La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547
Значи уште не ги излечиле комплексите фарсашиве
Автоматски споено мислење:

Јас бар на порази доаѓам тука да се испукам, ама вие бе :D
Абе кај си Мите :LOL:
Навики се почесто да идиш тука :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547
Еве добро утро и од мене до сите, па и до Мите :backa:
Мората 5 гола досега исто колку и Левандовски и Белингам ху хууу :свиркам:

Член од
4 август 2023
Мислења
373
Поени од реакции
940
Мене сеуште не ми е јасно како успеа Реал да остане без ниту еден класичен напаѓач?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.291
Поени од реакции
113.340
Мене сеуште не ми е јасно како успеа Реал да остане без ниту еден класичен напаѓач?
И мене. Останаа на Хоселу кој дојде од тим од втора лига... Веројатно го чекаат Мбапе следно лето ама пак не ми е јасно како не испазарија барем некој бекап напаѓач за пристојна сума, не мора за 200 милиони. Се глеа дека не е тоа тоа сезонава, од 6 меча сезонава 5 добија со пресврт или голови у последни моменти, а тоа нема вечно да трае. Најверојатно ја фрлаат оваа сезона во вода, па од следната со Мбапе ќе циљаат на сите титули како што им доликува. Освен нели, ако не ги изигра тој скапаниот и да останат со курот у раце.

Член од
4 август 2023
Мислења
373
Поени од реакции
940
И мене. Останаа на Хоселу кој дојде од тим од втора лига... Веројатно го чекаат Мбапе следно лето ама пак не ми е јасно како не испазарија барем некој бекап напаѓач за пристојна сума, не мора за 200 милиони. Се глеа дека не е тоа тоа сезонава, од 6 меча сезонава 5 добија со пресврт или голови у последни моменти, а тоа нема вечно да трае. Најверојатно ја фрлаат оваа сезона во вода, па од следната со Мбапе ќе циљаат на сите титули како што им доликува. Освен нели, ако не ги изигра тој скапаниот и да останат со курот у раце.
Па и Мбапе да дојде, не е класичен шпиц. Знам дека звучи идиотски, но Реал го има Винициус на позицијата на Мбапе, и од сите клубови на светот имаа најмала потреба да го купат Мбапе. Многу повеќе им треба играч како Халанд отколку како Мбапе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.291
Поени од реакции
113.340
Па и Мбапе да дојде, не е класичен шпиц. Знам дека звучи идиотски, но Реал го има Винициус на позицијата на Мбапе, и од сите клубови на светот имаа најмала потреба да го купат Мбапе. Многу повеќе им треба играч како Халанд отколку како Мбапе.
Ќе игра шпиц љангарот како Роналдо на времето што се прешалта од крило на шпиц. А ако одиме стрикно за позиција тогаш да, Реал нема никаква потреба да купува играч на лево крило затоа што Винисиус е бетон таму.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.519
Поени од реакции
2.363
И Родриго е исто лево крило како Винисиус. Од што нема кој тие двајца мора да играат во шпиц и се тотално изгубени, али нормално пошто не им е природна позиција. Кејн беше ставен на тацна летоска и се што требаше е да искешираат 100м. Со Кејн во тим (и здрави Милитао и Куртоа) Реал пак ке беше во првите фаворити за ЛШ. Управата заради едно мочано писмо од Килијан и со изговор дека Кејн е стар си го протераа летово без да донесат замена за златната топка и 30гола по сезона што ги гарантираше Бензема.

А Мбапе си е прича за себе. Секоја чест како го весла Перез 7години по ред. Ги намава Меси, Нејмар и остала јужноамериканска багра, си ги доведе другарчињата од репстација, се му е наредено по кеф како тој сака и главна ѕвезда во тимот и најплатен во свет. Ама Перез уште се надева на него и верува дека ке дојде да игра за помала плата.

Да се стават лимовите на кровот на Бернабеу, да запеат Бијонсе и Тејлор Свифт по две три песни на подвижниот терен, да размавта Алкараз со рекетот, Лејкерси да изиграат утакмица, и да се одржи некоја конвенција за да се исплатат ратите за новиот стадион. Па здравје таму 2035 кога ке се пензионира Мбапе можда ке им текне на Реал дека постојат и други нападачи па конечно ке доведат 2-3 јаки засилувања.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.232
Поени од реакции
4.112
И ланската ја фрлија и оваа ако ја фрлат, кој кур ќе им е Мбапе кога во време на најслаба Барса без динар пара им зима 2 титули во Ла Лига...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.750
Поени од реакции
30.583
И ланската ја фрлија и оваа ако ја фрлат, кој кур ќе им е Мбапе кога во време на најслаба Барса без динар пара им зима 2 титули во Ла Лига...
А зошто не Атлетико?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547
Читајќи ги фановите на Барса како се благодарни за победата над Реал ќе си речи чоек претпоследно коло му скинаа бодови на Реал за титула а не само петто коло и само 6 бода зад нив со утакмица помалку :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547
Пет натпревари казна со празна трибина, шо е ова фашисти на стадион :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom