- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 690
- Поени од реакции
- 1.002
87?
Каурот е крив, ако им дал да се образуваат и не ги опресирал сега ќе имаше вода.Прегледај го приврзокот 396929
Можеби и подобро е да се веат орли и УЧК споменици да се градат. Па дури и бугарски клубови. Подобро тоа, отколку основните услови за живот. Со текот на времето нема да има никој кој ќе може да ги посети овие споменици и клубови, затоа што сите ќе си заминат за Швицарска и Бугарска.
Па и ваквото обележје е успех за Оливерчо...замисли истово да било поставено во нечиј приватен двор и да остане незабележано од јавноста.Затоа Оливер откри спомен-плоча на загинатите полицајци од 2015 во кругот на СВР Куманово.
Прегледај го приврзокот 397042
Прегледај го приврзокот 397043
За жал голема е шансата они да формираат пак влада со цела шиптаpана благодарение на неспособното и лудо теле мицко кој не знае ни што сака ни кај се наоѓаАко имаат над 200.000 гласови е тотален пораз за Македонците и не заслужуваме повеќе да имаме држава. Изневерени се сите жртви на предците што ги положиле за независна и суверена држава доколку оваа гнасна и погана партија освои доволно мандати за да бидат вклучени во било каква идна влада.
Оваа партија мора да иде во заборав и не смее повеќе да дојде на власт. Комуњарата мора да изумре како би преживеале и наредни 4 години.
No shit. Па шиптаpите се остатоци од турци и турски поттрчковци носени од цела Османска империја тука, не постои таква нација. Немаат ни азбука, ни вера ни култураСпоред отоманскиот попис на населението од 1430 - 1431, во Македонија немало воопшто Албанци.
Братче африканец ќе научи македонски и логиката на јазикот и све а ова шип некој цел живот овде живи и пак двајца кока кола тоа значи нешо нив не им чини азбукат им ја правел сотир од брвенца неможат да се разберат меѓу себе увек кој ги слушам мора некој збор српски македонски да употребатМи смо ви криви што се природно глупи?
Ете ви тамо универзитети и па не бе бива. Само си ги штанцате по потребе за рамковни места у администрацие.
Припер колко сте глупи.
Шиптap дотеран, модерно ситуиран, полусиметрично симпатично фациче сс средену фризурку, ама ипак сс кафказ ремикс зуби...
Тражи ми бројче за фармарке, викам му има до 38 наише, кој број ти треа?
35 ми вика.
Аааа само парни броеви викам,35 неамо. Вика ми како парни, па парни наравно со пари ке плаќам, нема да ги крадам. Да не мислиш со картичка да платам?
Хаха абе викам парни броеви... Запрепастен, незнам од куде да почну да му објасну. Викам ке га прашам.
Знаеш дека броеви се делиф на парни и непарни?
Викам ми абе дај ми 35,број си е број. Незнам ја кои се пари кои непари хахах. Цццц
Козеееееее
И како бе соживот сс вас да градимо, А?
БратчееееееБратче африканец ќе научи македонски и логиката на јазикот и све а ова шип некој цел живот овде живи и пак двајца кока кола тоа значи нешо нив не им чини азбукат им ја правел сотир од брвенца неможат да се разберат меѓу себе увек кој ги слушам мора некој збор српски македонски да употребат