Duri stigni na Middle East, ke zavrsi vojnata...Ако има вистина во ова, интересно и сериозно:
ami od vcera ako citas da mudzive se krivi ako gledas od pred 100 ina godini ke svatis deka mudjive se napraeni od izrael i amerite kolku i da ti e plitka taa glavata ke svatis deka se e zabegano i ednostavno , da si imavme problem so bugarite iliti grcite iliti albancite pa i srbite da ne bombardiraat redovno ke svatese ama toa e mileniumecBrat ok se i kakov e izlez od vojnava spored tebe osven totalno unishtuvanje ili na ednite ili na drugite, duri i da rechime da se smirat, koja garancija deka pak nema Mudzive da upadnat i da kolat se pod red ili pak Evreive deka nema pak da bombardiraat neshto onaka random…
ami od vcera ako citas da mudzive se krivi ako gledas od pred 100 ina godini ke svatis deka mudjive se napraeni od izrael i amerite kolku i da ti e plitka taa glavata ke svatis deka se e zabegano i ednostavno , da si imavme problem so bugarite iliti grcite iliti albancite pa i srbite da ne bombardiraat redovno ke svatese ama toa e mileniumecBrat ok se i kakov e izlez od vojnava spored tebe osven totalno unishtuvanje ili na ednite ili na drugite, duri i da rechime da se smirat, koja garancija deka pak nema Mudzive da upadnat i da kolat se pod red ili pak Evreive deka nema pak da bombardiraat neshto onaka random…
Abe i ovaj kako bitolcanecov pred 2-3 strani.ami od vcera ako citas da mudzive se krivi ako gledas od pred 100 ina godini ke svatis deka mudjive se napraeni od izrael i amerite kolku i da ti e plitka taa glavata ke svatis deka se e zabegano i ednostavno , da si imavme problem so bugarite iliti grcite iliti albancite pa i srbite da ne bombardiraat redovno ke svatese ama toa e mileniumec
Автоматски споено мислење:
ami od vcera ako citas da mudzive se krivi ako gledas od pred 100 ina godini ke svatis deka mudjive se napraeni od izrael i amerite kolku i da ti e plitka taa glavata ke svatis deka se e zabegano i ednostavno , da si imavme problem so bugarite iliti grcite iliti albancite pa i srbite da ne bombardiraat redovno ke svatese ama toa e mileniumec
eve ti go liban pred burkite
Тоа кога ќе сватите тогаш реплицирајте ми ... as i am the spamer and you can.t default over me.
za 10 godini imame nacizam propagiran od strana na ukraina do nivo sto vo skolite se propagira deka samo mrtov rusin e dobar rusin , generaciite sto pominale niz toa obrazovanie se nacisti so pedigre posto neli iq 10 i 100 da e propagandata te pravi toa sto si dodeka ne si umen i da svatis deka vo celata igra ti si zrtva .
Никој не може да те направи муџа, орка, т.е глупав, освен мајка ти и татко ти. Они се исти орки по цел свет, тоа е нивна матрица, тоа е нивно нзс... еве најди го нзс-то за муџите од Палестина и таму околината јемен, Либан, пакистан...после Турција, Чеченија, Индија, Дагестан, погледни и во муџинските земји по Африка, па погледни и во земјите во западна Европа каде се имаат накотено муџи и тоа веќе втори и трети генерации, за секој случај погледни и на бит пазар и стара чаршија.... види што е заедничко за сите нив и размисли дали за тоа се криви САД или било кој друг... САД имаат влијание и во Чеченија и во Индија?ami od vcera ako citas da mudzive se krivi ako gledas od pred 100 ina godini ke svatis deka mudjive se napraeni od izrael i amerite kolku i da ti e plitka taa glavata ke svatis deka se e zabegano i ednostavno , da si imavme problem so bugarite iliti grcite iliti albancite pa i srbite da ne bombardiraat redovno ke svatese ama toa e mileniumec
ami od vcera ako citas da mudzive se krivi ako gledas od pred 100 ina godini ke svatis deka mudjive se napraeni od izrael i amerite kolku i da ti e plitka taa glavata ke svatis deka se e zabegano i ednostavno , da si imavme problem so bugarite iliti grcite iliti albancite pa i srbite da ne bombardiraat redovno ke svatese ama toa e mileniumec
eve ti go liban pred burkite
Тоа кога ќе сватите тогаш реплицирајте ми ... as i am the spamer and you can.t default over me.
za 10 godini imame nacizam propagiran od strana na ukraina do nivo sto vo skolite se propagira deka samo mrtov rusin e dobar rusin , generaciite sto pominale niz toa obrazovanie se nacisti so pedigre posto neli iq 10 i 100 da e propagandata te pravi toa sto si dodeka ne si umen i da svatis deka vo celata igra ti si zrtva .
