Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 октомври 2022
Мислења
759
Поени од реакции
2.019
-рамковен 2001 ....дпмне со бубе,доста,мрвката,трендафилов.......врховистичка фешта ,сметале дека 50 посто од работата ја одработиле да се поделит македонија од групчин за .....
-е сега дпмне со боксерот и негова тајфа ја нарекуваа просрбска партија бандата врховистичка на чело ЉГ....јас од комуњарите не сум слушнал освен од одметнатите врховисти
Во моментов поголеми врховисти и поголема банда од комуњариве нема.Заедно со Али Паша ја сотраа државава.

Ф

Флеш

Гостин
шо бе тажно смајли да ве ебам, не сум ја крив , крив е форумов шо пола саат постира пост и мислиш дека постирал веќе . Имав и текст ама гледам дека не ми го аднал , само сликата ја закачила на форумов .

Најнов хит слика е ова на Грците цигани и Бугарите татари на интернет .

Од Аце е грк и Гоце е Бугарин сега во шема им е Monkeydonia и си прават вакви слики ..... Толку ретарди се шо отишле и на Sofifa database и испод секој наш играч постираат вакви слики :LOL:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.253
Поени од реакции
5.506
шо бе тажно смајли да ве ебам, не сум ја крив , крив е форумов шо пола саат постира пост и мислиш дека постирал веќе . Имав и текст ама гледам дека не ми го аднал , само сликата ја закачила на форумов .

Најнов хит слика е ова на Грците цигани и Бугарите татари на интернет .

Од Аце е грк и Гоце е Бугарин сега во шема им е Monkeydonia и си прават вакви слики ..... Толку ретарди се шо отишле и на Sofifa database и испод секој наш играч постираат вакви слики :LOL:

Не е битно на кој начин се мајтапат јужните цигани и Волгари со Македонците.

Битно е дека и наредното лето, Грчките и Бугарските плажи ќе бидат окупирани од Македонци...кои, секако, ладејќи се, ќе размислуваат и за „севернава„ и за нејзиниот влез во ЕУ-ропска...
Автоматски споено мислење:

Ова е се што треба да знаеме за Грчев, нека ви одѕвонува изјавата во глава секогаш кога ќе се соодвестувате со знамето креирано од него. Мој предлог е масовно да се отфрла знамето, исто како што се отфрла новото име, бидејќи и едното и другото насилно биле сменети. Нека се креираат и финансираат акции од типот замени го вентилаторот со вистинското или па вистинско знаме за секој Македонец нешто налик бугарското педерче што дели бесплатни пропагандни книги, па почнувајќи од фудбалските натпревари на репрезентацијата со посилен противник пример Англија кои се масовно посетени нека има 100% Кутлеш знамиња, исто така и на секој протест и секоја манифестација. Новите генерации не сфаќаат што е погрешно и во какви околности е сменето, баш дете родено во новиот век ми рече дека мислел дека тоа е политичко знаме на една партија. Мора да се подигне свеста, кој е во можност нека има во себе повеќе знамиња, па ако наиде на некој со вентилатор нека му го подари вистинското знаме. Подобар живот нема да имаме, ама барем ќе живееме со чувство на лична сатисфакција дека сме покажале пркос, отпор и дека не сме генерација што прифаќа тоа што и е наметнато.

Лично го знам чо‘еков, ама никако да му се изначудам на неговите чисто комуњарски ментални гимнастики, кои во суштина и не се разликуваат од Волгарските, кога е во прашање постоењето на Македонскиот народ и сета негова историја.

Неговата распадната слугинска партија веќе 7-ма година ја растура Македононија, а ликов се „забавља„ со „Скопје 2014„...:icon_lol:

Еднаш комунист-цел живот комуњар.

