Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Владата на Рамуш Харадинај е помалку владина отколку таа невладина организација.
За 2007 незнам, ама 2015 е false flag акција на Сашо со помош од Харадинај, тоа сите го знаат.
А у 2001 бе љоперко? Или и за тогаш не знаеш, си бил у подрум.
Автоматски споено мислење:

И лицемерни и во тотална делузија, надвор од време и простор.
Мрш ќе ти кажам кога ќе ми текне, не затоа што си доселен од зад карпатите, не е важно тоа, ама тоа дека си фашист и не заслужуваш да се нарекуваш човек. МРШ.
Шиптaр кажува за делузија. :pos:

Мрш ќе му кажеш на татко ти кога ќе претера со ебењето на малолетната сестра уште не забулена, не сум јас доселен од нигде, тука сум милион години, ти си тој што е доселен, протеран од чеченски планини.
Фашист сум само за шиптaри, другите народи обично не ми сметаат, мада коа ќе размислам подобро вие не сте ни народ, така да не сум ни јас фашист.
Не треба да ме нарекуваш човек ти, орко мртва.

Ист е одговор. Мијалков, Груевски, Србија и Русија. Ако идеш наназад низ историјата, тогаш, дедовците нивни плус Србија и Русија.
Сите се криви, освен нивниот прљав, дифтарски ген, хранет од најуназадената можна религија.
Пари би дал да им се оствари идејата за романсава со Бугарија и да гледаат со свои очи како бугарите би се справиле со нив.

Дете сум бил тогаш, не знам као што, живеам до креатури што имаат проблеми да го перцептираат времето линиско и имаат со сите соседи проблеми со историјата, светски преседан. Ама се тотално небитни во светски рамки и некако не стигнаа да влечат внимание за научни испитувања.
И нормално тешко е да се следат историски настани иако тие настани се случувале пред 20 години.
Тотално се навлезени во делузија, мислат луѓето постојат милион години, а како нација не се постари од мојот дедо.

Кај е лицемерието бе? Отворено ви кажуваме дека ве мразиме од дно на душа, дека кур не боли кога ќе умре некој сечен, коа некоја була ќе расчепат, коа ќе се разнесе неписмен дифтар, курот не боли сфаќаш, убаво ни доаѓа на душата кога умирате.
Премногу зло ни имате нанесено за да осеќаме минимална емпатија према вас. Ве боли што не плачеме коа ќе умре љољо така? Признај. Љубоморни сте што поише ги сакаме србите од вас.

Не објаснувај ти за терористи жити све, и нема ти што да викаш мрш овде, ти си дојден, доселен, фрлен од негде, на тебе треба да ти се каже мрш, од таму кај што си дошол.

Човек да ти љубомори тебе значи да му љубомориш на куртон бидејќи ја онанува Миа, не бе никој не ти лубомори, ти си само куртон кој ќе биде фрлен на крај, изрод си, не си ни македонец ни србин, после користење не ќе постоиш повеќе, стоиш на српски ќур, ама куртон си сепак, немаш вредност, не се гордеј.

како нација не се постари од мојот дедо.

Што е дедо, што е брат на дедо треба да расчистите вие прво. Генот инцестен објаснува многу денешни состојби

Не мора да сум писмен за да знам дека сте лицемерни.
Вие се ситивте за убиени цивили во Косово, за настраданите овдешни во несреќи итн.
А сега за терористи 3 дена жалост имате, мрш.
Друже не глуми чесна сестра, ако некој е лицемерен тоа е вашата ментално заостаната популација. Албанецот глуми фактор на Балкан а и пошироко (сте стигнале и во ПЕРУ да бидете главен фактор на трговија со дрога) дека имате ветер во грб од Американецот. Не може да глумиш дека си чесна сестра а да си во конфликт со сите на Балкан, во тој случај изворот на проблемот ќе го бараш во себе а не во сите останати.
Возел со „ленд ровер“ по плочникот на ТЦ „Бисер“, очевидци му негодувале, па избодел двајца од нив - telma.com.mk
Screenshot 2023-09-26 204942.png
Ова вас ве дефинира како народ, ако некој ви се спротистави одма нож у стомак, и ова не е изолиран инцидент ова е секојдневие за Македонецот.
Ама од кај да знаеш ти, си бил у подрум плус те бркаа на битпазар.