тРИ ОДГОВОРИ ЗА ТЕБЕ ДУДЕНикој не може да те направи муџа, орка, т.е глупав, освен мајка ти и татко ти. Они се исти орки по цел свет, тоа е нивна матрица, тоа е нивно нзс... еве најди го нзс-то за муџите од Палестина и таму околината јемен, Либан, пакистан...после Турција, Чеченија, Индија, Дагестан, погледни и во муџинските земји по Африка, па погледни и во земјите во западна Европа каде се имаат накотено муџи и тоа веќе втори и трети генерации, за секој случај погледни и на бит пазар и стара чаршија.... види што е заедничко за сите нив и размисли дали за тоа се криви САД или било кој друг... САД имаат влијание и во Чеченија и во Индија?
Na mene mislisAbe i ovaj kako bitolcanecov pred 2-3 strani.
Vcera od jajce izlegle, im dale agenda i teraj.
A da se informirrat ne im teknuva.
Eve i za nego edno prashanje
Zoshto ima vo Romanija tolku egejci (Citaj Makedonci) ?
Zaebano e edno da si verski fanataik i da imas pomesani cuvstva.Verski “fanatik” donekade da i ne sakam
Povishe sum verski fanatik, znam i Evreive tepaat, ama kolku shto Mudzive imaat istepano hristijani nikoj i toa random lugje po svetov samo zaradi nivnata
“sveta
vojna”. Sega moe mislenje ako ostane SAD mislam deka shansa za upotreba na nuklearno oruzje e pomala moze Izrael kje ischisti se tamu, ama ako si zaminat mislam deka kje letaat tamu nuklearki sekade po shto Izrael gubi vojna togash 100% i ne samo Palestinci i Evrei,kje si zamine i mnogu drug narod ni kriv ni duzen..
Освен ако не е план Иран да се нападне, незнам што прават галама.Ако има вистина во ова, интересно и сериозно:
Ти Ламбе не ме читаш. Кој ги бомбардира муџите у Индија? Некој ги бомбардира орките у Турција? Сигурно сад или нивен сојузник бомбардира и им ја зема државата на Чеченците? Сигурно некои пакистанци се бомбардирани во Лондон и затоа се орки? Сигурно у Шведска под стресови од бомби силуваат? Зошто насилството и орканизмот им се НЗС насекаде у светот, било таму сад да се мешаат или сад воопшто и да не чуле за нивната држава?тРИ ОДГОВОРИ ЗА ТЕБЕ ДУДЕ
1. ЖИВЕЈ И ТЕРАЈ ДО КАЈ ТИ Е БРАИНО И АКО НЕКОЈ ТЕ БОМБАРДИРА САКАЈ ГО И АКО СИТЕ ОКОЛУ НЕГО ГО САКААТ НЕГО САКАЈ ГО ПОЈЌЕ
2. ИСТОРИЈАТА ЈА ПИШУВА ПОБЕДНИКОТ, ИАКО НЕ СЕ ЗНАЕ ДО КОГА
3. https://www.youtube.com/watch?v=qpgxKXHh1fk
Јас кога учев школо постоеше држава Палестина пред некога година ги немаше на гоогле мапс сега под притисок пак се таму .
once you stop protecting the innocent your humanity is over
ЖИТЬ
Григориј Лепс, Полина Гагарина, Тимати, Мот, Гарик Сукачев, Владимир Кристовскиј, Валериј Сјуткин, Ольга Кормухина, Хибла Герзмава, Ильдар Абдразаков, Сергеј ...www.youtube.com
i will not waste my brain cells to explain everything is explained for you in above messageТи Ламбе не ме читаш. Кој ги бомбардира муџите у Индија? Некој ги бомбардира орките у Турција? Сигурно сад или нивен сојузник бомбардира и им ја зема државата на Чеченците? Сигурно некои пакистанци се бомбардирани во Лондон и затоа се орки? Сигурно у Шведска под стресови од бомби силуваат? Зошто насилството и орканизмот им се НЗС насекаде у светот, било таму сад да се мешаат или сад воопшто и да не чуле за нивната држава?
Замисли ситуација...порано србите да го држеа Косово заградено со ѕид и бодликава жица, со еден граничен премин контролиран од војска, при секоја побуна да влегуваа со тенкови и болдужери, да имаа право да ги гаѓаат со авиони, и од време на време да рушеа косовски куќи и да ја померуваа границата навнатре со нови згради. Имаа право на тоа бидејќи Косово не беше држава а Србија да.Ти Ламбе не ме читаш. Кој ги бомбардира муџите у Индија? Некој ги бомбардира орките у Турција? Сигурно сад или нивен сојузник бомбардира и им ја зема државата на Чеченците? Сигурно некои пакистанци се бомбардирани во Лондон и затоа се орки? Сигурно у Шведска под стресови од бомби силуваат? Зошто насилството и орканизмот им се НЗС насекаде у светот, било таму сад да се мешаат или сад воопшто и да не чуле за нивната држава?