Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.605
Ако се нервираш, да не ти враќам може?
Ти пуштив линк, на линкот убаво си пиши за какви бомби станува збор. Од Амнести Интернешанал е..Истата онаа Амнести која неколку Западни земји и откажаа финансирање поради тоа што немаше ригиден став против Русија во масакрот во Бача. Ама нејсе, многу лично сфаќаш очигледно...Добро, ти сериозно спомнуваш кластер бомби?
А каде јас реков, демантирав, негирав дека и од Украинска страна нема злосторства против Русите? Баш тебе те цитирав каде ги плукав украинците поради нивните екскурзии со дронови во Москва во цивилни згради? Или го читате тоа што ви одговара па со цинични и саркастични коментари сакате да се оправдате дека имате фатено страна, фрлајќи по оние со различно мислење дека и тие имаат фатено, за да се оправдате себеси, и дека длабоко субјективно го оценувате сите работи, додека друг нема никаков проблем да ги искритикува и Америте и Русите и Украинците итн.Колку напади со цивилни жртви досега се докажаа дека се украинска кривица, можеби не со умисла (а можеби и со) ама секако искористени за пропаганда?
Вау, Ванлок брат, и јас тоа што го пишав за признавањето на Тајван и дека Кина ни е лута го напишав саркастично, те молам не ме тепај аман...КОЈ ФАЛУС НА ГАГС МУ ВРТИШ ЗА ТАЈВАН? НЕ ГЛЕДАШ ДЕКА ТЕ МАЈТАПИ ЗА ИНФАНТИЛНОСТА??
И мене не ми е јасно, како може се што ви сервираат на Спутник и Тасс да е апсолутна вистина и како да нема друга, ама тоа ти е. Јас сум критикувал секој на темава, од Америка, Русија, Украина, Белорусија итн. Вие немате збор настрана напишано за Русија, и јас сум сркал пропаганда, ти си бил слободар. Дај не ме јеби бре Ванлок....Јасни ми се пропагандистите, не ми сте јасни вие што не застанувате барем површно да размислите.