Е немој така со посочените...можи имаат „поинакво„ ултра мега гига тера модерно видување на полово-родовите поими и поимања на рабојќето...@SharpShooter @Shakespear isplaknete malku ochi
nemoj taka, sega sigurno solzi ronat poshto ima ushte drzavi vo svetot shto ne se popedercheniЕ немој така со посочените...можи имаат „поинакво„ ултра мега гига тера модерно видување на полово-родовите поими и поимања на рабојќето...
Што треба да докаже постот? Дека не се диктаторство? Бидејќи прославуваат типични бели жени?
da pokaze deka vashata bolna zamisla nikogash nema da se ispolni, NEMA svetov da bide poln so pederaani kako vas, prifateni ste, ama nema da ni gi truete decata so vashite zamisli dojdeni od taa vasha lgbtq+ sektaШто треба да докаже постот? Дека не се диктаторство? Бидејќи прославуваат типични бели жени?
Чекајте да ви кажам што Хитлер мислел за белците. Нема да поверувате.
Се согласувам со тебе, покрај толку црни белорусинки во таа земја, тие баш им даваат предност на белите. Класичен расизам и фашизам!!!Бидејќи прославуваат типични бели жени?
Се разбира дека не очекувам тоа да се случи во диктаторство како Белорусија. Не разбирам зошто постот се потсмева со фактот дека Белорусија другите ја сметаат за диктаторство.da pokaze deka vashata bolna zamisla nikogash nema da se ispolni, NEMA svetov da bide poln so pederaani kako vas, prifateni ste, ama nema da ni gi truete decata so vashite zamisli dojdeni od taa vasha lgbtq+ sekta
shto znam, normalen zdrav chovek bi rekol deka nosenje draq queens na deca vo gradinki e bash diktatorstvo.Се разбира дека не очекувам тоа да се случи во диктаторство како Белорусија. Не разбирам зошто постот се потсмева со фактот дека Белорусија другите ја сметаат за диктаторство.
Ако сакаат да се фалат што народот не им е наводно „угнетен“, тоа треба да се докаже преку начинот на кој ги третираат своите малцинства. Ваков настан наменет за белото мнозинство не ми покажува ништо околу тоа дали го угнетуваат своето население или не.Се согласувам со тебе, покрај толку црни белорусинки во таа земја, тие баш им даваат предност на белите. Класичен расизам и фашизам!!!
tebe ugneten kur shto vriska ugnetenost da te plesne po chelo nema da go primetish, kje pochnesh da go pushish ne pa nekoj stvarno shto e ugnetenАко сакаат да се фалат што народот не им е наводно „угнетен“, тоа треба да се докаже преку начинот на кој ги третираат своите малцинства. Ваков настан наменет за белото мнозинство не ми покажува ништо околу тоа дали го угнетуваат своето население или не.
Тотално спротивно од диктаторство е тоа. Диктаторства не им даваат никакви предности на малцинствата.shto znam, normalen zdrav chovek bi rekol deka nosenje draq queens na deca vo gradinki e bash diktatorstvo.
tochno li e ova ili standard si zabeguvash i tresesh gluposti za da ispadnesh tochen i coolДотичните госпоѓи што се појавија на Мис Белорусија биле одбрани од самиот Белоруски врв, и им била испратена понуда да се појават на изборот. Тие што одбија да се појават, се пратени 8 години принудна работа да копаат снег во Сиберија, кај другар му на Лукашенко.
Што е погрешно во тоа да е некој бел? До кога вие изроди све ќе гледате преку боја на кожа и ќе етикетирате некого?Ако сакаат да се фалат што народот не им е наводно „угнетен“, тоа треба да се докаже преку начинот на кој ги третираат своите малцинства. Ваков настан наменет за белото мнозинство не ми покажува ништо околу тоа дали го угнетуваат своето население или не.