Нормално е дека не знаеш, толку старо нешто не сте виделе.
Споредено со твоите некогашни предци од времето на Скендерег вие во моментов сте културолошки поблиски до Арапи отколку до нив.
Автохтоноста вие е најјака карта и само таа ја користите, ама стварно освен со Скендербег како врвно достигнување не знам со што друго можете да се пофалите како нација.

Јака му душа на Скендербег со наследници како вас кои животот го поминуваат како Арапи со мајчин јазик албански...не мораш да ми реплицираш знам дека ќе кажеш дека ние сме криви за тоа.

Човек да ти љубомори тебе значи да му љубомориш на куртон бидејќи ја онанува Миа, не бе никој не ти лубомори, ти си само куртон кој ќе биде фрлен на крај, изрод си, не си ни македонец ни србин, после користење не ќе постоиш повеќе, стоиш на српски ќур, ама куртон си сепак, немаш вредност, не се гордеј.
Љољо се нервираш, трепериш.

Нека не сум ништо, не треба ни македонец, ни србин, ни италијанец ни норвежанец да бидам, доволно е што не сум шиптaр. Верувај.

Нормално е дека не знаеш, толку старо нешто не сте виделе.

Не си видел ни ти ако се знае дека ги имате преплавено клиникине и умирате на 50 години. Толкав е векот на тоа што измутирало меѓу родинини.
Автохтоноста вие е најјака карта и само таа ја користите, ама стварно освен со Скендербег како врвно достигнување не знам со што друго можете да се пофалите како нација.

Автохтоноста е кај Дуа Липа и Рита Ора на концерт.
Носени како добиток од планините во северна Албанија, без ниеден топоним ни врска со селата кои ни населуваат, не може да се автохтони никаде.

Автохтоноста е кај Дуа Липа и Рита Ора на концерт.
Носени како добиток од планините во северна Албанија, без ниеден топоним ни врска со селата кои ни населуваат, не може да се автохтони никаде.
Да, практично секој топоним во Македонија е од словенско потекло, вклучително добар дел и од Албанија...затоа имаме Драчево и Драч како поими

Владата на Рамуш Харадинај е помалку владина отколку таа невладина организација.
За 2007 незнам, ама 2015 е false flag акција на Сашо со помош од Харадинај, тоа сите го знаат.
Ниту Сашо е етнички македонец а ниту Харадинај е етнички албанец ако не си знаел.

Љољо се нервираш, трепериш.

Нека не сум ништо, не треба ни македонец, ни србин, ни италијанец ни норвежанец да бидам, доволно е што не сум шиптaр. Верувај.

Не си шип‘ар, ама од нив глава не можеш да кренеш, плачеш како п*чка чекајќи и надевајќи се дека други ќе бидат мажи и ќе ги решат шип*арите.

Ќе умреш исто како што умрела лисицата чекајќи да паднат на земја овие мадиња за да ги изеде, еве само уште малку и ќе паднат.

sheepballs.png

Не си шип‘ар, ама од нив глава не можеш да кренеш, плачеш како п*чка чекајќи и надевајќи се дека други ќе бидат мажи и ќе ги решат шип*арите
Ах. Како беса транс? Дурмо турс? Како болницата у тетово? Или како кучињата со сачмарка.
Не друже. Преправањето дека нема проблем оти ал'акхљ го имал подобар план не е решавање проблеми. Ниту е лепениците и крпеницте пошто не траат.

Не си шип‘ар, ама од нив глава не можеш да кренеш, плачеш како п*чка чекајќи и надевајќи се дека други ќе бидат мажи и ќе ги решат шип*арите.

Ќе умреш исто како што умрела лисицата чекајќи да паднат на земја овие мадиња за да ги изеде, еве само уште малку и ќе паднат.

sheepballs.png
Тоа се должи на Американците, а не на немоќноста и стравот кај Каурите. Ако сега настапи авганистанското сценарио во Косово, веруј Србите нема повеќе да стојат настрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom