгарите и амебите да бидат впишани во уставот и „севернава„ биртија ќе отпочне со преговори за влез во Космичката заедница на потчинети и строго контролирани држави...

Ти звучи познато, нели...

Последно уредено:

Не бе муце, Бугарите и Шипците, не бев јас со Хитлер и Мусолини во ВВ2 туку тие.

Не бе муце, Бугарите и Шипците, не бев јас со Хитлер и Мусолини во ВВ2 туку тие.
На која страна беа Македонците во Втората Светска Војна :D ?
Како ги имаат пречекано Бугарите знаеш :D ?

Македонците беа на својата страна.
Бугарите, традиционално, ја одбираат погрешната страна.

Ајде сега, само да ги впишеме Бугарите во пусулчето и ќе ни тргне...

И не пропуштај прилика да употребиш и некој „страцизам„ чие значење ни самиот не го разбираш...:icon_lol:

Македонците беа на својата страна.
Бугарите, традиционално, ја одбираат погрешната страна.

Ајде сега, само да ги впишеме Бугарите во пусулчето и ќе ни тргне...

И не пропуштај прилика да употребиш и некој „страцизам„ чие значење ни самиот не го разбираш...:icon_lol:
Хахахахаха, не шири дезинформации сега пророку :D.

Убаво е документирано на која страна биле Македонците , мада срам ти е да кажеш :D ?

Хахахахаха, не шири дезинформации сега пророку :D.

Убаво е документирано на која страна биле Македонците , мада срам ти е да кажеш :D ?
Jas kolku sto znam vaka bilo na plostad od koga e skopje vo Skopje dosol mirot, pa sega ti sam zakluci na cija strana bile.

Attachments

• IMG_4187.jpeg
    IMG_4187.jpeg
    359,5 KB · Прегледи: 32
Знам, прадедо ми е стрелан од Бугарите. На која биле?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom