- Член од
- 26 октомври 2023
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 27
Proshlo je moje vreme kad sam treskal sat moji mali ode treska a ja ga cekam da se vrati do 5 ujutroTresnavte li nesto sabotno be kurinja ili cel vikend ke go prespiete na forumov
Proshlo je moje vreme kad sam treskal sat moji mali ode treska a ja ga cekam da se vrati do 5 ujutroTresnavte li nesto sabotno be kurinja ili cel vikend ke go prespiete na forumov
Bratu se okej e od tvoja strana kazano ama si ja utnal temava , procitaj go naslovov pred da komentiras, vo pravo si da ama nekoj go izbral toj pat imas sigurno tema Jugoslavija pa ke najdes so nekoj da debatiras na vakov muabet od tvoja strana zosto ovdeka tesko. A deka Rade e kriminalec site vikame deka e kriminalec nikoj tuka ne kaza heroj deka e, heroj se doktorite,policajcite cesni i taka natamu.Уште неможам да разберам како може да го идеализирате дечково Раде.
Немој да речете дека е “верник”, пошо верник не пука и убива луѓе.
Немој да речете дека е другар, човеков практично го има наместено скоро секој близок другар. Не сакаш таков другар.
Каков татко и маж е, може да ја прашате жена му и децата арно ама сите знаете како изгледа фамилија каде таткото хара по град и е блиску до дрога, жени, мајката чува деца дома, децата не го гледаат татко им доволно.
Ако го величите на некоја си национална основа во голема заблуда сте, човекот е практично дилер/куче на еден од двата албански клана во Скопје, криминал не познава националност(једина добра работа за криминал).
Може би некој му завидува на тоа што луѓе се плашат од него епа бар два пати има некој што не се плаши да пука во него.
Дечки не стварајте херој од некој што е се освен тоа, вистински херој е вашиот татко, комшија, близок пријател кој работи поштено ги почитува законите на државава и ве почитува и помага во животов.
По ова се гледа дека во животот не си седел ниту познаваш ниту еден од овие, туку само си идолизираш.bas si greska, dzeljo naim a i sin mu vazat za lugje od zbor i drugari bar znam od lugje sto bile so niv bliski od Makedoncite za razlika od Sevalj bas on e toj sto ako nema interes ke te pusti niz voda, ostanatoto za Rade si skros vo pravo si imma nabieno film deka e nedopirliv i zatoa go snajde ova
Nisto, edniot od pritvor go pustija a na drugiot delo grabnuvanje, dodeka pak Samoil go nema nigde mnogu prikazni se vrtea ama izgleda stvarno covekot e likvidiran a nema dokazi za deckite taka da ke lezat samo za grabnuvanje 2,3 godiniШто се деси со Самоил внукот на Љубе ?
Brat kazav fer deka bil so tie sto bile do nego i da covek od zbor, site ovie sto gi spomna ja imaat prvi utnato rabotata e posle ke go jjades jbg taka ako zborime kolku nasi lihvari Makedonci go pravat istoto pa sto sega… milioni imaat napraveno od lugje sto vo nemastija zimale pari za familija so bolesti i taka natamu pa odvaj cekale da projde denot za sleden den da mu kaze sega ne e kaamata 2000 4000 evra e. Ne mi se spomnuvaat iminja zosto sakam da se zzadrzam prema nekoj principi sto gi imam za lugje koj sto ispadnale pametni i pametno prosle vo zivotot vo toj del bar za policija.По ова се гледа дека во животот не си седел ниту познаваш ниту еден од овие, туку само си идолизираш.
Па од Џело полош немаше, прашај ја фамилијата на буцо лазов, на чонгур, на офца и многу други.Колку бизнисмени соголе до коска им нема број.
На најниско интелегентните на форумов што толкуваат "го познал убиецот" како дека се знаеле од интермецо само не си рекле здраво пред да го пука не им реплицирам уопште да не трошам бајти.
Објаснил дечково Куре погоре се многу убаво во неговиот натпис. Точно од збор од збор, него во недостиг на филм, луѓето го праат Раде "Јордан Пиперката" па демек ова е на национална база, а не дека раде уствари е слуга на исис и дека ова е чисто мерење кур кој е јачи.
