- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 2.510
Ајде пиши и ти некој тип @Stefan-kobe. Секој може да пише тип и да промаши. Еве кажи ти некој тип ке те испратам за вечер, а не само реакции да стављаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hodajuči maler e Cobeto.. Go znam od prvo oddelenie, vo ista klupa sedevme.. Prepisuvav od nego, ja redev 5ki on 4ki.. e do tolku e maler..Ајде пиши и ти некој тип @Stefan-kobe. Секој може да пише тип и да промаши. Еве кажи ти некој тип ке те испратам за вечер, а не само реакции да стављаш.
Нема за денес, очајна понуда. Можда Дортмунд 1 ама треба состави да се почекаат.Ајде пиши и ти некој тип @Stefan-kobe. Секој може да пише тип и да промаши. Еве кажи ти некој тип ке те испратам за вечер, а не само реакции да стављаш.
Шкендија 1, инфо е ама на овие имам верба како на ѓупац па нема да залетувам.
Се надевам некој испратиНе гледам разумна причина за коеф. на Антверпен-Шахтјор. Винер 2 е околу 3коеф и грев е да не се уплати, преголема вредност.
Нека сисаат курац овие од АСОМ.Neka go donesat do kraj na godina se da zarvorat edna da ne ostane , najpametna odluka na nekoja vlada od postoenje na vukojebina.
![]()
10.000 ВРАБОТЕНИ ЌЕ ОСТАНАТ НА УЛИЦА: АСОМ бара да се отфрли штетниот закон
Асоцијацијата на спортски обожувалници (АСОМ) поседува информација дека на денешната Комисија за европски прашања во Собранието насила ќе се обиде …vesnik.com
Ги унакажаа прописно. Ке играв и 5+ ама одамна го тргнаа од понуда типов. Се надевам некој испрати, @Stefan-kobeЊукасл 1-1 и 4+ 9.75
Браво бабуш, се надевам си ја наплатил и не ја пиша на празно. Јас ја лајвав 3.5+ на полувреме пошо се виде дека е отворена. Не очекував пред почеток на мечот дека ПСЖ ќе изгуби со повеќе разлика, обично Њукасл знае цврсто да игра во потешките мечеви али вчера ги унаказија.Ги унакажаа прописно. Ке играв и 5+ ама одамна го тргнаа од понуда типов. Се надевам некој испрати, @Stefan-kobe.
Kakov supak si tiБраво бабуш, се надевам си ја наплатил и не ја пиша на празно. Јас ја лајвав 3.5+ на полувреме пошо се виде дека е отворена. Не очекував пред почеток на мечот дека ПСЖ ќе изгуби со повеќе разлика, обично Њукасл знае цврсто да игра во потешките мечеви али вчера ги унаказија.
Што сакаш бе умрен еденKakov supak si ti
Po umren i po grd nema od tebe.Ti ebam suratot odvrarenKakov supak si ti