???
Ок ајде ти пишуваш реалност, ајде каде е европскиот Милан на Кардинале??
Ја денес на терен не го видов.
Еве, пак се пресметуваш, барајќи да ти испоставувам некои сметки.
Јас пишував дека имаме тим "ништо послаб од Интер" или ти? Сум пишувал дека тимот е комплетен, нема слабости, дека Пиоли не е проблем? Напротив.
Затоа ти викам, дај да видам точно што сум напишал, што толку те провоцира, за постојано, неповикан да се пресметуваш со штрумфот.
А сум пишувал дека сме поквалиѕетни од минатата сезона, односно дека не е катастрофално одработен преодниот рок, иако имаше работи што мораше подобро да се направат, потоа дека парите од Тонали нема да ги украде Кардинале, дека ќе потрошиме повеќе од другите (што беше и случај во овој преоден рок) и дека кога ќе се направи пресек на три сезони, секогаш ќе биде блиску или подобри од првиот шти потрошил, ако се вратиш на тоа што се расправавме тогаш, ќе видиш дека бројките шти ги пишував тогаш, многу соодветствуваат со тоа што се случи на крај. Дека нема да вади пари од клубот за враќање на кредити со камати, дека клубот на финансиски план ќе се развива, а тоа ќе треба да се одрази и на терен, дека ќе направи стадион, дека нема клубот да се распадне и да го сведе на ниво на Фиорентина и други клубови од "четврт ешалон" (како што пишуваше ти). Стојам позади ова и сега, а и утре да не излезе така, нема со сила црното да го претставувам како бело и обратно.