Раде пиперката хаха
Sto ne e tocno? Sto sega se fakas so mene krivo ti e od Micko sto ne lapas honorar pa otide so Filip petrovski i stevco jakimovski da palamudite? Pa stevco golemiot patriot site markici na fatmir etemi mu gi dade a filip petrovski otide so ljube boskovski sto e kriv za najgolemoto predavstvo 2001va. Pusi k** i ti i site novinari prodadeni eftino, posle pisuvanje na tebe mi stigaat opomeni deka pisuvam so neznam kakov si govor, p.s ne brisi komentari kako pussyПиши кирилица да не те ебам и не е точно.....
TACNO !По ова се гледа дека во животот не си седел ниту познаваш ниту еден од овие, туку само си идолизираш.
Па од Џело полош немаше, прашај ја фамилијата на буцо лазов, на чонгур, на офца и многу други.Колку бизнисмени соголе до коска им нема број.
На најниско интелегентните на форумов што толкуваат "го познал убиецот" како дека се знаеле од интермецо само не си рекле здраво пред да го пука не им реплицирам уопште да не трошам бајти.
Објаснил дечково Куре погоре се многу убаво во неговиот натпис. Точно од збор од збор, него во недостиг на филм, луѓето го праат Раде "Јордан Пиперката" па демек ова е на национална база, а не дека раде уствари е слуга на исис и дека ова е чисто мерење кур кој е јачи.
Раде пиперката хаха
јас едино што прочитав на темава е дека Раде е социопат, нарцисоид, себичен, дека кур не го боли за нација, и не знам што друго само не глорификација, ако сите тие особини тебе ти личат дека некој го величел на национална база и го прават Јордан Пиперката тогаш ти имаш сериозен проблем или не разбираш доволно македонски, значи јас тебе можам слободно да те наречам дека си тешка будала а ти мисли дека те правам Гоце Делчев.По ова се гледа дека во животот не си седел ниту познаваш ниту еден од овие, туку само си идолизираш.
Објаснил дечково Куре погоре се многу убаво во неговиот натпис. Точно од збор од збор, него во недостиг на филм, луѓето го праат Раде "Јордан Пиперката" па демек ова е на национална база, а не дека раде уствари е слуга на исис и дека ова е чисто мерење кур кој е јачи. Раде пиперката хаха
А службите ако беа толку јаки (барем да беа како порано) немаше да се случи ништо од ова и да водат главно коло повратници од Сирија што вадат црни знамиња и се клањаат 5пати на ден туку истите тие ќе беа уапсени на прва. Вчера исис, денеска криминалци, утре бизнисмени со милиони, а идеалите дали им се смениле? Само им овозможуваат со тие пари утре да убиваат деца на Смилковско.
Ако имам да бирам меѓу луѓе што ги боли кур за радикализам и што се у мафијашки филм, што се растени во скопје и што зборат македонски vs бради што презираат мк јазик, што сакаат да убијат се што не е муслиманско и што рекетираат брутално тогаш...
И мене ме интересира.Што се деси со Самоил внукот на Љубе ?
Eve ti da si na mesto od Ljube I ti go zemet(spastret) vnukti sho ke prajs ? Ne sum sigiren niti pa sakam da aludiram na nesho Ali ako naprajs mala retrospektiva poslednive meseci od ko go snema deckoto mislam da to e to onaka logicki gledanoИ мене ме интересира.
Толку многу знаете за секого во градов кој со кого седел, пиел, спиел, се ебел, а за ова никој ништо не знае. Куче да го нема 7-8 месеци ќе беше побитно, сигурно ќе се знаеше барем нешто, некои детали, а не за човек млад од 26 години. Толку многу време помина а истрагата тапка во место, ништо ново не се дозна, иако се уапсени киднаперите кои го возеле. Згора на се, па имаше и обид за убиство врз татко му пред некој месец каде што имаше озбилни докази за пукачот, го најдоа моторот, пиштолот, а од сторителот ни трага ни глас. Чудно, многу чудно, ништо чудно во целава приказна да се умешани озбилни луѓе од МВР...