Елена Ристеска претепана во Интермецо

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan87
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој прати тема Криминалци и криминални групи во МК знае што е дешавката

Ne bese ovaa veke ednas tepana?
Nesto pred zgrada, so mazot na bivsa drugarka, ili greska sum?
Ќе се тепам со женско за маж.
Што и да направила таа другата, ја да излезам покабает. Се знае кој е крив тука.
Никад не сум го разбрала тој момент, а дури и кај девојчиња во рани тинејџерски години сум го видела. Не осудувам, секој си знае за себе.
Некој си лигле место да даде исти пари, жената и детето да ги прошета негде, прави глупости и за мене ќе постои некој друг кабает сем тој немаж? Јок таа работа.

Нема гајле , некоја гребнатинка, малце крв... поише ја има болено од анален него од "тепачкава".

Дијалектика, природата на оваа реалност е таква да таа што бира ќе се тепа со конкуренцијата....и што е поголема конкуренцијата толку поголема желба за да му седне на кур на најдобриот. Тоа е нагонот и животинскиот инстинкт, човекот има од друга страна разум кој барата логички. Еленчето пошто и се влажни многу на топ 10% од машката популација ќе се тепа со слични на нејзе без разлика на фактот што може да ги бира другите 90% со чврги како лубеници.

Дијалектика, природата на оваа реалност е таква да таа што бира ќе се тепа со конкуренцијата....и што е поголема конкуренцијата толку поголема желба за да му седне на кур на најдобриот. Тоа е нагонот и животинскиот инстинкт, човекот има од друга страна разум кој барата логички. Еленчето пошто и се влажни многу на топ 10% од машката популација ќе се тепа со слични на нејзе без разлика на фактот што може да ги бира другите 90% со чврги како лубеници.
Елена е тепана од будала жена ,која е бивша и има дете со мужот која Елена моментално се чеша . Башка годишнина е денес од заканите пуштени по фејсбук пуштени од Ефче:LOL:

Елена е тепана од будала жена ,која е бивша и има дете со мужот која Елена моментално се чеша . Башка годишнина е денес од заканите пуштени по фејсбук пуштени од Ефче:LOL:
Фала што ми кажа, вакви информации злато вредат.

па боди она е на друго ниво, не се помирува со обичен дечко. Сака да поседува злато, пари и моќ. Сега ради тоа може флаша у глава да се добие но тоа е кога тежнееш кон такви работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom