Белорусија

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.932
Поени од реакции
5.073
Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Е немој така со посочените...можи имаат „поинакво„ ултра мега гига тера модерно видување на полово-родовите поими и поимања на рабојќето...
nemoj taka, sega sigurno solzi ronat poshto ima ushte drzavi vo svetot shto ne se popedercheni

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Што треба да докаже постот? Дека не се диктаторство? Бидејќи прославуваат типични бели жени?
Чекајте да ви кажам што Хитлер мислел за белците. Нема да поверувате.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Што треба да докаже постот? Дека не се диктаторство? Бидејќи прославуваат типични бели жени?
Чекајте да ви кажам што Хитлер мислел за белците. Нема да поверувате.
da pokaze deka vashata bolna zamisla nikogash nema da se ispolni, NEMA svetov da bide poln so pederaani kako vas, prifateni ste, ama nema da ni gi truete decata so vashite zamisli dojdeni od taa vasha lgbtq+ sekta

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.469
Поени од реакции
87.264
Бидејќи прославуваат типични бели жени?
Се согласувам со тебе, покрај толку црни белорусинки во таа земја, тие баш им даваат предност на белите. Класичен расизам и фашизам!!!

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
da pokaze deka vashata bolna zamisla nikogash nema da se ispolni, NEMA svetov da bide poln so pederaani kako vas, prifateni ste, ama nema da ni gi truete decata so vashite zamisli dojdeni od taa vasha lgbtq+ sekta
Се разбира дека не очекувам тоа да се случи во диктаторство како Белорусија. Не разбирам зошто постот се потсмева со фактот дека Белорусија другите ја сметаат за диктаторство.

Земјите што не се диктаторства покажуваат напредок кон целосно прифаќање на ЛГБТ.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Се разбира дека не очекувам тоа да се случи во диктаторство како Белорусија. Не разбирам зошто постот се потсмева со фактот дека Белорусија другите ја сметаат за диктаторство.
shto znam, normalen zdrav chovek bi rekol deka nosenje draq queens na deca vo gradinki e bash diktatorstvo.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Се согласувам со тебе, покрај толку црни белорусинки во таа земја, тие баш им даваат предност на белите. Класичен расизам и фашизам!!!
Ако сакаат да се фалат што народот не им е наводно „угнетен“, тоа треба да се докаже преку начинот на кој ги третираат своите малцинства. Ваков настан наменет за белото мнозинство не ми покажува ништо околу тоа дали го угнетуваат своето население или не.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Ако сакаат да се фалат што народот не им е наводно „угнетен“, тоа треба да се докаже преку начинот на кој ги третираат своите малцинства. Ваков настан наменет за белото мнозинство не ми покажува ништо околу тоа дали го угнетуваат своето население или не.
tebe ugneten kur shto vriska ugnetenost da te plesne po chelo nema da go primetish, kje pochnesh da go pushish ne pa nekoj stvarno shto e ugneten

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Дотичните госпоѓи што се појавија на Мис Белорусија биле одбрани од самиот Белоруски врв, и им била испратена понуда да се појават на изборот. Тие што одбија да се појават, се пратени 8 години принудна работа да копаат снег во Сиберија, кај другар му на Лукашенко.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
shto znam, normalen zdrav chovek bi rekol deka nosenje draq queens na deca vo gradinki e bash diktatorstvo.
Тотално спротивно од диктаторство е тоа. Диктаторства не им даваат никакви предности на малцинствата.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Дотичните госпоѓи што се појавија на Мис Белорусија биле одбрани од самиот Белоруски врв, и им била испратена понуда да се појават на изборот. Тие што одбија да се појават, се пратени 8 години принудна работа да копаат снег во Сиберија, кај другар му на Лукашенко.
tochno li e ova ili standard si zabeguvash i tresesh gluposti za da ispadnesh tochen i cool

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.703
Поени од реакции
42.291
Што е погрешно во тоа да е некој бел? До кога вие изроди све ќе гледате преку боја на кожа и ќе етикетирате некого?

Kajgana Shop

На врв Bottom