Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде пиши и ти некој тип @Stefan-kobe. Секој може да пише тип и да промаши. Еве кажи ти некој тип ке те испратам за вечер, а не само реакции да стављаш.

Ајде пиши и ти некој тип @Stefan-kobe. Секој може да пише тип и да промаши. Еве кажи ти некој тип ке те испратам за вечер, а не само реакции да стављаш.
Hodajuči maler e Cobeto.. Go znam od prvo oddelenie, vo ista klupa sedevme.. Prepisuvav od nego, ja redev 5ki on 4ki.. e do tolku e maler.. :icon_lol:

Нема за денес, очајна понуда. Можда Дортмунд 1 ама треба состави да се почекаат.

Шкендија 1, инфо е ама на овие имам верба како на ѓупац па нема да залетувам.
Не гледам разумна причина за коеф. на Антверпен-Шахтјор. Винер 2 е околу 3коеф и грев е да не се уплати, преголема вредност.
Се надевам некој испрати

Neka go donesat do kraj na godina se da zarvorat edna da ne ostane , najpametna odluka na nekoja vlada od postoenje na vukojebina.

Neka go donesat do kraj na godina se da zarvorat edna da ne ostane , najpametna odluka na nekoja vlada od postoenje na vukojebina.
Нека сисаат курац овие од АСОМ.
Доста е од монопол со мртвиот 2вин.

2win е пропаст за кладилничарите, мора конкуренција

Ги унакажаа прописно. Ке играв и 5+ ама одамна го тргнаа од понуда типов. Се надевам некој испрати, @Stefan-kobe:icon_lol: .
Браво бабуш, се надевам си ја наплатил и не ја пиша на празно. Јас ја лајвав 3.5+ на полувреме пошо се виде дека е отворена. Не очекував пред почеток на мечот дека ПСЖ ќе изгуби со повеќе разлика, обично Њукасл знае цврсто да игра во потешките мечеви али вчера ги унаказија.

Браво бабуш, се надевам си ја наплатил и не ја пиша на празно. Јас ја лајвав 3.5+ на полувреме пошо се виде дека е отворена. Не очекував пред почеток на мечот дека ПСЖ ќе изгуби со повеќе разлика, обично Њукасл знае цврсто да игра во потешките мечеви али вчера ги унаказија.
Kakov supak si ti

Evroliga kosarka pocnuva denes, pa da probame :)

Zvezda 1 (1.22 so prodolzenie)
Partizan hendikep 2 -6.5 (1.55)
Virtus 1 (1.40 so prodolzenie)
Bayern 1 (1.22 so prodolzenie)
Barcelona 159.5+ (1.55)

Total koef. 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom