- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.432
- Поени од реакции
- 4.175
Rusite napreduvaat na 3 fronta.. Poleka, poleka ja stavaat Avdeevka vo obrač vo Doneck, napreduvaat vo Harkov i Zaporožje.
Кажи само со Бачињата си во Запад или од шупакот на Гремлин си излезен? Да знаеме од прилика како да те третирамеАбе ако не гледаш друг да не плаќа битно ти плаќај терај си така додека они си го товарат магарето. Јас не живеам таму и не плаќам данок на УЧК.
Ти уште имаш комплекс на мало куре?Генералот ти мудрува од Германија.
Со таа разлика што ти и другите како тебе *(примери имаш уште неколку), тврдите дека НЕ е директно замешан туку прокси - и секако заради тоа се обидувате да ги ИСПЕРЕТЕ ОД ОДГОВОРНОСТ. Баш тоа и ти е искоментирано, читај.Inaku, ti stv ne znaes so e proksi vojna Stopanot e zamesan, za toa se vika proksi vojna
Откако прво зеде одозгора многу да му се правиш, секако дека ќе те спушти на земја.Deckoto se praese golem Makedonec,
Проблемот е што наместо да дискутираш за темата почнуваш за човекот и му се ставаш одозгора, изиграваш морална величина. Демек многу знаеш.Sea zaso bile evreite prvi, kje izgubam mn vreme da ti objasnuvam. Ne mozham dropki da te ucam na stari godini.
Имаат пратено воена опрема Израел на Украина? Знам изјавуваа дека нема ама после 2-3 дена САД им праќаат муниција.
Нивни резерви на муниција кои и Израел ги користел ама изгледа ги испразниле САД праќајќи ги на Украина.Pentagon Sends U.S. Arms Stored in Israel to Ukraine (Published 2023)
Israeli officials had initially expressed concerns that the move could damage its relations with Russia.www.nytimes.com
Ај шо бара да купува кинеска опрема, да не почне да бара и руска.Ау дно дна.
Како бе Израел, мали јуесјеј са блиског истока да купува Кинеска опрема. Да бара помош
Апапа.
Ај ќе се јави британското разузнавање дека Русиве снемале лопати а нафо екипица ќе прави графикони за потрошени Искендери и Калибри
Од С. Кореа и Турција ќе биде врвот.Ај шо бара да купува кинеска опрема, да не почне да бара и руска.
Нивни резерви на муниција кои и Израел ги користел ама изгледа ги испразниле САД праќајќи ги на Украина.
Не заборавај, гледаат да излажат локални девојки со парите, пошто се неспособни Австралија да си најдат жени Но хард филингс.други од таа Австралија моментално гледаат на државата што ни остана како место за одмор, не повеќе за живеење.
Тие имаат воена индустрија за производство, ние во северна е лошото. Косово има 5 бајрактар дронови и најверојтно и повеќе возила од нас веќе.Смешно е што до пред некој месец, праќаа оружје до Азербеџан.
Значи не знам зошто досега не сфати, дека цел свет оружјето му го предаде на Украина. Никој ништо не му остана. Само Русија има оружје. Другите сите??Да се живи тенгалата...Тие имаат воена индустрија за производство, ние во северна е лошото. Косово има 5 бајрактар дронови и најверојтно и повеќе возила од нас веќе.
Ние сме во НАТО.Тие имаат воена индустрија за производство, ние во северна е лошото. Косово има 5 бајрактар дронови и најверојтно и повеќе возила од нас веќе.
Кико, јас со тебе се имам тука цитирано?Не заборавај, гледаат да излажат локални девојки со парите, пошто се неспособни Австралија да си најдат жени Но хард филингс.
Колку пари јет вечер да фатиме тејбл во каффичоо, сакаме то дринк Хенеси или голден дабче ебаго, није од Астралија сне, татка замина таму фром шеесшеста, па јас кам ту визит Маседонија, и хир овде имало добро парти...
Далеку од тоа дека "цел свет" го предале оружјето, а и ме заболе курот за другите. За нашата способност да се одбраниме спомнав затоа што тенковите ги дадовме, нефукнционалните сухои исто, имаме дадено мислам и BMP зашто имаше слики кај што горат и во опис дека се од Македонија.Значи не знам зошто досега не сфати, дека цел свет оружјето му го предаде на Украина. Никој ништо не му остана. Само Русија има оружје. Другите сите??Да се живи тенгалата...