Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.206
Поени од реакции
6.473
Го нема Фуркан да каже нешто за скандирањето и транспарентите на шкупи, не видел изгледа бил зафатен.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.891
Поени од реакции
7.194
Screenshot_20231106-153040_Instagram.jpg

Можеби и подобро е да се веат орли и УЧК споменици да се градат. Па дури и бугарски клубови. Подобро тоа, отколку основните услови за живот. Со текот на времето нема да има никој кој ќе може да ги посети овие споменици и клубови, затоа што сите ќе си заминат за Швицарска и Бугарска.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.175
Поени од реакции
25.962
Прегледај го приврзокот 396929

Можеби и подобро е да се веат орли и УЧК споменици да се градат. Па дури и бугарски клубови. Подобро тоа, отколку основните услови за живот. Со текот на времето нема да има никој кој ќе може да ги посети овие споменици и клубови, затоа што сите ќе си заминат за Швицарска и Бугарска.
Каурот е крив, ако им дал да се образуваат и не ги опресирал сега ќе имаше вода.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
41.386
Ако имаат над 200.000 гласови е тотален пораз за Македонците и не заслужуваме повеќе да имаме држава. Изневерени се сите жртви на предците што ги положиле за независна и суверена држава доколку оваа гнасна и погана партија освои доволно мандати за да бидат вклучени во било каква идна влада.

Оваа партија мора да иде во заборав и не смее повеќе да дојде на власт. Комуњарата мора да изумре како би преживеале и наредни 4 години.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.756
Поени од реакции
9.356

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.273
Поени од реакции
5.533
Па и ваквото обележје е успех за Оливерчо...замисли истово да било поставено во нечиј приватен двор и да остане незабележано од јавноста.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.206
Поени од реакции
6.473
Според отоманскиот попис на населението од 1430 - 1431, во Македонија немало воопшто Албанци. Веќе од средината на 15 век, со исламизацијата на Албанците, тие во мал број почнале да доаѓаат во Македонија како турски војници и наеминци, но во многу мал број.
Во отоманскиот попис од 1452 - 1453 година, се забележани само 32 Албански семејства на територијата на цела Македонија и тоа 31 семество во вилаетот Калканделен (Полог) и само едно католичко албанско семејство во Скопје. :pos: Аманетот за Скопје дел од албанија го гледаат во автохтоноста на едното албанско семејство:ROFLMAO:

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.079
Поени од реакции
4.134
Ако имаат над 200.000 гласови е тотален пораз за Македонците и не заслужуваме повеќе да имаме држава. Изневерени се сите жртви на предците што ги положиле за независна и суверена држава доколку оваа гнасна и погана партија освои доволно мандати за да бидат вклучени во било каква идна влада.

Оваа партија мора да иде во заборав и не смее повеќе да дојде на власт. Комуњарата мора да изумре како би преживеале и наредни 4 години.
За жал голема е шансата они да формираат пак влада со цела шиптаpана благодарение на неспособното и лудо теле мицко кој не знае ни што сака ни кај се наоѓа

Единствен спас е дпмне и Левица да освојат 61 пратеник ма да од ова утепано дпмне ама баш ништо не очекувам
Автоматски споено мислење:

Според отоманскиот попис на населението од 1430 - 1431, во Македонија немало воопшто Албанци.
No shit. Па шиптаpите се остатоци од турци и турски поттрчковци носени од цела Османска империја тука, не постои таква нација. Немаат ни азбука, ни вера ни култура

Член од
18 јули 2023
Мислења
48
Поени од реакции
58
Ми смо ви криви што се природно глупи?
Ете ви тамо универзитети и па не бе бива. Само си ги штанцате по потребе за рамковни места у администрацие.

Припер колко сте глупи.
Шиптap дотеран, модерно ситуиран, полусиметрично симпатично фациче сс средену фризурку, ама ипак сс кафказ ремикс зуби...
Тражи ми бројче за фармарке, викам му има до 38 наише, кој број ти треа?
35 ми вика.
Аааа само парни броеви викам,35 неамо. Вика ми како парни, па парни наравно со пари ке плаќам, нема да ги крадам. Да не мислиш со картичка да платам?
Хаха абе викам парни броеви... Запрепастен, незнам од куде да почну да му објасну. Викам ке га прашам.
Знаеш дека броеви се делиф на парни и непарни?
Викам ми абе дај ми 35,број си е број. Незнам ја кои се пари кои непари хахах. Цццц
Козеееееее

И како бе соживот сс вас да градимо, А?
Братче африканец ќе научи македонски и логиката на јазикот и све а ова шип некој цел живот овде живи и пак двајца кока кола тоа значи нешо нив не им чини азбукат им ја правел сотир од брвенца неможат да се разберат меѓу себе увек кој ги слушам мора некој збор српски македонски да употребат

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.957
Поени од реакции
22.174
Братче африканец ќе научи македонски и логиката на јазикот и све а ова шип некој цел живот овде живи и пак двајца кока кола тоа значи нешо нив не им чини азбукат им ја правел сотир од брвенца неможат да се разберат меѓу себе увек кој ги слушам мора некој збор српски македонски да употребат
Братчееееее
А тебе овј пост како од гугл транслејт да ти е преведен.
Што кока кола?
Да не ми гу праиш финту "мајка ти е гола"? Хаха
Ја Мартин од Брвеница га познаам.
Фино дете.

Братче ја тебе ништо не те разбра.

Kajgana Shop

На врв Bottom