- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.721
- Поени од реакции
- 85.660
У Епир?Арванитите живеат во Грција најмалку од 13 век, каква Грча држава бараш тогаш.
Ваљда порано од XIII v. Доста порано. Мада, гарант има некој кој подобро знае.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У Епир?Арванитите живеат во Грција најмалку од 13 век, каква Грча држава бараш тогаш.
Арванитите, Косоварите и овие кај нас имаат една работа што е заедничка, сите се доселеници.
ме боли патлакот за србите, исти се како албанците, ајт гитлаМакедонците, не не извини згрешив, србите Господ ги испратил директно на Косово кога немаше никој, ај доста со глупости, фати си темата кажи ако имаш нешто заедно со другите антички македонци кои под чудни околности им плаче душата за славјаните конкретно србите.
A Kristi Pasha?Објасни го ондак @Malcolm van den Сабаховић
А, има еден бразилски фудбалер се вика Лијанко Војновиќ.
Има двајца албанци што играат у Серија А, Кристијан Аслани и Стивен Шпенди.![]()
За пред видеа и слики е така, но дали откако ќе се изгасат камерите е исто?Невидено за светски размери, селото Бањска полно со косовски специјалци, ама никој не го напушта селото, се движат селаните најнормално, децата се поздравуваат со полицајците.
Види мајката, косоварите не јаделе луѓе, тоа го знаат селаните, ама затоа Вучиќ ги оправдува терористите.
При секој вооружен конфликт цивилното население го напушта местото масовно, во случајов цивилите како да се ослободија.
За пред видеа и слики е така, но дали откако ќе се изгасат камерите е исто?
@Dardan-ia
Знаеш дека реално ако Србија има одврзани раце ќе се протега од Вуковар до Ксамил и источно до Бугарска граница?
Ме заболе кур за србите ама реалноста е дека имаат страшно моќна војска(за наши простои екс ју) со кадри и пари да поткрепат се тоа.
А гледам спамаш за Бајрактарите, не знам дали си свесен дека тоа е воено орудие кое не може да се користи во ваков тип на ситуации во никој случај. Ако така глеаш можеа нашиве у Диво Насеље да дигнат една ми-24 да ебат матер на пола Куманово.
Treba da imas iljadnici bajraktari, so 2-3 nisto ne pravis..
Toa bea drugi vreminja, sega seriozna vojska pepel pravi sve.. ama realno ebiveter se site balkanski drzavi ako ne ja smetame turcija.. ni kosovo ni srbija, bukvalno nikoj nema kapacitet za napad ili pak odbrana protiv poseriozna vojska.. Turcija na primer ako saka moze cel balkan da go pokori i site drzavi da se zaedno zdruzeni protiv niv (grc, mkd, alb, srb, hr, cg, romania, slovenija pa i ungarija)) (iako toa nikogas nema da e vozmozno)За со Србија може и без нив.
Еве како се снабдуваа со оружје во 1998-1999
![]()
Еве сега кај стигнаа