Криминалци и криминални групи во МК

Ф

Флеш

Гостин
Elena e tepana od Efce Tanevska bivsata zena na Oliver Petrov zatoa sto e vo vrska so Oliver. Prethodno ovaa I se zakanuvala I po FB.
I
Автоматски споено мислење:

Elena e tepana od Efce Tanevska bivsata zena na Oliver Petrov zatoa sto e vo vrska so Oliver. Prethodno ovaa I se zakanuvala I po FB

Elena e tepana od Efce Tanevska bivsata zena na Oliver Petrov zatoa sto e vo vrska so Oliver. Prethodno ovaa I se zakanuvala I po FB

Ja tepala bivsata na Oliver Petrov zatoa sto Oliver e vo vrska so Elena. I po FB I se ima zakanuvano

Ja tepala bivsata na Oliver Petrov zosto e vo vrska so nego. Ima pempele, psihopatka
Заборавате .... Годишнина е ...

24.10.2022

1698129016716.png

1698129404868.png

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
755
Поени од реакции
1.913
Член од
14 декември 2021
Мислења
805
Поени од реакции
3.129

Член од
28 ноември 2022
Мислења
8
Поени од реакции
6
Rade go nosat na urgenten

Член од
3 септември 2023
Мислења
10
Поени од реакции
36
okolu 14:40 se slusna eksplozija vo blizina na east gate, da ne ima vrska so ova

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Koj se lugjeto niz Bitola eden kup gi padnaja..
Штеки ќе им ја земе славата, во грешен ден ги апсат. Инаку и мене ме интересира кои се, дали се некои поголеми или чистат само. По иницијали никој не ми е познат хаха

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.447
Поени од реакции
2.450
Спасовски вчера искача намален криминалот денес пукање у мол , народ бегал како зајци од трговскиот
чудно ,од августот до денес не се фатени,сигурно се истите шо пукале.......ги чекаме Рамка или црниот со нови инфо од терен

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.246
По ова се гледа веќе до кое дереџе е дојдено со безбедносните структури во Северна. Цел град знае дека Раде ќе биде мета, лицата кои се закануваат уште малце и да го најават нападот на ФБ со име и презиме, а безбедносните служби не покажуваат никаков интерес, односно чекаат да се случи масакр па да реагираат. Замислете што би се случило доколку би имало терористички напад, ќе има 1000 загинати. Вукојебина !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom