Најфасцинантна работа со нацизмот поврзан со словенските народи е таа потреба на поединци за уништување на сопствениот народ. На традицијата, јазик, култура и т.н. и ќе го видиш кај северџаниве(комуњари претежно). Не џабе се солидаризираат со бандерашиве у Украина.Ма тоа не ме изненадува, таа идеологија никогаш и не била мртва.
(можеби ако повторно се појави онаа будала,-реис ли беше што беше заборавив, и го “прогласи за умрено“ )
Мене ме изненадува тоа што толку следбеници на таа црна идеологија има кај нас-меѓу нас Македонците иако никогаш не била својствена за овие простори ама изгледа некој добро се потрудил да посее семе, сега ги гледаме плодовите.
Не е попусто речено дека најсмртоносно нешто е идеологијата, кога еднаш ќе ја посееш биди сигурен дека некогаш ќе береш плодови.
Братов и утре да умре не треба да жали, го вратиле во младоста, каузата е жива и во подемму аплаудирале на нацист кој се борел за Хитлер. Што дочека светов
Одеса е град кој што бил еден од поважните за време на Руската Империја, трговски центар...не џабе толку многу евреи од секогаш имало таму. Ако Украина исчезнува од мапата редно е да биде руски пак. Штета ќе биде да се разрушува затоа што е нарекуван бисер у Црно Море и Русија ќе си го поврати без борба секако. Вакви ситни разрушувања се неопходни у поглед на борба против нацизмот.Го уништиле Кемпински хотелот у Одеса, изгледа не планираат русите да го користат ПОСЛЕ.
Нацистичка организација НАТО присилно, непочитувајки резолуции на ОН го окупира Косово и инсталира терористичка организација како власт.Мало прашање за фановите на денацификацијата.
Дали ја поддржувате акцијата на косовската полиција против крајнодесничарската Левијатан во Космет?
Сакам да видам дали сте доследни на каузата...
ова ти е очаен спин од реалниот муабет каде што цел свет му аплаудира на човек што бил во Вафен СС.Мало прашање за фановите на денацификацијата.
Дали ја поддржувате акцијата на косовската полиција против крајнодесничарската Левијатан во Космет?
Сакам да видам дали сте доследни на каузата...
Oстај сега што како, јас поставив концизно и конкретно прашање, ти ми даваш сосема трет одговор. Дали поддржувате нацистички структури а од друга страна држиш до кауза за некоја си денацификација?Нацистичка организација НАТО присилно, непочитувајки резолуции на ОН го окупира Косово и инсталира терористичка организација како власт.
Иако и оваа резолуција е со сила донесена откако неколку недели НАТО убиваше цивили 1999 год по Србија.