Па сите си ги искупил ти. Ништо не си остаил...Мите, уште не си си ги земал апчињата.
Абе кај си МитеЗначи уште не ги излечиле комплексите фарсашиве
Автоматски споено мислење:
Јас бар на порази доаѓам тука да се испукам, ама вие бе
И мене. Останаа на Хоселу кој дојде од тим од втора лига... Веројатно го чекаат Мбапе следно лето ама пак не ми е јасно како не испазарија барем некој бекап напаѓач за пристојна сума, не мора за 200 милиони. Се глеа дека не е тоа тоа сезонава, од 6 меча сезонава 5 добија со пресврт или голови у последни моменти, а тоа нема вечно да трае. Најверојатно ја фрлаат оваа сезона во вода, па од следната со Мбапе ќе циљаат на сите титули како што им доликува. Освен нели, ако не ги изигра тој скапаниот и да останат со курот у раце.Мене сеуште не ми е јасно како успеа Реал да остане без ниту еден класичен напаѓач?
Па и Мбапе да дојде, не е класичен шпиц. Знам дека звучи идиотски, но Реал го има Винициус на позицијата на Мбапе, и од сите клубови на светот имаа најмала потреба да го купат Мбапе. Многу повеќе им треба играч како Халанд отколку како Мбапе.И мене. Останаа на Хоселу кој дојде од тим од втора лига... Веројатно го чекаат Мбапе следно лето ама пак не ми е јасно како не испазарија барем некој бекап напаѓач за пристојна сума, не мора за 200 милиони. Се глеа дека не е тоа тоа сезонава, од 6 меча сезонава 5 добија со пресврт или голови у последни моменти, а тоа нема вечно да трае. Најверојатно ја фрлаат оваа сезона во вода, па од следната со Мбапе ќе циљаат на сите титули како што им доликува. Освен нели, ако не ги изигра тој скапаниот и да останат со курот у раце.
Ќе игра шпиц љангарот како Роналдо на времето што се прешалта од крило на шпиц. А ако одиме стрикно за позиција тогаш да, Реал нема никаква потреба да купува играч на лево крило затоа што Винисиус е бетон таму.Па и Мбапе да дојде, не е класичен шпиц. Знам дека звучи идиотски, но Реал го има Винициус на позицијата на Мбапе, и од сите клубови на светот имаа најмала потреба да го купат Мбапе. Многу повеќе им треба играч како Халанд отколку како Мбапе.
И ланската ја фрлија и оваа ако ја фрлат, кој кур ќе им е Мбапе кога во време на најслаба Барса без динар пара им зима 2 титули во Ла Лига...И мене. Останаа на Хоселу кој дојде од тим од втора лига... Веројатно го чекаат Мбапе следно лето ама пак не ми е јасно како не испазарија барем некој бекап напаѓач за пристојна сума, не мора за 200 милиони. Се глеа дека не е тоа тоа сезонава, од 6 меча сезонава 5 добија со пресврт или голови у последни моменти, а тоа нема вечно да трае. Најверојатно ја фрлаат оваа сезона во вода, па од следната со Мбапе ќе циљаат на сите титули како што им доликува. Освен нели, ако не ги изигра тој скапаниот и да останат со курот у раце.
А зошто не Атлетико?И ланската ја фрлија и оваа ако ја фрлат, кој кур ќе им е Мбапе кога во време на најслаба Барса без динар пара им зима 2 титули во Ла Лига...