Не може така од ракав да кажува невистини за господа луѓе кои целиот свој живот и професионален ангажман го посветиле за доброто на народот и се вградиле во темелите на современата македонска држава....
За овие клептократи збориш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може така од ракав да кажува невистини за господа луѓе кои целиот свој живот и професионален ангажман го посветиле за доброто на народот и се вградиле во темелите на современата македонска држава....
Da ti zemam kućata, kolata tvoja, od roditelite, site nivi što gi imaš, i tie na selo, i da ti dadam edno 2000 evra....se soglasuvaš?
Sakaš dokazi deka bilo taka????
Prašaj biko koj student što mu predaval Jane Miljoski koj go praveše zakonot za privatizacija( negov doktorat) ke ti kazi.......vaka predaval na časovi:
,,decaa.....jas ne sum kriv, taka mi naredija da pravam,,
Proba Jane malku da se izvleči, pa odma go stavija na tapet negovite deka toj e ,,ministerot vo trenerki,, što imal pari vo TAT.
Pa imaše istragi protiv nego....i na kraj koga toj se smiri, sve se zabošoti
2000 евра за имотот нема да прифатам. Тоа значи дека ако некој ми го земе имотот со сила, јас нема да ги земам тие пари, бидејќи сметам дека имотот ми вреди многу повеке. Со сила можат да ми земат ама со сила не можат да ми дадат. Тие што не прифатиле си ги вратија имотите во постапка за денационализација.Da ti zemam kućata, kolata tvoja, od roditelite, site nivi što gi imaš, i tie na selo, i da ti dadam edno 2000 evra....se soglasuvaš?
Автоматски споено мислење:
Sakaš dokazi deka bilo taka????
Prašaj biko koj student što mu predaval Jane Miljoski koj go praveše zakonot za privatizacija( negov doktorat) ke ti kazi.......vaka predaval na časovi:
,,decaa.....jas ne sum kriv, taka mi naredija da pravam,,
Proba Jane malku da se izvleči, pa odma go stavija na tapet negovite deka toj e ,,ministerot vo trenerki,, što imal pari vo TAT.
Pa imaše istragi protiv nego....i na kraj koga toj se smiri, sve se zabošoti
ха ха господа кој немале за гашти пред да влезат во професионалниот ангажман за грабање на народен имот.Не може така од ракав да кажува невистини за господа луѓе кои целиот свој живот и професионален ангажман го посветиле за доброто на народот и се вградиле во темелите на современата македонска држава....
Ok..nema da ae dokazime vaka, jas edno ti drugo. Eve so argumenti dokažimi zošto Gordana e vo zatvor, a Grujo vo begstvo za kupuvanje na blindiran Mercedes, koga prvoto nesto što go napravi Zoçi e što si kupi uste ponov, ave go gledam Tače pred Epinal vo Bitola go nosat so toj noviot2000 евра за имотот нема да прифатам. Тоа значи дека ако некој ми го земе имотот со сила, јас нема да ги земам тие пари, бидејќи сметам дека имотот ми вреди многу повеке. Со сила можат да ми земат ама со сила не можат да ми дадат. Тие што не прифатиле си ги вратија имотите во постапка за денационализација.
Нема никаква потреба да прашувам било кој студент на Јане, од причина што ми беше професор, односно јас сум негов студент и тврдам дека такво нешто човекот нема кажано пред нас како студенти, ниту пак некој колега од другите генерации, пред и после нашата, има кажано да Јане кажал такво нешто. Беше одличен професор, нека почива во мир.
Тоа што они се домаќини и добри стопанственици и направиле пари е за секоја пофалба, а за некои е причина за љубомора и завидлук...ха ха господа кој немале за гашти пред да влезат во професионалниот ангажман за грабање на народен имот.
можете сите вие кој немавте за гашти мене за куров да ми се фатите, пробавте еднаш порано ама не ви успеа планот, сега па ич, не ви сум се плашел ни во некој потешки времина а не па сега кога деновите ви се избројани.Внимавај, за такви паушални и кафански муабети се сноси одговорност и предметните лица можат против тебе да поведат соодветна постапка пред судовите па после да останеш и без гаќи...
Гордана е во затвор врз основа на правосилна судска одлука. Со истата правосилна судска одлука и Грујо е осуден на ефективна казна затвор ама он јуначиште избега како сокол а овие како пички го бркаат... Во судската постапка, судот ги ценел доказите и аргументите и нашол дека се виниовни и ги осудил. Тоа му е работа на судот. Во судската пресуда стои дека тие не се осудени затоа што го купиле мерцедесот ами затоа што постапката за купување на мерцедесот била незаконски спроведена...Ok..nema da ae dokazime vaka, jas edno ti drugo. Eve so argumenti dokažimi zošto Gordana e vo zatvor, a Grujo vo begstvo za kupuvanje na blindiran Mercedes, koga prvoto nesto što go napravi Zoçi e što si kupi uste ponov, ave go gledam Tače pred Epinal vo Bitola go nosat so toj noviot
Od Gruki greben od mački:
Прегледај го приврзокот 392411
Od Tače najnoviot negreben od mački
Прегледај го приврзокот 392412
Dali imaše tender, izvestuvanje...promocija....
Внимавај, може да ти се одрази... бегај од политика и мотика.можете сите вие кој немавте за гашти мене за куров да ми се фатите, пробавте еднаш порано ама не ви успеа планот, сега па ич, не ви сум се плашел ни во некој потешки времина а не па сега кога деновите ви се избројани.
Гордана е во затвор врз основа на правосилна судска одлука. Со истата правосилна судска одлука и Грујо е осуден на ефективна казна затвор ама он јуначиште избега како сокол а овие како пички го бркаат... Во судската постапка, судот ги ценел доказите и аргументите и нашол дека се виниовни и ги осудил. Тоа му е работа на судот. Во судската пресуда стои дека тие не се осудени затоа што го купиле мерцедесот ами затоа што постапката за купување на мерцедесот била незаконски спроведена...
Има еден друг момент, никој жив не споменувате дека со таа пресуда е осуден и Ѓоко Поповски.
Автоматски споено мислење:
Внимавај, може да ти се одрази... бегај од политика и мотика.
Имаш Македонска верзија на тоа: Рибата смрди од главата ама се чисти од опашката.Си чул ли за ова?
Прегледај го приврзокот 392432
Законите се пајажина низ која поминуваат големите муви, а малите остануваат.