Последно уредено:
Ф

Флеш

Гостин
Битно е дека и наредното лето, Грчките и Бугарските плажи ќе бидат окупирани од Македонци...кои, секако, ладејќи се, ќе размислуваат и за „севернава„ и за нејзиниот влез во ЕУ-ропска...
не гледај така ...... Ги плаќаш сепак да ти завршат услуга . Поштени се тука . А кога веќе има ситуации а ги плаќаш а те ругаат ко на мене кога бев у Родос ,среќа фати ја пожарите ,бетер ќе беше . Скопјанос, од кај си , му велам од Македонија , ќути и го нема на реакција да те услужи во ресторан и си одиш .
Ние паѓаме на испит оти не си се браниме самите како на протести, туку битно им е масовност на маратон .... Абе знаеш шо е 5км трчање .... Не знам , оти битно е да сум у кондиција а шо ти смени ја име не е битно . Лајф коуч и билдери ти се поважни од етногенеза и шо си по идентитет .

Мртви сме . Реално Македонците не се чуствуваат Македонци . Југословени и тие поновите генерации се или Срби по чуство или не се никој или ништо, чисто празна маса која размислува само на материјализам , а емпатија кој фамилија,семејство и држава не . Епа затоа ќе се гледаме формално само на закопи и свадби ....

Почнаа да склопуваат и од формалност бракови ако само направат дете ванбрачно , ако не направат нема ни брак да остварат , чисто преку 30 години стари моми и ергени .

МАТЕРИЈАЛИЗАМ ВЛАДЕЕ ВО МАКЕДОНИЈА ....

ЕМПАТИЈАТА И ЕНТИТЕТОТ Е МРТОВ ...

Педер у СКопје е новата мода .

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.890
Поени од реакции
7.192
Screenshot_20231006-180721_Chrome.jpg

И додека Таче потпишува договор со Ахмети за бившите УЧК ,,бранители" да добијат привилегии и бенефиции, Левица успеа истото да го стори за бранителите (вистинските) од АРМ кои застанаа на наша одбрана.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.446
Поени од реакции
5.952
Ние паѓаме на испит оти не си се браниме самите како
Пред се, ние не се браниме самите себе како личности!! Константно го кажувам ова, ние сме лабилни како личности и затоа и државата ние таква каква што е.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Уште од 2004 година, Бучко преку неговиот шеф Минчо Јорданов беа “подржувачи на плановите на младите” а и како “хуманисти” ..

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.169
Поени од реакции
6.367
Прегледај го приврзокот 393446
Прегледај го приврзокот 393447
Прегледај го приврзокот 393449Прегледај го приврзокот 393448

Македонија отсекогаш патела од своите предавници, а СДС идиотите го докажаа тоа уште еднаш.
јас овој не го сметам за предавник, он секогаш бил бугарин, мајка му е бугарка, неможе некој што е бугарин да биде предавник, туку замерка за него е што глумеше дека е македонец па како сега се преобратил, плус не е ни македонски бугарин, којзнае од кај е мајка му, така да он си е бугар со тапија.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.916
Поени од реакции
2.963
Прегледај го приврзокот 393446
Прегледај го приврзокот 393447
Прегледај го приврзокот 393449Прегледај го приврзокот 393448

Македонија отсекогаш патела од своите предавници, а СДС идиотите го докажаа тоа уште еднаш.
Овој на времето беше и со Груевски.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.169
Поени од реакции
6.367
Овој на времето беше и со Груевски.
Поделени се бугарите, тие што беа со Каракачанов Радев и слични, тие не сакаа македонија да напредува кон Еу, меѓу тие беа и Ване Цветанов и оној Трендафилов па и Христијан Пендиков и оние од битола Ванчо Михајловистите.. сите беа со Грујо. Интересно е што додека овие беа за Грујо оној од Велес Каров му го заборавив името, што пцуеше на Само Вистина, тој баш беше против Грујо и одеше на протестите 2016 инаку другарче на Виктор Канзуров.
karov-768x513.jpg

Последно уредено:
Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582

Дали тоа ДУИ има поголем рејтинг од СДС :icon_lol:

Хаха, овие анкети колку се бескорисни значи... Ама се прашувам дали на луѓето(општо) им е јасно дека овие анкети се бескорисни?

Kajgana Shop

На врв Bottom