Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Груевски е најголемиот Македонец после Ацко. Го има тој поглед на волк самотњак, сакаат сега само преку него образот да си го спасат, Никола е боксер, борец, Сигма, не е бета како Мицко Грицко, џабе во теретана оди, нема муда на Таљат физички да му се спротивстави. За 50 години Груевски ќе го славите како крсна слава дома.

Аааааа хахахаххахаха срцево ми се исполни.
Само Апасиев за вас говеда :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце:
Во превод:

Само "бившиот шареноид-прогресивен-противуставен-советник-на-сјо за кого двојазичноста беше само новинарска патка" за вас говеда.

И се сложувам. Апасиев е само за говеда кои се палат на комуњари, а не на нормални Македонци.

Во превод:

Само "бившиот шареноид-прогресивен-противуставен-советник-на-сјо за кого двојазичноста беше само новинарска патка" за вас говеда.

И се сложувам. Апасиев е само за говеда кои се палат на комуњари, а не на нормални Македонци.
Дааа дааа дааа едиснтвениот со муда што кога кажува стои зад збород. Да ви се изнамочам на сите куртони од дпмне во уста :drk:

како и за името и за уставните измени ке си попуштите мивки едни изопачени
Ку*ва си е ку*ва неможеш да ја направиш жена
Автоматски споено мислење:

Груевски е најголемиот Македонец после Ацко. Го има тој поглед на волк самотњак, сакаат сега само преку него образот да си го спасат, Никола е боксер, борец, Сигма, не е бета како Мицко Грицко, џабе во теретана оди, нема муда на Таљат физички да му се спротивстави. За 50 години Груевски ќе го славите како крсна слава дома.
Ајдеее после 8 пратеници за името и подршка за уставни измени најголем македонец бил :vozbud:

Државата го укина ваучер системот за помош на спортот

„Државата претходно најави дека помошта во спортот нема да изостане, само ќе се промени начинот на кој таа ќе се доделува. Наместо преку компаниите, ќе биде директно од државата. Но, засега нема донесено регулатива за замена на укинатиот ваучер систем.“

Која е позадината за ова?

Ајдеее после 8 пратеници за името и подршка за уставни измени најголем македонец бил :vozbud:
Ne be, vie pogolemi ste sarenite kurtoni sto mu dadovte 49 na SDSM, ili za toa ne vi se zbora nesto.
Kjutite ko picki a prvi se nacrtavte za glasanje.
Ah be supelki shareni levicarski :facepalm:

Зоштооо ќутиитеееее, зошто ќутите зошто ќутитеее к*р да пушитеееее.
Нааа нааа нааа нааа наааа.
Кој не бил со комити нема да свати.
Испливавте квази патриоти на виделина, продадени до јајца. ДПМНЕ време е да ги тргне светите македонски букви ВМРО.

Attachments

• 4412F29B-4143-4B5F-AA56-2FAE0FFD7C06.jpeg
    4412F29B-4143-4B5F-AA56-2FAE0FFD7C06.jpeg
    448,7 KB · Прегледи: 79
Ало бре луѓе, буквално пред 3 недели зборувавме дека ќе бараат виновник за да го спасат Мицко и за името виновник беше Мијалков, не е до бранење на Грујо, Мијалков или било кој друг, но ако сеуште паѓате на финтите дека Мицко е чист сте ептен отидени со паметот.
Пазате сега деновиве како ќе почне операција спасување на војникот мицко
Гласање преспа крив е Сашо
Гласање француски крив е Никола
И членството на дпне ако и по втор пат ја голтне оваа кнедла поголеми овци се и од комуњарите.
Почнаа веќе муабетите кривичниот законик се намалува и европа ќути оти е пазар за гласање.
Нити национален грб(лавот) ниту менување на преамбула по хрватски терк, па и криминалниот попис им го преќути, абе циркус од опозиција.

Лажат друже. Сакаат да ја загрозат нашата евроатланска иднина и да не стават со Русија. бљак

На избори ќе видат народот дека е за патот на слободата и демократијата.
Берик дондарион, ти ли си? Ко мозочен удар да си добил.

Ало бре луѓе, буквално пред 3 недели зборувавме дека ќе бараат виновник за да го спасат Мицко и за името виновник беше Мијалков, не е до бранење на Грујо, Мијалков или било кој друг, но ако сеуште паѓате на финтите дека Мицко е чист сте ептен отидени со паметот.
Za imeto vinovnici se tie sto mu dadoja na SDSM 49 pratenici, a toa se sarenite kurtoni, denesnite levicari.
Toa e fakt.

Za imeto vinovnici se tie sto mu dadoja na SDSM 49 pratenici, a toa se sarenite kurtoni, denesnite levicari.
Toa e fakt.
А тие што дадоа 51 пратеник против промена на име и двојазичност се само декорација во државава, така ли?
Плус во тие 49 има над 80 000 албански гласови и други не македонци.

Toa e fakt.
8 pratenici koj dade? Kurle?
Sto si glup glup si, sto si glup i nepismen e slagot na tortata.

Последно уредено:
А тие што дадоа 51 пратеник против промена на име и двојазичност се само декорација во државава, така ли?
Плус во тие 49 има над 80 000 албански гласови и други не македонци.
A kolku sarenokurtonski glasovi imalo vo tie 49 znaes?
Odi vo politickite temi od toj period i uveri si se sam koj slavese za sekoj eden dobien pratenik na SDSM.
Bukvalno svrsuvavte vo gakji od srekja i radost, izgleda deka ne gi glasavte zatoa.
Ali ok ne moras da mi veruvas na zbor, odi i proveri si sam, 5 min rabota e, taman i ke se podsetis na stariot Ti :sneaky:

Овај Небањатиов уште е на слобода....је...и и служби и све....

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Glup ne glup znam deka 49 e mnogu povekje od 8, barem vo Evropa. Za Avstralija neznam sto ve uceja mada najverojatni i tamu e isto ali tebe slabo matematikata ti odela. Bilo kako bilo 49 pratenici sto mu gi dadovte na SDSM se dalekuu povekje od 8 na VMRO.
Skoncentriraj se na toa ;)
Bukvalno ni go smenivte imeto taka da djabe sega glumis nekoj izvetrean astraliski faken patriot so slikicki na avatat. Radi tebe i takvite ko tebe so mu dadovte 49 pratenici na SDSM sega si severdjan. Sarenokurtonski levicarski severdjan :toe:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom